back to top
27.6 C
Athens
Παρασκευή 15 Αυγούστου 2025

Οι κορυφαίοι της Generali, στην Κόστα Ρίκα και στον Παναμά

H ιστορική πόλη του Παναμά και ο τροπικός παράδεισος της Κόστα Ρίκα υποδέχθηκαν το προηγούμενο διάστημα τους κορυφαίους συνεργάτες της Generali, σε ένα ταξίδι επιβράβευσης για τα παραγωγικά επιτεύγματα του προηγούμενου έτους.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, οι 70 και πλέον ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, συνεργάτες της Generali από το agency και το πρακτορειακό δίκτυο είχαν την ευκαιρία να «κατακτήσουν» ακόμη μια μακρινή γωνιά του πλανήτη. Ένα ταξίδι αποκορύφωμα μιας γεμάτης προκλήσεις χρονιάς, στις οποίες οι συνεργάτες της Generali αντεπεξήλθαν νικηφόρα, όπως αποδεικνύουν και τα παραγωγικά αποτελέσματα.

- Advertisement -

Ακολουθώντας μια μοναδική διαδρομή στη Κεντρική Αμερική, από τον Νότο προς τον Βορρά, οι ταξιδευτές της Generali είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στην ιστορική και κοσμοπολίτικη Πόλη του Παναμά και τα εξωτικά τοπία της Κόστα Ρίκα, με τα τροπικά δάση, τις μαγευτικές παραλίες και τα ηφαίστεια. Παράλληλα, επιδόθηκαν σε πρωτότυπες δραστηριότητες, μέσα από τις οποίες δοκίμασαν  τις αντοχές τους και σφυρηλάτησαν ποιοτικές, επαγγελματικές αλλά και φιλικές σχέσεις.

Η ξενάγηση ξεκίνησε με τη γνήσια ανθρώπινη φιλοξενία της φυλής των αυτόχθονων Empera, μέσα στην άγρια φύση, μακριά από τις σύγχρονες υποδομές του Παναμά. Στη συνέχεια η Generali διασφάλισε μια μοναδική υπηρεσία για τους συνεργάτες της. Μια ιδιωτική ξενάγηση στη φημισμένη Διώρυγα, το μηχανικό θαύμα που χρειάστηκε δώδεκα χρόνια και το έργο δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων για να ολοκληρωθεί. Η συνέχεια του ταξιδιού, ακόμη πιο εντυπωσιακή, στο έδαφος της «Πλούσιας Ακτής», με την αδρεναλίνη να φτάνει στα ύψη στη διάρκεια των συναρπαστικών εναέριων διαδρομών με Sky Trek και Sky Tram και τις καταδύσεις στα νερά του Ειρηνικού.

- Advertisement -

Το ταξίδι ολοκληρώθηκε με την καθιερωμένη δεξίωση, όπου κυριάρχησαν οι ευχάριστες αναμνήσεις ενός συναρπαστικού 8ήμερου. Ο διευθύνων σύμβουλος της Generali Πάνος Δημητρίου στον σύντομο χαιρετισμό του επισήμανε: «Οι ημέρες που περάσαμε μαζί στον Παναμά και την Κόστα Ρίκα μας έδωσαν τη δυνατότητα να διευρύνουμε τους ήδη στενούς δεσμούς που έχουμε αναπτύξει μεταξύ μας και που αποτελούν τη βάση μιας επιτυχούς συνεργασίας. Μπροστά μας ανοίγονται δρόμοι γεμάτοι προκλήσεις, αλλαγές αλλά και ευκαιρίες για όσους βρίσκονται σε εγρήγορση και μπορούν να τις αντιληφθούν και να τις εκμεταλλευτούν. Είναι στο χέρι μας λοιπόν να φέρουμε τον κλάδο στη θέση που του αξίζει στην ελληνική αγορά, καθώς ο ρόλος που θα διαδραματίσει, τόσο σε παγκόσμιο όσο και τοπικό επίπεδο, θα είναι πολύ σημαντικός τα επόμενα χρόνια».

Η βραδιά έκλεισε μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού με τους συνεργάτες της Generali να υπόσχονται ότι θα είναι παρόντες στο ραντεβού για τον επόμενο προορισμό, το 2017, την Τανζανία. Η ομάδα της Generali επέστρεψε στη βάση της πιο πλούσια σε συναισθήματα και όμορφες εικόνες, πανέτοιμη να ανταποκριθεί για μια ακόμη χρονιά με επιτυχία στις αυστηρές απαιτήσεις και στον έντονο ανταγωνισμό της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.

Δείτε τους Συμμετέχοντες στο ταξίδι της Generali σε Κόστα Ρίκα-Παναμά, καθώς και τις φωτογραφίες από το ταξίδι:

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μήνυμα κοινωνικής ευθύνης από τη ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική: «Η ασφάλειά σας είναι και δική μας ευθύνη»

Η ΔΥΝΑΜΙΣ συνιστά πριν το ταξίδι μικρές κινήσεις με μεγάλο αντίκτυπο, καθώς μπορούν να αποτρέψουν ατυχήματα και να σώσουν ζωές

P. Donnet, Generali: Θετική επίδοση σε όλους τους κλάδους με το σχέδιο «Lifetime Partner 27: Driving Excellence»

Ισχυρή ανάπτυξη στους κλάδους Γενικών Ασφαλίσεων, Ζωής και Διαχείρισης Κεφαλαίων - Δείτε τα αποτελέσματα 6μήνου

Ξεκινά το μεγάλο πρόγραμμα επαναγοράς μετοχών της Generali – Στόχος η ενίσχυση της αξίας για τους μετόχους

Συμφωνία με την Goldman Sachs για την υλοποίηση του φιλόδοξου σχεδίου - Στη Euronext Μιλάνου οι συναλλαγές

C. Borean, Generali: Το Solvency II ως καταλύτης των ευρωπαϊκών επενδύσεων

Απαραίτητη χαρακτηρίζει την απελευθέρωση πλεονάζοντος προληπτικού κεφαλαίου για πιο παραγωγικές επενδύσεις ο πρόεδρος της οικονομικής επιτροπής της Insurance Europe

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

ΠΑΝΟΡΜΟΣ: Σημαντική άνοδος το 2024, στρατηγικός στόχος η καινοτομία

Ιδιαίτερη αναφορά κατά τη ΓΣ έγινε στην αύξηση της μερίδας των εταίρων, η οποία έφτασε σε πρωτοφανή για τον συνεταιρισμό επίπεδα

Το νερό Άσκιον «απογειώνεται» με την AIR ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ

Η AIR ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ μεταφέρει τη γεύση και την καθαρότητα του νερού Βλάστης σε Ελλάδα και εξωτερικό

ΠΑΝΟΡΜΟΣ: Νέα πρόσκληση προς τους επαγγελματίες του κλάδου

Ο ΠΑΝΟΡΜΟΣ επενδύει στον ψηφιακό μετασχηματισμό των συνεργατών του, αξιοποιώντας παράλληλα τα πλεονεκτήματα της οικονομίας κλίμακος και σκοπού

Επιτροπή Ανταγωνισμού: Εγκρίθηκε η εξαγορά της Εθνικής Ασφαλιστικής από την Τράπεζα Πειραιώς

Για ποιους λόγους η Επιτροπή έκρινε ότι η συγκέντρωση δεν είναι σε θέση να περιορίσει σημαντικά τον ανταγωνισμό

Δημοφιλή Άρθρα

Sorry. No data so far.

Ροή Ειδήσεων

ΑΠΑ: Επείγουσα προειδοποίηση για τη χρήση drones σε περιοχές πυρκαγιών

Κίνδυνος για τις επιχειρήσεις πυρόσβεσης και την ανθρώπινη ζωή

Η σύνεση φέρνει αυξημένη κερδοφορία για τη Swiss Re το α΄ εξάμηνο

Πώς σχολιάζουν τα αποτελέσματα ο διευθύνων σύμβουλος Andreas Berger και ο οικονομικός διευθυντής Anders Malmström

Καλοκαιρινή ανανέωση για Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές – Μικρές αλλαγές με μεγάλο αποτύπωμα

Η καλοκαιρινή περίοδος μπορεί να αποτελέσει πολύτιμη ευκαιρία για επαγγελματική ανασύνταξη και προσωπική φροντίδα

Κ. Κατσαφάδος: Νέα μέτρα για τους πυρόπληκτους τη Δευτέρα – Άνιση η μάχη με την κλιματική κρίση

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του υφυπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας

ΠΑΝΟΡΜΟΣ: Σημαντική άνοδος το 2024, στρατηγικός στόχος η καινοτομία

Ιδιαίτερη αναφορά κατά τη ΓΣ έγινε στην αύξηση της μερίδας των εταίρων, η οποία έφτασε σε πρωτοφανή για τον συνεταιρισμό επίπεδα