Ποιοί είμαστε

Ταυτότητα ethosMEDIA

Με 35 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον εκδοτικό χώρο, η  ethosMEDIA, μέλος του ομίλου ethosGROUP, επιμελείται και εκδίδει ένα ευρύ φάσμα θεματικών εκδόσεων και ηλεκτρονικών portals. Προσφέρει εξειδικευμένη ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο, καθώς επικεντρώνεται και εμβαθύνει στην πραγματική πληροφορία και τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που προκύπτουν για τους αναγνώστες από την αξιοποίηση της.

Στις έντυπες εκδόσεις της ethosMEDIA συγκαταλέγονται το περιοδικό ΧΡΗΜΑ, ένα από τα πλέον ιστορικά, οικονομικά και επενδυτικά περιοδικά στην Ελλάδα, το ασφαλιστικό περιοδικό Insurance World, το περιοδικό πολιτικής της υγείας Ph.B Pharma & Health Business, καθώς και το περιοδικό για την καφεστίαση Coffee+Brunch.

Στα ψηφιακά μέσα ανήκουν η ηλεκτρονική εφημερίδα ΧΡΗΜΑWEEK, το συνδρομητικό portal nplconfidential.com, καθώς και τα ενημερωτικά portals banks.com.gr, insuranceworld.gr, virus.com.gr, coffeemag.gr τα οποία παρουσιάζουν τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς, αναλύσεις από έμπειρους δημοσιογράφους, καθώς και εξειδικευμένες πληροφορίες για το ελληνικό και διεθνές επιχειρηματικό πεδίο.

Ταυτότητα insuranceworld.gr

Το ενημερωτικό portal insuranceworld.gr παρουσιάζει όλες τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς. Προσφέρει καθημερινή πληροφόρηση για τα θέματα του ασφαλιστικού κλάδου, απευθείας στην οθόνη σας. Η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα του περιοδικού Ιnsurance World δημιούργησε το ασφαλιστικό portal, που συνδυάζει την άμεση και έγκυρη ενημέρωση με αποκλειστική θεματολογία. Επιλεγμένα άρθρα του περιοδικού Insurance World και όλες οι νέες τάσεις της ασφαλιστικής αγοράς: ο αναγνώστης έχει πρόσβαση σε πληθώρα χρήσιμων άρθρων και θεμάτων. Επίσης, έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και video από υψηλόβαθμα στελέχη του ασφαλιστικού κλάδου.