back to top
27.7 C
Athens
Κυριακή 10 Αυγούστου 2025

Ετοιμοι απέναντι στις προκλήσεις Μ. Τάτσης, Σ. Σοφόπουλος, Γ. Σηφάκης

της Ελενας Ερμείδου

Απέναντι στις νέες προκλήσεις και απαιτήσεις της αγοράς, από τις νέες τους θέσεις στην Εθνική Ασφαλιστική, τα τρία έμπειρα στελέχη: οι κ.κ. ΜιχάληςΤάτσης  Επικεφαλής της Διεύθυνσης Πωλήσεων Μεσιτών Πρακτόρων της Εθνικής Ασφαλιστικής, Σωτήρης Σοφόπουλος , Διευθυντής Υποστήριξης Πωλήσεων, Γιάννης Σηφάκης Διευθυντής  Bancassurance, Marketing,  Διαφήμισης  &  Λοιπών Συνεργασιών, είναι έτοιμα, ο καθείς στο τομέα του αλλά, και συναινώντας τις δυνάμεις τους με την υποστήριξη της Εθνικής Ασφαλιστικής να συνεισφέρουν τα μέγιστα, ώστε να εκπληρώσουν με απόλυτη επιτυχία έναν από τους βασικούς, μεταξύ των άλλων σκοπούς της Εθνικής Ασφαλιστικής, την  άριστη κάλυψη των αναγκών του πελάτη μέσα από την παροχή νέων ολοκληρωμένων προϊόντων και μέσα από την σωστή ολιστική προβολή της εταιρείας στην αγορά.

- Advertisement -

Ειδικότερα μετά από τις αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν στο οργανόγραμμα της Εθνική Ασφαλιστικής στο πλαίσιο του στρατηγικού της πλάνου:

Ο Μιχάλης Τάτσης, πρώην διευθυντής του  πρακτορικού δικτύου της Εθνικής Ασφαλιστικής, σήμερα είναι επικεφαλής της Διεύθυνσης Πωλήσεων Μεσιτών Πρακτόρων της Εθνικής Ασφαλιστικής.  Η ευθύνη του, 1.500 και πλέον συνεργάτες του ελεύθερου δικτύου της Εταιρίας με την ιδιότητα Ασφαλιστικών Συμβούλων, Μεσιτών και Πρακτόρων.   Οι περιοχές ευθύνης του εκτός από την ανάπτυξη του δικτύου (στρατολόγηση) συμπεριλαμβάνουν τις συμβάσεις/προμήθειες, την εκπαίδευση, τα στατιστικά των πωλήσεων, παροχές-συστήματα υποστήριξης του δικτύου, τον κανονισμό πωλήσεων. Ο Μιχάλης Τάτσης έχει μεγάλη εμπειρία στη λειτουργία μιας ασφαλιστικής εταιρίας, έχοντας αναλάβει για περισσότερα από 20 χρόνια σημαντικές και διαφορετικές θέσεις σε ασφαλιστικούς ομίλους..Είναι κάτοχος πτυχίου μαθηματικών του πανεπιστημίου Κρήτης, κάτοχος MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Α.Σ.Ο.Ε.Ε.) και έχει παρακολουθήσει τα μεταπτυχιακά μαθήματα της Ένωσης Αναλογιστών Ελλάδος.

- Advertisement -

Ο Σοφόπουλος Σωτήρης, πριν αναλάβει πρόσφατα τα καθήκοντα ως Διευθυντής Υποστήριξης Πωλήσεων είχε αναλάβει την Διεύθυνση του  Διεθνούς δικτύου στην Ρουμανία και την Κύπρο. Εχει ολοκληρώσει σπουδές στα Μαθηματικά Computer Science University of London, Computer Science University of Birmingham , Chartered Insurance Institute of U.K.καθώς και σπουδές στα Χρηματοοικονιμικά στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ο Γιάννης Σηφάκης είναι ο Διευθυντής Bancassurance  Marketing,  Διαφήμισης  και Λοιπών Συνεργασιών, στην Εθνική Ασφαλιστική. Πρωτίστως είχε την ευθύνη του Bancassurance Marketing &  Λοιπών ΣυνεργασιώνΔιαθέτει πολυετή επαγγελματική εμπειρία στο Τραπεζικό, Ασφαλιστικό και Τραπεζοασφαλιστικό Marketing, καθώς  και στο χώρο των πωλήσεων, έχοντας συντελέσει επιτυχώς στην ανάπτυξη του Bancassurance, στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά. Μεταξύ των άλλων έχει διατελέσει  Διευθυντής  Marketing  και εκπαίδευσης της Αγροτικής Ασφαλιστικής, Marketing & Sales Director  και μέλος του  Management Team της  ING Πειραιώς.

Υπενθυμίζεται, στα μέσα του τρέχοντος μήνα Η Εθνική Ασφαλιστική, η Ρέα Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική και η Ευρωκλινική Παίδων, τρεις μεγάλοι οργανισμοί που δραστηριοποιούνται στον κλάδο υγείας, ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν το νέο ασφαλιστήριο συμβόλαιο «Full Health – Ασφάλιση Νεογνών Ρέα», προστατεύοντας από την πρώτη στιγμή την υγεία των νεογέννητων και στηρίζοντας τους νέους γονείς.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

ΣΠΑΤΕ: «Η δύναμη της Ασφαλιστικής Βιομηχανίας είναι οι άνθρωποί της» – Ανοιχτό κάλεσμα στην Εθνική Ασφαλιστική για διάλογο

Την ευθύνη της εταιρείας για έμπνευση και συνεχή στήριξη του συνεργάτη, σε υγιείς και διαφανείς συνθήκες, επισημαίνει μεταξύ άλλων ο σύλλογος

Αντιδράσεις από την ΕΣΑΠΕ για τις απολύσεις συνεργατών στην Εθνική Ασφαλιστική

Oι απολύσεις πραγματοποιούνται αποκλειστικά βάσει προκαθορισμένων παραγωγικών στόχων, κάτι που έχει προκαλέσει σοβαρές αντιδράσεις

Η Τράπεζα Κύπρου αποκτά την Εθνική Ασφαλιστική (Κύπρου): Τι σημαίνει για την ελληνική ασφαλιστική αγορά

Η ολοκλήρωση της εξαγοράς της Εθνικής Ασφαλιστικής (Κύπρου) Λτδ από την Τράπεζα Κύπρου σηματοδοτεί μια σημαντική εξέλιξη με ιδιαίτερο ενδιαφέρον

Στη Generali Hellas η Ευρωκλινική

H Akkadia Holdings Limited ανακοινώνει την υπογραφή συμφωνίας για τη μεταβίβαση του συνόλου των μετοχών της στον Όμιλο Ευρωκλινικής στην Generali Hellas.

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Διεθνής συμμαχία: Η Mega Brokers με τον Όμιλο Unilink

Ηγετικό ρόλο στην Acrisure για Κεντρική-Ανατολική Ευρώπη αναλαμβάνει ο Τ. Χατζηθεοδοσίου - Γ. Χατζηθεοδοσίου: «Το ταξίδι συνεχίζεται – πιο ισχυρό από ποτέ!»

Παγκόσμια Ημέρα Γάτας: Η Syndea υπενθυμίζει τη σημασία της ασφάλειας και της φροντίδας των κατοικίδιων

Σήμερα, 8 Αυγούστου, τιμούμε την Παγκόσμια Ημέρα Γάτας, μια ημέρα αφιερωμένη στα αγαπημένα μας ζώα, που συχνά αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειας. Η περίπτωση...

P. Donnet, Generali: Θετική επίδοση σε όλους τους κλάδους με το σχέδιο «Lifetime Partner 27: Driving Excellence»

Ισχυρή ανάπτυξη στους κλάδους Γενικών Ασφαλίσεων, Ζωής και Διαχείρισης Κεφαλαίων - Δείτε τα αποτελέσματα 6μήνου

Δημοφιλή Άρθρα

Sorry. No data so far.

Ροή Ειδήσεων

Διεθνής συμμαχία: Η Mega Brokers με τον Όμιλο Unilink

Ηγετικό ρόλο στην Acrisure για Κεντρική-Ανατολική Ευρώπη αναλαμβάνει ο Τ. Χατζηθεοδοσίου - Γ. Χατζηθεοδοσίου: «Το ταξίδι συνεχίζεται – πιο ισχυρό από ποτέ!»

Η ΕΑΕΕ προωθεί την ασφάλιση Αστικής Ευθύνης για επαγγελματίες και ανοίγει ξανά τη συζήτηση!

Δείτε τη νέα καμπάνια της ένωσης για την επαγγελματική ασφάλιση

Μήνυμα κοινωνικής ευθύνης από τη ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική: «Η ασφάλειά σας είναι και δική μας ευθύνη»

Η ΔΥΝΑΜΙΣ συνιστά πριν το ταξίδι μικρές κινήσεις με μεγάλο αντίκτυπο, καθώς μπορούν να αποτρέψουν ατυχήματα και να σώσουν ζωές

Υδρογειος Ασφαλιστική: Επενδύοντας στη διαπολιτισμική συνεργασία για την ελληνική αγορά

Εκπαιδεύοντας το δυναμικό της στην ενσυναίσθηση και κατανόηση των πολιτισμικών διαφορών, η Υδρογειος ενισχύει την απόδοση σε διεθνές περιβάλλον