LIFE PLAN: Επιβραβεύει τους συνεργάτες της για 11η χρονιά με ένα μαγευτικό ταξίδι στην Τυνησία

Με ένα μαγευτικό πενθήμερο στην Τυνησία, η Life Plan επιβράβευσε για άλλη μια χρονιά όλους τους συνεργάτες που κάλυψαν τον παραγωγικό τους στόχο. Συνεχίζοντας την παράδοση για 11η χρονιά, η Life Plan πραγματοποίησε το ταξίδι στην Αφρικανική Ήπειρο, από τις 17 έως τις 21 Απριλίου 2024, με την υποστήριξη της Eurolife FFH.

Η απόδραση στην Τυνησία των αντιθέσεων, με τις καταπράσινες οάσεις, τις ερήμους, αλλά και την πλούσια ιστορία 3000 χρόνων, ήταν μια πραγματικά συναρπαστική εμπειρία για τους συνεργάτες της Life Plan. Κατά την διάρκεια της πενθήμερης παραμονής τους, είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν όλα τα κοσμοπολίτικα θέρετρα της χώρας.

Η επίσκεψη ξεκίνησε από την πρωτεύουσα Τύνιδα και το μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς, τη συνοικία Medina. ενώ η πρώτη μέρα του ταξιδιού έκλεισε στην Καρχηδόνα, το κέντρο του αρχαίου πολιτισμού που η ιστορία της ξεκίνησε την πρώτη χιλιετία π.Χ.

Η επόμενη μέρα ήταν γεμάτη ξεχωριστές εμπειρίες για όλους τους συμμετέχοντες. Στο χωριό Matmata, εκεί όπου γυρίστηκαν σκηνές του “Star Wars” είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν τα παραδοσιακά σπίτια που είναι κατασκευασμένα κάτω από το έδαφος.

Η εκδρομή περιλάμβανε επίσης επισκέψεις στη πόλη Τοζέρ, στη Chott El Jerid – την μεγαλύτερη αλμυρή λίμνη στην Αφρικανική Σαχάρα- αλλά και στην Kairouan.

Η μετακίνηση προς τη Σαχάρα με τα οχήματα 4Χ4, οι βόλτες με καμήλες και ATV στους κυματιστούς λόφους της ερήμου και φυσικά η άφιξη και διανυκτέρευση στις σκηνές του πολυτελούς camp στα βάθη της ερήμου έκαναν το ταξίδι των συνεργατών της Life Plan μια συναρπαστική εμπειρία.

Οι επιτυχόντες του φετινού ταξιδιού ήταν οι:

Κουκουλιάκου Φωτεινή (συντονιστής ασφαλιστικών πρακτόρων)
Πετρίδης Γιώργος (συντονιστής ασφαλιστικών πρακτόρων)
Σιαμήτρος Μίλτος (συντονιστής ασφαλιστικών πρακτόρων)
Κλάρα Κατερίνα
Κατσίλη Χριστίνα
Παλιού Κωνσταντίνα
Λέφας Βασίλης
Μάμμος Σωτήρης

Την ομάδα των επιτυχόντων συνόδευσαν ο ιδιοκτήτης της Life Plan και συντονιστής ασφαλιστικών πρακτόρων, Δημήτρης Γαβαλάκης και εκ μέρους της Eurolife FFH, ο Διευθυντής Πωλήσεων, Νίκος Χουλιάρας. Στο ταξίδι συμμετείχε και το διοικητικό στέλεχος της εταιρείας, Γκαζέλη Βιβιάνα.

Ο κ. Γαβαλάκης, δήλωσε ότι: «Με ένα ταξίδι που έχει γίνει θεσμός για την εταιρεία μας, έχοντας τη διαρκή υποστήριξη της Eurolife FFH, τιμήσαμε για 11η χρονιά τους συνεργάτες μας για την εργατικότητα, την στοχοπροσήλωση και την συνέπεια τους. Για την Life Plan αλλά και για εμένα προσωπικά η συμβολή τους είναι καθοριστική για την επιτυχημένη και ανοδική πορεία της εταιρείας όλα αυτά τα χρόνια. Έχουμε καταφέρει να καλλιεργήσουμε σχέσεις που αντέχουν στο χρόνο. Και αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας μας. Ο σεβασμός και η αφοσίωση στον κοινό μας στόχο. Τους ευχαριστώ όλους για την προσφορά τους».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*