back to top
19.9 C
Athens
Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2025

Το ΙΑΣΩ General δίπλα στους αθλητές της ΚΑΕ Πανιώνιος

Το ΙΑΣΩ General ανακοίνωσε τη συνεργασία του με την Κ.Α.Ε. Πανιώνιος ΒΙΚΟΣ Cola, για να προσφέρει τα μοναδικά προνόμια υγείας του Ομίλου ΙΑΣΩ σε όλους τους αθλητές και τα στελέχη της Κ.Α.Ε. Πανιώνιος ΒΙΚΟΣ Cola, καθώς και στους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας, παρέχοντας πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας σε έναν από τους μεγαλύτερους Ομίλους Υγείας στην Ελλάδα, προκειμένου να καλύψουν αποτελεσματικά τις ανάγκες τους.

Το ΙΑΣΩ General, ως Ιατρικός Υποστηρικτής, βρίσκεται δίπλα στους αθλητές για να τους εξασφαλίσει υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου. Η εν λόγω συνεργασία έχει ήδη ξεκινήσει με την πραγματοποίηση βασικού και καρδιολογικού check up σε όλους τους παίκτες. Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο της συνεργασίας, η Κ.Α.Ε. Πανιώνιος ΒΙΚΟΣ Cola θα συμμετέχει ενεργά στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου ΙΑΣΩ «δίπλα σας» για την πραγματοποίηση ενεργειών κοινωνικού χαρακτήρα.

- Advertisement -

Στην ανακοίνωση της συνεργασίας έδωσαν το παρών όλοι οι παίκτες της Κ.Α.Ε. Πανιώνιος, Γιώργιος Καμπερίδης, Avry Holmes, Darryl Anery Woodson, Clinton Steindl, Γρηγόρης Ραλλάτος, Ιωάννης Κεχαγιάς, Ιωάννης Μολφέτας, Jr Samuel Woods, Βαγγέλης Σακελλαρίου, Esian Henderson, Γιάννης Δημακόπουλος, Slaven Cupkovic, Ζήσης Σαρικόπουλος, Νίκος Μίχαλος, ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Καλαφατάκης και τα μέλη της διοίκησης, Χρήστος Βουζουνεράκης και Πολύδωρος Συρίγος. Την έναρξη της συνεργασίας χαιρέτισαν η Χρύσα Θεοδώρου, Υπεύθυνη Marketing & Επικοινωνίας ΙΑΣΩ General, ο Δρ. Σταύρος Αλευρογιάννης, MD, PhD, Ορθοπαιδικός Χειρουργός – Ειδικός Αθλητίατρος, Διευθυντής Κλινικής Αναγεννητικής και Επανορθωτικής Ορθοπαιδικής Χειρουργικής ΙΑΣΩ General, και ο αρχηγός του Πανιωνίου ΒΙΚΟΣ Cola Βαγγέλης Σακελάριου. 

- Advertisement -

Η Χρύσα Θεοδώρου, Υπεύθυνη Marketing & Επικοινωνίας ΙΑΣΩ General, δήλωσε: «Είμαστε πολύ περήφανοι και χαρούμενοι για την έναρξη της συνεργασίας με τον Πανιώνιο, έναν από τους πιο ιστορικούς αθλητικούς συλλόγους. Ο Όμιλος ΙΑΣΩ και το ΙΑΣΩ General θα είναι δίπλα στον Πανιώνιο, στους παίκτες, στους φιλάθλους και σε όλο τον κόσμο που πλαισιώνει την ομάδα με παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλού επιπέδου. Ευχαριστούμε τον Δρ. Σταύρο Αλευρογιάννη που έφερε κοντά στον Όμιλο ΙΑΣΩ τον Πανιώνιο και συνέβαλλε τα μέγιστα για την έναρξη της συνεργασίας».

Από την πλευρά του, ο Δρ. Σταύρος Αλευρογιάννης, MD, PhD, Ορθοπαιδικός Χειρουργός – Ειδικός Αθλητίατρος, Διευθυντής Κλινικής Αναγεννητικής και Επανορθωτικής Ορθοπαιδικής Χειρουργικής ΙΑΣΩ General, ευχαρίστησε τη διοίκηση του ΙΑΣΩ General για την έναρξη της νέας συνεργασίας με την ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου, που συνδυάζεται χρονικά με την επιστροφή στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας, και πρόσθεσε: «Το ΙΑΣΩ General θα είναι η ιατρική στέγη του Πανιωνίου για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018. Είμαι βέβαιος ότι το ΙΑΣΩ General, η υπερσύγχρονη Γενική Κλινική του Ομίλου ΙΑΣΩ, με το καταρτισμένο ιατρικό και το εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό, θα φροντίσει με ασφάλεια όλη την οικογένεια αυτού του Ιστορικού Συλλόγου». 

Τέλος, ο Βαγγέλης Σακελλαρίου, αρχηγός του Πανιωνίου, επισήμανε: «Νιώθουμε ασφάλεια και σιγουριά, έχοντας στο πλευρό μας τον Όμιλο ΙΑΣΩ και το ΙΑΣΩ General. Οι παίκτες είναι πρωταγωνιστές στα γήπεδα του μπάσκετ και αυτούς βλέπει και χειροκροτεί ο κόσμος αλλά για να βρίσκονται σε αυτή τη θέση χρειάζονται την ιατρική υποστήριξη και φροντίδα την οποία ο Πανιώνιος βρίσκει πλέον στο ΙΑΣΩ General».

Σχετικές δημοσιεύσεις

200 εκατ. ευρώ από τις τράπεζες για την Παιδεία – Το πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» αλλάζει τα σχολεία

Συνεργαζόμενες με την Πολιτεία, οι 4 τράπεζες επενδύουν στο μέλλον της νέας γενιάς και συμβάλλουν ενεργά στην επίτευξη των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης

5ος παιδικός σταθμός από την Eurolife FFH, στη Χάλκη

Η Eurolife FFH, μέλος της οικογένειας της Fairfax, πιστή στο όραμά της για την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος στη χώρα μας, συνεχίζει το «ταξίδι» της

Interamerican: To επιχειρηματικό μοντέλο και η συνεισφορά της στους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ

Τα τελευταία χρόνια, έχουν αυξηθεί οι απαιτήσεις σχετικά με την ικανότητα των επιχειρήσεων να ανταποκρίνονται σε θέματα διαφάνειας, να διαχειρίζονται υπεύθυνα τις οικονομικές

ERGO: Αναγνωρίζουμε την ευθύνη που μας αναλογεί απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον

Στην ERGO Ασφαλιστική αναγνωρίζουμε την ευθύνη που μας αναλογεί απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον και έχουμε ως βασικό μέλημα αυτό να το αποδεικνύουμε

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Κλινικές Επιζώντων Καρκίνου: Νέο μοντέλο φροντίδας υγείας με πρωτοβουλία της Bristol Myers Squibb

Η πρώτη Κλινική Επιζώντων Καρκίνου στο Αττικό Νοσοκομείο παρουσιάστηκε στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Beyond Cancer»

Ασυνήθιστη παρενέργεια των φαρμάκων απώλειας βάρους: Οι GLP-1 αγωνιστές επηρεάζουν τις ιατρικές απεικονίσεις

Σύμφωνα με νέα έρευνα, τα εν λόγω φάρμακα ενδέχεται να οδηγούν σε λανθασμένες ερμηνείες και περιττές εξετάσεις

Εγκύκλιος για την εποχική γρίπη – Συστάσεις για εμβολιασμό και πρόληψη ενόψει της περιόδου 2025/2026

Συνολικά πέρυσι 196 ασθενείς νοσηλεύτηκαν σε ΜΕΘ, ενώ καταγράφηκαν 86 θάνατοι από εργαστηριακά επιβεβαιωμένη γρίπη

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Ανασφάλιστα: Μια νίκη για την Πολιτεία, την κοινωνία αλλά και το ΕΕΑ!

H πολιτική βούληση, η θεσμική επιμονή και η κοινωνική ευαισθησία μπορούν να αλλάξουν τις πραγματικότητες που μας απειλούν για χρόνια

Δράσεις ενημέρωσης του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» στη Δ. Ελλάδα

Με την υποστήριξη του ομίλου AKTOR, άνθρωποι όλων των ηλικιών συμμετείχαν σε βιωματικές δραστηριότητες που ανέδειξαν τη σημασία της πρόληψης

Χρυσό βραβείο Content Marketing στην Εθνική Ασφαλιστική, για ενέργεια με ουσιαστικό κοινωνικό αποτύπωμα

Η διάκριση «Best Use of Content Marketing for Lead Generation» αφορά την ενέργεια «Αγκαλιάζουμε τη ζωή. Δίπλα σου, για να μπορείς να συνεχίζεις®»

243.899 τα ανασφάλιστα, επίκειται νέος μηχανισμός

Κάτι φαίνεται να αλλάζει σήμερα, μετά τα πρώτα αποτελέσματα ελέγχων...

Η ΕΑΔΕ παρουσιάζει το νέο της λογότυπο και καμπάνια για την αξία της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης

Στόχος της καμπάνιας, να ενισχύσει τη θετική στάση του κοινού απέναντι στον επαγγελματία και στον θεσμό που η Ένωση εκπροσωπεί