Μην χάσετε το PANORMOS SUCCESS STORY στις 14 Μαρτίου

Αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για την πολυαναμενόμενη, ενδιαφέρουσα, διαδικτυακή θεματική εκδήλωση της «ΠΑΝΟΡΜΟΣ» σε συνεργασία με την Ethos Events.

Για την ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή στην πλατφόρμα LiveOn πατήστε εδώ.

Το live με τον τίτλο «PANORMOS SUCCESS STORY», θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, μέσω της πλατφόρμας LiveOn, την Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2024 και ώρα 1.00 μ.μ.

Πρόκειται για μια εκδήλωση όπου τα μέλη του ΔΣ του Συνεργατικού Σχήματος ΠΑΝΟΡΜΟΣ  θα παρουσιάσουν την μοντέλο της δικής τους επιτυχίας, μιας ξεκάθαρης, αξιόπιστης εναλλακτικής επιλογής συνεργασίας για κάθε επαγγελματία Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή!

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο δημοσιογράφος Λάμπρος Ρόδης.

Θα παρίστανται τα μέλη της Διοίκησης του Συνεργατικού Σχήματος∙ ο Πρόεδρος Κλήμης Δημαρχιάδης, ο Αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Λάμπρου, η Γενική Διευθύντρια Αγγελική Φυλακτού, ο Υπεύθυνος Οικονομικών Βαγγέλης Μπίρης και ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Φώτης Πουλής, οι οποίοι θα απαντήσουν σε ερωτήσεις του Αρχισυντάκτη του Insurance World κ. Λάμπρου Ρόδη.

Ο ΠΑΝΟΡΜΟΣ εκτιμά ότι ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ με ΙΣΟΥΣ ΟΡΟΥΣ είναι η λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η αγορά.

Γι’ αυτό τον λόγο η ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στο Live streaming της Πέμπτης είναι καταλυτική για την αγορά ώστε να ενημερωθεί για το εναλλακτικό επιχειρηματικό μοντέλο που προτείνει.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά και δωρεάν την εκδήλωση και να υποβάλετε τις ερωτήσεις σας, στα ηλεκτρονικά κανάλια του ΠΑΝΟΡΜΟΥ σε:

Youtubehttp://www.youtube.com/@panorm…

Instagramhttp://www.instagram.com/panor…

Facebookhttps://www.facebook.com/Panor…

Ο Πρόεδρος του Cluster Panormos κ. Κλήμης Δημαρχιάδης μίλησε πριν από λίγες ημέρες στο «IWTALKS» και απηύθυνε ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής.

ΕΧTRA: Επίσης, μέσα από την πλατφόρμα LiveOn έχετε τη δυνατότητα να δείτε τη λαμπρή εκδήλωση «ΜΙΣΟΣ ΑΙΩΝΑΣ ΑΞΙΕΣ» που πραγματοποιήθηκε στις 15 Νοεμβρίου 2023, στο Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη, τους βραβευθέντες, τους χορηγούς, και βέβαια να κάνετε download το εξαιρετικό βιβλίο/πόνημα του Αντιπροέδρου Κωνσταντίνου Λάμπρου.

Απαιτείται ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή στην σχετική πλατφόρμα πατώντας εδώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*