back to top
9.8 C
Athens
Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2025

Sales Talks από την INTERAMERICAN: Η εμπειρία στο προσκήνιο

Στις 20 Φεβρουαρίου οργανώθηκε από τη Διεύθυνση Πωλήσεων INTERAMERICAN η δεύτερη εκδήλωση του νέου θεσμού των «Sales Talks» για την επικοινωνία μεταξύ των συνεργατών του Δικτύου. Πρόκειται για μια πρωτότυπη ιδέα έκθεσης εμπειριών, που επιτυχημένοι συνεργάτες της εταιρείας μοιράζονται με συναδέλφους του εταιρικού δικτύου πωλήσεων.

Με θέμα «think big», η σειρά εκδηλώσεων σκοπό έχει να δώσει ιδέες και ερεθίσματα για φιλοδοξία δυναμικής ανάπτυξης στους ασφαλιστικούς συμβούλους του δικτύου agency, με ανάδειξη επιτυχημένων προσπαθειών. Σε αυτή την εκδήλωση, τα ζωντανά παραδείγματα έδωσαν οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι Μπαμπέτ Γαβριηλίδου, Ηλίας Αποστολόπουλος και Δημήτρης Μπακόπουλος. Οι ομιλητές παρουσίασαν το αφήγημά τους, αποκαλύπτοντας πτυχές της προσωπικής, καθημερινής δραστηριότητας και της ασφαλιστικής αντίληψης και προσέγγισης που επιβεβαιώνουν ότι κάθε συνεργάτης είναι μοναδικά ιδιαίτερος.

- Advertisement -

Η Μπαμπέτ Γαβριηλίδου -που έχει βραβευθεί και με το κορυφαίο Βραβείο Τιμής «Αλέξανδρος Ταμπουράς» από την INTERAMERICAN- μοιράστηκε την εμπειρία των 30 χρόνων, από το 1990, της πρωταγωνιστικής παρουσίας της στις πωλήσεις, τονίζοντας τα «κλειδιά» της επιτυχίας της: πίστη στην εταιρεία και στον θεσμό της ασφάλισης, την αναζήτηση του «κοινού τόπου» μεταξύ ασφαλιστή και ασφαλιζόμενου, την εντατική και συστηματική εργασία «χωρίς αναθέσεις». Αδιάψευστο στοιχείο της επιτυχίας της είναι οι 1.400 πελάτες της, με το μεγαλύτερο χαρτοφυλάκιο Ζωής και Υγείας στην εταιρεία για περισσότερα από 20 χρόνια και συνεχή αύξηση ετησίως, καθώς και τα 1,8 εκατ. ευρώ ασφάλιστρα που έγραψε το 2019.

Ο Ηλίας Αποστολόπουλος σπούδασε νοσηλευτική αλλά από την INTERAMERICAN Βοήθειας και τα ασθενοφόρα της εταιρείας, όπου εργάστηκε επί 4 χρόνια, ξεκίνησε το 2001 αποφασιστικά να υπηρετήσει ασφαλιστικές ανάγκες με σταθερή τη θέληση για επιτυχία. Επένδυσε σε οργανωμένη μέθοδο δουλειάς, βασισμένη σε συστάσεις για υποψήφιους πελάτες, συνεχή αναζήτηση κέντρων επιρροής και σχολαστική προεργασία για κάθε συνάντηση. Έχει αναδειχθεί κορυφαίος ασφαλιστικός σύμβουλος πανελλαδικά, στον κλάδο Ζωής (2019, ΠΣΑΣ).

- Advertisement -

Ο Δημήτρης Μπακόπουλος ξεκίνησε το 2006 στο Άργος και έχει επεκτείνει τη δραστηριότητά του ήδη στην Αρκαδία, με σύστημα καθημερινού προγράμματος που περιλαμβάνει καταγραφή, εστίαση στον πελάτη, ποιοτικές συστάσεις και απαρέγκλιτη τήρηση διαδικασιών. Η δύναμή του εντοπίζεται στον κλάδο Υγείας.

Τα Sales Talks INTERAMERICAN, πέρα από το ανταλλαγή εμπειριών και ασφαλιστικής τεχνογνωσίας, αποτελούν για τους συνεργάτες της εταιρείας που διακρίνονται και τρόπο επιβράβευσης, στο πλαίσιο των διακρίσεων και παροχών που περιλαμβάνει ο νέος κανονισμός πωλήσεων.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Διεθνής διάκριση για την INTERAMERICAN

Ο Όμιλος INTERAMERICAN συνεχίζει να πρωτοπορεί στον τομέα της βιώσιμης ανάπτυξης, κατακτώντας το Silver Medal από τον κορυφαίο ανεξάρτητο

Χρυσή διάκριση για την INTERAMERICAN

Η INTERAMERICAN τιμήθηκε με Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Best Learning Technology Implementation»

Interamerican: Προσαρμογή ασφαλίστρων υγείας πάντοτε με σεβασμό στους ασφαλισμένους

Η Interamerican, παραμένοντας πιστή στη δέσμευσή της για την παροχή ασφαλιστικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και με πλήρη κατανόηση

Νέα CCO στον Όμιλο Interamerican η Linda Nieuwenhuizen

Η Interamerican ανακοινώνει με ιδιαίτερη ικανοποίηση την προαγωγή της Linda Nieuwenhuizen στη θέση της Chief Commercial Officer

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Στρατηγική Συμφωνία της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική με την Apeiron Insurance Project

Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική και η Apeiron Insurance Project ενώνουν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας νέες προοπτικές για την ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Η Ευρώπη μόνη Ασφαλιστική στην artoza, επιστέγασμα των καινοτόμων ιδεών Ν. Μακρόπουλου

Μεγάλη παρουσία στο περίπτερο της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος στη μεγάλη κλαδική έκθεση artoza θεσμό για την αγορά, έχει η Ευρώπη Ασφαλιστική, επιστέγασμα πρωτοποριακών ιδεών του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου Νικόλαου Μακρόπουλου.

Έναρξη νέου κύκλου Σεμιναρίων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης για το 2025 από την NP Ασφαλιστική

Νέο κύκλο σεμιναρίων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Επανεκπαίδευση) Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, ξεκινάει εντός του Μαρτίου

ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική: Αποκλειστικός χορηγός της εκδήλωσης της Ακαδημίας Αθηνών για την «Κλασική Παιδεία στην Ελληνική Εκπαίδευση»

Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας και παραμένοντας πιστή στην δέσμευσή της

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Επανεκλογή του Α. Σαρρηγεωργίου στην προεδρία του ΔΣ της ΕΑΕΕ

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) πραγματοποίησε στις 25 Φεβρουαρίου τις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού της Συμβουλίου για τη διετία

e-ΕΦΚΑ: Ηλεκτρονική κοινοποίηση συνταξιοδοτικών αποφάσεων στη Θυρίδα Πολίτη

Η Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ, με σταθερό προσανατολισμό στη βελτίωση των υπηρεσιών του προς τους πολίτες, εγκαινιάζει ένα νέο, σύγχρονο τρόπο

Deloitte: Kαινοτόμο εργαλείο αξιολογεί την ετοιμότητα των επιχειρήσεων στην AI

Η Deloitte συστήνει στην ελληνική αγορά το AI Readiness & Management Framework – aiRMF, ένα καινοτόμο εργαλείο που βοηθά τις επιχειρήσεις

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου η μεγαλύτερη Νεφρολογική Κλινική στην Ελλάδα

Τριπλάσια χωρητικότητα και αναβάθμισμένες υπηρεσίες αποκτά χάρη σε δωρεά η Νεφρολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ που εκτιμάται

NN Group: Ισχυρές επιδόσεις, ισχυρή παράδοση και το 2024

Ο όμιλος NN Group συνέχισε να πετυχαίνει ισχυρές επιδόσεις και το 2024. Το λειτουργικό αποτέλεσμα σε όλο το έτος αυξήθηκε στα 2,6 δισεκατομμύρια ευρώ,