Α. Βουκλαρής: Στόχος η ενίσχυση συνεργασιών με ασφαλιστικές

της Ελενας Ερμείδου

Για την πρόσφατη εξαγορά μίλησε ο Αντώνης Βουκλαρής, Διευθύνων Σύμβουλος Όμιλος Ευρωκλινικής στο συνέδριο του INC 13,  αλλά και τις επιπτώσεις που προκάλεσε ο Covid-19 στα ιδιωτικά νοσοκομεία.

Η πτώση ήταν σημαντικη κατά την διάρκεια της πανδημίας αλλά κατά τον Ιούνιο και Ιούλιο έγινε ένα σημαντικό ριμπάουντ. Αν δεν αλλάξει κάτι σημαντικό σε επίπεδο υγειονομικό, η αγορά επιστρέφει στα προ κορωνοϊού εποχή.

Σχολιάζοντας συνεργασίες με τα ΤΕΑ, προγράμματα χαμηλού κόστους δίνουν την δυνατότητα σε πχ χιλιάδες ανθρώπους να ασφαλιστούν. Παράληλα η Ευρωκλινική επιχειρεί να το επιτύχει αυτό και με ασφαλιστικές, ρίχνοντας το κόστος και προσφέροντας υψηλές υπηρεσίες υγείας.

Η Ευρωκλινική πρεσβεύει στο πολύ καλό σερβις, στηρίζει τα προϊόντα κλειστού δικτύου με πολύ καλή διαχείριση κόστους

Με τον ΕΔΟΕΑΠ εφαρμόζει χρεώσεις με πακέτα, τονίζοντας ότι ο ΕΔΟΕΑΠ είναι ο πρώτος που τόλμησε χρέωση με πακέτο και συμπληρώνοντας ότι με αυτό το τρόπο ελέγχεται και μειώνεται το κόστος αλλά και η διαχείριση των περιστατικών.

Τα περιθώρια ανάπτυξης είναι τεράστια για την Ευρωκλινική τονίζει, παραθέτοντας το παράδειγμα των 63.000 που έχουν επιλέξει τα κλειστά δίκτυα, βεβαιώνοντας ότι το μοντέλο αυτό λειτουργεί παντός χωρίς να γίνονται εκπτώσεις στην ποιότητα.

Με καλύτερο έλεγχο του κόστους προσθέτει μπορεί να έχει πρόσβαση,  ο κόσμος στην κλινική κάνοντας χρήση των ιδιωτικών υπηρεσιών υγείας.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*