NP Aσφαλιστική: Δωρεές & Χορηγίες 2023

H “NP Ασφαλιστική” από την ίδρυσή της πριν 20 χρόνια μέχρι και σήμερα, έχει θέσει την κοινωνική υπευθυνότητα μέσα στις δράσεις της, όχι τόσο ως επιχειρηματική υποχρέωση, όσο ως μία συνειδητή κοινωνική δράση προσφοράς προς την κοινωνία. Η Εταιρία υποστηρίζει διαχρονικά σημαντικά πολιτιστικά δρώμενα και αθλητικά γεγονότα σε κάθε γωνιά της χώρας μας και στέκεται αρωγός στις δύσκολες συγκυρίες, όπου υπάρχει ανάγκη.

Φιλοσοφία της Εταιρίας είναι ότι η πεμπτουσία μίας ασφαλιστικής επιχείρησης δεν εξαντλείται στις καλύψεις και στις αποζημιώσεις, αλλά πρέπει να δίνει το παρών βοηθώντας την κοινωνία και τους συνανθρώπους μας.

Με δωρεές και χορηγίες άνω των 40.000 ευρώ το 2023, η ‘’NP Ασφαλιστική’’ αποδεικνύει και στη πράξη ότι είναι μια ανθρώπινη εταιρία, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, που στέκεται κοντά στις ανάγκες της κοινωνίας είτε αφορούν την στήριξη συνανθρώπων μας είτε διάφορες κοινωνικές δραστηριότητες.

Οι χορηγίες έγιναν άμεσα ή έμμεσα προς τους φορείς και πάντα με κριτήριο τη διαφάνεια και την ανταποδοτικότητα στο κοινωνικό σύνολο.

Οι κυριότερες χορηγίες του 2023 ήταν :

-Δωρεά για τη στήριξη των πληγέντων από τις πλημμύρες της Θεσσαλίας
– Δωρεά ειδών ανάγκης σε σεισμόπληκτους Τουρκίας & Συρίας
– Χορηγία στον Σύλλογο Εθελοντών Δασοπροστασίας Κηφισιάς
– Χορηγία στον Σύλλογο Εθελοντών Δασοπροστασίας Προκοπίου Ευβοίας
– Χρηματική Στήριξη Ποδηλατικού Συλλόγου ‘‘Πηνειός’’
– Στήριξη αθλητικών διοργανώσεων και ομίλων
Δωρεά 4 απινιδωτών στο Υπουργείο Αγροτικής Αναπτυξης

Aπό το NP Family News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*