Σε ποια ασφαλιστική μπαίνει το επενδυτικό ταμείο «Φαιστός»;

To Επενδυτικό Ταμείο Φαιστός διευρύνει το χαρτοφυλάκιό του με την συμμετοχή του στην Hellas Direct. Η Hellas Direct είναι ένας ψηφιακός ασφαλιστικός οργανισμός που διεκδικεί μερίδιο της ασφαλιστικής αγοράς διεθνώς και είναι σε θέση να αλλάξει ριζικά τον παραδοσιακό ασφαλιστικό κλάδο με την καινοτόμο ψηφιακή της προσέγγιση. Η εταιρεία καθοδηγείται από μια ισχυρή ηγετική ομάδα με βαθιά γνώση του ασφαλιστικού κλάδου και έντονο τεχνολογικό προσανατολισμό. Είναι αξιοσημείωτο ότι, σε σύντομο χρονικό διάστημα, έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της και έχει επιτύχει εκθετική ανάπτυξη στην Ελλάδα και στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Η Hellas Direct, διαβλέπει τις σύγχρονες προκλήσεις στο χώρο της ασφάλισης και αξιοποιεί δική της state of the art τεχνολογία & προηγμένη ανάλυση δεδομένων (advanced analytics) προκειμένου να αλλάξει δραστικά τον τομέα των ασφαλίσεων διεθνώς. Η εταιρεία χρησιμοποιεί προηγμένους αλγορίθμους και τεχνολογίες προκειμένου να προσφέρει κορυφαίου επιπέδου ασφαλιστικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές, να αναβαθμίσει την εμπειρία του πελάτη και να διαχειρίζεται το ασφαλιστικό ρίσκο με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Η πλατφόρμα της Hellas Direct διαθέτει, την τεχνολογική αρτιότητα και τη δυναμική για την είσοδό της στην παγκόσμια αγορά. Η δοκιμασμένη και πλήρως επεκτάσιμη τεχνολογία που έχει αναπτύξει, έχει ήδη υποβληθεί σε επιτυχημένες δοκιμές και προσομοιώσεις σε μια σειρά από προϊοντικές γραμμές, διαφορετικά μίγματα ασφαλιστικών υπηρεσιών, γεωγραφικές περιοχές και κανάλια διανομής. 

Η Hellas Direct πρόκειται να μετασχηματίσει τον τομέα της ασφάλισης με μια κορυφαία, τεχνολογικά, εφαρμογή για κινητά η οποία, χάρη στις δυνατότητες των νέων ασύρματων δικτύων (5G), θα περιλαμβάνει χαρακτηριστικά όπως η ανάλυση της συμπεριφοράς των οδηγών σε πραγματικό χρόνο, η ανίχνευση ατυχημάτων, η «ζωντανή» παρακολούθηση των καιρικών συνθηκών και των σημαντικών γεγονότων ανά περιοχή. Όλα αυτά σε συνδυασμό με ένα προηγμένο σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης μέσα από την αξιοποίηση της τεχνητής νοημοσύνης. Η εταιρεία βρίσκεται επίσης στην διαδικασία ανάπτυξης προϊόντων προστιθέμενης αξίας, για τους πελάτες του οικοσυστήματος της κινητικότητας.

Η επένδυση του Ταμείου Φαιστός αποτελεί ορόσημο για την Hellas Direct, καθώς παρέχει την απαραίτητη χρηματοδότηση για την περαιτέρω προώθηση της αναπτυξιακής της πορείας, τη διεύρυνση της παρουσίας της στην αγορά και την ενίσχυση της ψηφιακής της πλατφόρμας. Αυτή η συνεργασία επιβεβαιώνει την καινοτόμα προοπτική της Hellas Direct, ενώ παράλληλα επιβεβαιώνει την αφοσίωση του Ταμείου στην ενίσχυση καινοτόμων εταιρειών που επαναπροσδιορίζουν  τις συμβατικές αγορές μέσω της τεχνολογίας. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*