Eurolife FFH: 13ος κύκλος εκπαίδευσης Advanced Program in Management for Insurance Executives

Η εταιρεία συνεχίζει δυναμικά το πρόγραμμα και το 2024, επενδύοντας διαχρονικά στην εκπαίδευση των συνεργατών της

Την έναρξη του νέου, 13ου ακαδημαϊκού κύκλου του Advanced Program in Management for Insurance Executives για την Αθήνα ανακοινώνει η Eurolife FFH, μέλος της Fairfax Financial Holdings Ltd, του επιτυχημένου προγράμματος που διοργανώνει σε συνεργασία με το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Η εταιρεία συνεχίζει και το 2024 να επενδύει στην ανάπτυξη των συνεργατών της και μέσα από το πρόγραμμα εκπαίδευσης παρέχει στους συμμετέχοντες ένα ευρύ φάσμα γνώσεων και εργαλείων που απαιτούνται για την αντιμετώπιση των προκλήσεων του σύγχρονου επιχειρηματικού περιβάλλοντος, ενισχύοντας έτσι την επαγγελματική τους ανάπτυξη. Το πρόγραμμα, με εισηγητές τους αναγνωρισμένου κύρους καθηγητές του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, έχει λάβει εξαιρετική αναγνώριση από όσους έχουν συμμετάσχει μέχρι σήμερα, αποδεικνύοντας την επιτυχία του.

Ο 13ος κύκλος του Advanced Program in Management for Insurance Executives θα καλύψει τα εξής γνωστικά πεδία:

Στρατηγική Σκέψη και Υλοποίηση Στρατηγικών Αποφάσεων
Διαπραγματεύσεις και Διαχείριση Συγκρούσεων
Ηγεσία και Οργανωσιακή Συμπεριφορά
Χρηματοοικονομική Ανάλυση και Διαχείριση Χαρτοφυλακίου (Financial and Portfolio Management)
Κατάρτιση και αξιολόγηση επιχειρηματικών σχεδίων (Business Plans)

Οι εκπαιδεύσεις θα ξεκινήσουν τον Μάιο και θα ολοκληρωθούν τον Δεκέμβριο του 2024. Χωρίζονται σε ενότητες, με την κάθε μία να πραγματοποιείται σε δια ζώσης συναντήσεις μέσα σε ένα διήμερο του κάθε μήνα (Παρασκευή απόγευμα & Σάββατο πρωί). Στο τέλος της κάθε ενότητας και πριν την έναρξη της επόμενης, οι συμμετέχοντες θα καλούνται να συμπληρώσουν, εξ αποστάσεως και ηλεκτρονικά, ένα test γνώσεων πολλαπλών απαντήσεων, σύμφωνα με τον κανονισμό εκπαίδευσης και αξιολόγησης του προγράμματος.

Οι συμμετέχοντες που θα ολοκληρώσουν με επιτυχία το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα λάβουν, σε ειδική Τελετή Αποφοίτησης, από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς πιστοποιητικό επάρκειας των γνώσεών τους σχετικά με τα γνωστικά αντικείμενα του εκπαιδευτικού προγράμματος που παρακολούθησαν.

Επιπλέον, μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή του εκπαιδευτικού προγράμματος για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς, για τους συνεργάτες της Eurolife FFH από τη Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα, η εταιρεία σκοπεύει να προχωρήσει σε επανάληψη του προγράμματος στη συμπρωτεύουσα και φέτος.

Για την Eurolife FFH αξία έχει να επενδύει στην εκπαίδευση των συνεργατών της, γι’ αυτό και έχει δεσμευτεί να υλοποιεί δράσεις που τους ενδυναμώνουν και τους εξελίσσουν. Μέσα από το Advanced Program in Management for Insurance Executives, τους προσφέρει σημαντικά επιπλέον εφόδια, που θα τους υποστηρίξουν στην επίτευξη των υψηλών παραγωγικών και ποιοτικών τους στόχων.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*