Ποιοί είμαστε

insuranceworld.gr

Το insuranceworld.gr ενημερώνει καθημερινά για όλες τις εξελίξεις του κλάδου και λειτουργεί ως ανοιχτό φόρουμ διαλόγου, προσφέροντας τη δυνατότητα ανταλλαγής απόψεων και προβληματισμών για θέματα που απασχολούν την ασφαλιστική αγορά.

Διατηρώντας τις αξίες του, τη σοβαρότητα και την εγκυρότητα στην καθημερινή ασφαλιστική ενημέρωση, επασχεδιάστηκε με μοντέρνα αισθητική για ευχάριστη και γρήγορη πλοήγηση.

Είναι το μεγαλύτερο ασφαλιστικό portal και σύμφωνα με τα στοιχεία επισκεψιμότητας του 2015, ξεπερνάει τα 1.000.000 pageviews ανά έτος  και 135.000 μοναδικούς επισκέπτες ανά έτος!

Το portal συμπληρώνει το περιοδικό Insurance World το οποίο συμβάλει σε μηναία βάση στην πολύπλευρη και έγκυρη ενημέρωση του ασφαλιστικού κλάδου. Το περιοδικό κυκλοφορεί και ηλεκτρονικά σε μορφή e-book στο ηλεκτρονικό περίπτερο: http://goo.gl/aur5qL και είναι συμβατό με smart phones και tablets.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

CEO

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΟΥΖΟΥΝΗΣ

Αρχισυντάκτρια
ΒΙΚΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ

Ειδικός Συνεργάτης

ΝΙΚΟΣ ΣΑΚΕΛΑΡΙΟΥ

Συντάκτες
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ
ΓΑΛΑΤΕΙΑ ΜΠΑΣΕΑ

Υπεύθυνη Διαφήμισης
ΡΑΝΤΩ ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ

Τμήμα Marketing-Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας

ΣΟΦΙΑ-ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ
ΑΡΗΣ ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ

Υποδοχή Διαφήμισης
ΑΡΗΣ ΛΑΒΔΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Λογιστήριο
ΕΥΓΕΝΙΑ ΡΟΥΣΣΗ

Η εταιρία μας

ETHOS MEDIA Α.Ε. (www.ethosmedia.eu)

Η Ethos Media Α.Ε. δραστηριοποιείται στους τομείς των εκδόσεων επιχειρηματικών περιοδικών & εφημερίδων, στο internet με portals, websites και ηλεκτρονικά newsletters, καθώς και στο σχεδιασμό, την παραγωγή και τέλος τη διοργάνωση επιχειρηματικών συνεδρίων.

Πιο συγκεκριμένα, στις εκδόσεις της Ethos Media συγκαταλέγονται: το επενδυτικό και οικονομικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ, το περιοδικό για την πολιτική υγείας και φαρμάκου Ph.B (Pharma & Health Business), το ασφαλιστικό περιοδικό Insurance World, η free press εφημερίδα ασφαλίζομαι και η free press εφημερίδα aλive. Όσον αφορά στο internet, η Ethos Media δραστηριοποιείται με το ασφαλιστικό portal insuranceworld.gr, το portal virus.com.gr για την πολιτική υγείας και φαρμάκου, το portal bitdaily.gr, την ιστοσελίδα hrima.gr και την εβδομαδιαία ηλεκτρονική εφημερίδα ΧΡΗΜΑ Week.

Τέλος, η εταιρία δραστηριοποιείται στη διοργάνωση επιχειρηματικών συνεδρίων και καινοτόμων εκδηλώσεων, με το brand Ethos Events.

Τα επιχειρηματικά events εστιάζουν στους τομείς των εξαγωγών, φαρμάκου, κλινικής έρευνας, marketing, εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, επενδύσεων, ασφαλειών, τραπεζών κ.α.