back to top
27 C
Athens
Παρασκευή 11 Ιουλίου 2025

Βράβευση του Δ. Κοντομηνά από την MEGA BROKERS

Τον άνθρωπο που έχει συνδέσει το όνομα του με την ιδιωτική ασφάλιση και που έχει προσφέρει πάρα πολλά στον κλάδο, τίμησε η MEGA BROKERS.
Σε μία σεμνή τελετή, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου προσέφερε τιμητική πλακέτα στον κ. Δημήτρη Κοντομηνά, ως ελάχιστη αναγνώριση της πολύχρονης και πολυεπίπεδης προσφοράς του κ. Δημήτρη Κοντομηνά στην ιδιωτική ασφάλιση.
Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της MEGA BROKERS κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, παρουσία στελεχών της εταιρείας του και εκπροσώπων του κλαδικού Τύπου, παρέδωσε την τιμητική πλακέτα στον κ. Κοντομηνά, αναγνωρίζοντας έμπρακτα την καθοριστική συμβολή του στη διαμόρφωση της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς, την οραματική του παρουσία που εμπνέει έως σήμερα και την καθοριστική συνδρομή του στην ποιοτική και ποσοτική άνοδο του κλάδου.
Στην αναμνηστική πλακέτα αναγράφεται: «Ενθύμιο Αναγνώρισης και Τιμής στον άνθρωπο, επιχειρηματία, ηγέτη, οραματιστή Κ. Δημήτριο Κοντομηνά που θεμελίωσε αξίες, εδραίωσε αρχές, δίδαξε συμπεριφορές, με μοναδικό αποτύπωμα στην κοινωνική και οικονομική εξέλιξη της ιδιωτικής ασφάλισης».
Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της MEGA BROKERS απευθυνόμενος στον κ. Κοντομηνά τον χαρακτήρισε ως τον «άνθρωπο που έβαλε την ασφάλεια σε κάθε σπίτι, που έγινε πρότυπο για κάθε ασφαλιστή, που έθεσε βάσεις για την εξέλιξη της αγοράς και δημιούργησε στρατιές ασφαλιστών». Τόνισε επίσης τα όσα ιδεώδη ενέπνευσε στους επαγγελματίες του κλάδου και στην αγορά.
Ο κύριος Κοντομηνάς ευχαρίστησε τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο και τα Στελέχη της εταιρείας για την τιμητική κίνηση και εξήρε την παρουσία, την παρεμβατικότητα και την πολύχρονη διαδρομή της MEGA BROKERS στην ασφαλιστική αγορά, μια εταιρεία, που όπως είπε, «ακόμα και σε αυτή την δύσκολη εποχή κάνει θαύματα με την δουλειά της». Παράλληλα, αναφερόμενος προς τον κ. Χατζηθεοδοσίου, τόνισε ότι είναι χαρούμενος που λαμβάνει την αναμνηστική αυτή πλακέτα και την αναγνώριση που εκείνη συμβολίζει, «από το χέρι ανθρώπου που πολέμησε να φθάσει εκεί που έχει φθάσει και έχει την μεγαλύτερη μεσιτική εταιρεία της χώρας».
Από την MEGA BROKERS παραβρέθηκαν στην συνάντηση ο Γενικός Διευθυντής κ. Μιχάλης Κασκαντάμης, η Διευθύντρια Πωλήσεων κυρία Ιφιγένεια Τσακίρη, ο Διευθυντής Κλάδου Ζωής κ. Γιάννης Παππάς και το στέλεχος της γραμματείας Προέδρου κ. Μαρία Φουσκαρίνη.
Σε δήλωσή του για την τιμητική αναγνώριση του κ. Δ. Κοντομηνά ο Πρόεδρος Διευθύνων Σύμβουλος της MEGA BROKERS επεσήμανε τα εξής: «Σημειολογικά προχωρήσαμε σε αυτή την κίνηση διάκρισης αυτού του ανθρώπου που με τις δράσεις του έκανε τη «διαφορά». Τον θεωρώ ως πρωτοπόρο, μοναδικό, χαρισματικό που αποτελεί διαχρονικό παράδειγμα προς μίμηση. Δημιούργησε υποδομές. Χάραξε προσανατολισμό. Κατάκτησε κορυφές. Έδωσε όνομα στην ιδιωτική ασφάλιση, δημιούργησε στρατό ασφαλιστών, καθιέρωσε την εκπαίδευση στον κλάδο, έβαλε την ασφάλιση στα σπίτια. Τιμούμε ως MEGA BROKERS τη στάση του, την παρακαταθήκη που δημιούργησε, την δομή που έθεσε στον κλάδο, τις αρχές και τις αξίες. Ο κ. Κοντομηνάς μας ενέπνευσε στην εκκίνησή μας, μας τροφοδότησε ιδέες και οράματα στην πορεία μας και σήμερα θεωρούμε ότι βρίσκεται κοντά μας, και συμπορευόμαστε στην δική μας κορυφή»

Σχετικές δημοσιεύσεις

«Είμαστε μαζί» το μήνυμα ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και ασφαλιστικών εταιρειών για την υπερβολική αύξηση των νοσηλίων

Μετά από πρόσκληση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, διαμέσου του Προέδρου του Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, πραγματοποιήθηκε μία ιστορική συνάντηση

Δωρεά της MEGA BROKERS στον Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών του Δήμου Αθηναίων

Στην δωρεά 30 τηλεοράσεων στον Ξενώνα Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών του Δήμου Αθηναίων προχώρησε η MEGA Brokers

«Πραγματογνωμοσύνη και Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση»: μια πρωτοβουλία διαλόγου, σύνθεσης και συνεργασίας

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Ιουνίου 2025 η εκδήλωση με θέμα «Πραγματογνωμοσύνη και Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση

MEGA Brokers: Φυτεύουμε σήμερα για το αύριο που αξίζουμε

Όποιος περνά από το Πάρκο Δημήτρη Μπέη της Αθήνας, από χθες βλέπει μια άλλη εικόνα: Κουτσουπιές, γρεβιλέες και εκατοντάδες κατιφέδες

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ο ΣΕΜΑ δίνει το σήμα: Στις 2 Οκτωβρίου 2025 η ετήσια συνάντηση στο Ble Pavillon

O Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ) διοργανώνει tην Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2025 τη μεγάλη ετήσια εκδήλωσή του, στον ατμοσφαιρικό χώρο

Κλ. Δημαρχιάδης, Πάνορμος: ΓΣ τον Ιούλιο, μετά την καλύτερη χρονιά στην ιστορία του cluster

Τον απολογισμό μιας εμβληματικής χρονιάς κάνει ο Κλ. Δημαρχιάδης με αφορμή την επικείμενη ΓΣ του cluster τον Ιούλιο

Πάνω από 400 στελέχη στο καλοκαιρινό ραντεβού του ΣΕΣΑΕ

Ο ΣΕΣΑΕ πραγματοποίησε στις 25 Ιουνίου την καλοκαιρινή του εκδήλωση στο Manor House του GOLF PRIVE της Γλυφάδας

Η ετήσια καλοκαιρινή συνάντηση του ΣΕΣΑΕ

Πιστός στο ραντεβού του ο ΣΕΣΑΕ πραγματοποίησε, ακόμη μια χρονιά, την καλοκαιρινή του εκδήλωση, την Τετάρτη 25 Ιουνίου 2025

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Σε συμβούλιο των υπουργών Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων η Ά. Ευθυμίου

Το άτυπο υπουργικό συμβούλιο στη Δανία είχε θέμα την ελεύθερη και δίκαιη κινητικότητα και ανταγωνιστικότητα στην ΕΕ

EIOPA: Γνωμοδότηση για την εποπτεία ρευστότητας των επαγγελματικών ταμείων

Η EIOPA ζητά να ενισχυθεί η παρακολούθηση, η αξιολόγηση και η διαχείριση των κινδύνων ρευστότητας που αντιμετωπίζουν τα ΙΕΣΠ

Έξυπνο παρκάρισμα: Η BYD υποκαθιστά τις ασφαλιστικές κι αναλαμβάνει τις ζημιές

Η υπόσχεση της BYD αφορά ζημιές που θα προκύψουν επί κινεζικού εδάφους σε αυτοκίνητα με σύστημα υποβοηθούμενης οδήγησης God's Eye

Τα 4 σενάρια κλιματικού κινδύνου για την ευρωζώνη – Πού βρισκόμαστε σήμερα

Τα σενάρια του NGFS εξετάζουν την κοινή επίδραση καταστροφών και πολιτικών σε ΑΕΠ, πληθωρισμό και χρηματοπιστωτική σταθερότητα έως το 2030

Μήνυμα ενότητας και θεσμικής υπευθυνότητας εκπέμπει η ΕΑΔΕ

Μήνυμα ενότητας, συνέπειας και θεσμικής υπευθυνότητας εξέπεμψε η ΕΑΔΕ, με αφορμή τη συνάντηση της 8ης Ιουλίου στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.