back to top
15.1 C
Athens
Δευτέρα 28 Απριλίου 2025

Τι έγινε στην Τακτική Γενική Συνέλευση της ΠΟΑΔ

Το Σάββατο 2 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Porto Palace της Θεσσαλονίκης, η Τακτική Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, ΠΟΑΔ.

Από την αρχή της διαδικασίας υπήρξε μεγάλη συμμετοχή από τους εκπροσώπους των Σωματείων που απαρτίζουν την ΠΟΑΔ με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα θερμό αποδεικνύοντας στην πράξη, τόσο την ενότητα του κλάδου όσο και την συστράτευση δυνάμεων γύρω από την Ομοσπονδία.

- Advertisement -

Το γεγονός ότι το Δ.Σ. επέλεξε την δεδομένη χρονική στιγμή να αποκεντρώσει την σημαντικότερη δημοκρατική διαδικασία ενός συνδικαλιστικού οργάνου εκτός της έδρας της, όχι μόνο έδωσε το στίγμα του νέου κύκλου εξωστρέφειας της ΠΟΑΔ αλλά ταυτόχρονα ενθουσίασε τους συμμετέχοντες της ενώπιων των οποίων δεσμεύτηκε για αντίστοιχες ενέργειες στο μέλλον.

Μερικές από τις σημαντικότερες στιγμές της Γενικής Συνέλευσης ήταν η επικύρωση εγγραφής των πέντε νέων Σωματείων (Θεσσαλονίκης, Έβρου, Ροδόπης, Μαγνησίας & Ημαθίας) που εντάχτηκαν στην ΠΟΑΔ μετά την τελευταία Γενική Συνέλευση το 2019, καθώς και η ψήφιση της τροποποίησης του Καταστατικού της Ομοσπονδίας που δίνει ακόμα μεγαλύτερες δυνατότητες διεύρυνσης και εκπροσώπησης του Κλάδου της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, από εκείνες που είχε μέχρι τώρα.

- Advertisement -

Σε κλίμα ιδιαίτερης συγκινησιακά φόρτισης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτης (Τάκης) Μιχαλόπουλος, ανακοίνωσε ότι για προσωπικούς λόγους, αποχωρεί από την ηγεσία της και την θέση του Πρόεδρου αναλαμβάνει ο μέχρι τώρα Α’ Αντιπρόεδρος της ΠΟΑΔ, κ Ηλίας Τσολάκης.

όπως έγραψε το IW: Νέος πρόεδρος της ΠΟΑΔ ο Ηλίας Τσολάκης

Ο κ. Μιχαλόπουλος ευχαρίστησε το Δ.Σ. για την εξαιρετική και παραγωγική συνεργασία και δεσμεύτηκε να παραμείνει ενεργός συμπαραστάτης των προσπαθειών του νέου Προέδρου και να τον συνδράμει από την θέση του Α’ Αντιπροέδρου. Στον κ. Μιχαλόπουλο απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα για την πολυετή και πολυεπίπεδη προσφορά του στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση.

Μετά το πέρας της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, ακολούθησε ανοιχτή εκδήλωση την οποία τίμησαν απευθύνοντας Χαιρετισμό οι:

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, δια του Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών και Υποδομών, κ. Πάρη Μπίλλια.

Ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Μιχάλης Ζορπίδης, δια της Α ́ Αντιπροέδρου κ. Χρυσάνθης Γεωργιάδου – Γρανούζη.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων, κ. Αντώνης Ροκάκης δια του Υπεύθυνου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων της Δ.Ε. του Επιμελητήριου και Αν. Γεν. Γραμματέα της ΠΟΑΔ, κ. Δημήτρη Μουντάκη.

Ο Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων της Δ.Ε. του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, κ. Κυριάκος Μερελής.

Ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλονίκης, κ. Κωνσταντίνος Δαδούδης, στον οποίον απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα, για την προσφορά του πυροσβεστικού σώματος στην κοινωνία των πολιτών.

Η Γενική Διευθύντρια της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος κ. Μαργαρίτα Αντωνάκη.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών ΣΔΑΕ, κ. Άρης Βασιλειάδης.

Η Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Συμβούλων, κ. Θεοδώρα Γουργούλη.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών και των Χαιρετισμών ακολούθησε cocktail στο Roof Garden του Ξενοδοχείου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Κάλεσμα της ΠΟΑΔ για συμμετοχή στην απεργία της 28η Φεβρουαρίου

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών ΠΟΑΔ, καλεί τα μέλη της να συμμετέχουν στην Πανελλήνια Απεργία

ΠΟΑΔ: Στα Ιωάννινα η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση

Την Κυριακή 26/1/2025 πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της ΠΟΑΔ στην πόλη των Ιωαννίνων με εκπροσώπους

H. Tσολάκης, ΠΟΑΔ: Η ασφαλιστική διαμεσολάβηση πλήττεται εκ των έσω

Σε ανακοίνωση του ο πρόεδρος της ΠΟΑΔ, Ηλίας Τσολάκης αναφέρει: "Η ασφαλιστική διαμεσολάβηση πλήττεται εκ των έσω

H ΠΟΑΔ για τις αυξήσεις στα ασφάλιστρα υγείας

Ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής είναι αυτός που αποτελεί τον συνδετικό κρίκο στην αλυσίδα της πώλησης ενός προγράμματος υγείας

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Β. Μπέκας: Όλα για την υγεία τις ασφαλιστικές και τα ιδ.νοσοκομεία

Τις απόψεις του για την ιδιωτική υγεία και τις αυξήσεις ασφαλίστρων καταθέτει σήμερα στο IW.gr ο κος Βασίλειος  Θ. Μπέκας

Ευρώπη Holdings: Από 2 Μαΐου η περίοδος άσκησης του δικαιώματος προτίμησης

Η ημερομηνία έναρξης της περιόδου άσκησης των Δικαιωμάτων Προτίμησης είναι η 02.05.2025, ενώ ως ημερομηνία λήξης της περιόδου άσκησης

Interlife: Στα €11,77 εκατ. τα καθαρά κέρδη το 2024

Κερδοφορία, εντυπωσιακή Αύξηση Παραγωγής, Ενεργητικού, Επενδύσεων, Ιδίων Κεφαλαίων και Αποθεμάτων καθώς και υψηλοί Δείκτες Φερεγγυότητας χαρακτηρίζουν

Ισχυρή εντολή από τους μετόχους της Generali για την ανανέωση της θητείας του Philippe Donnet

Η Assicurazioni Generali ανακοίνωσε με ικανοποίηση, πριν λίγο, την ανανέωση της θητείας του CEO του Ομίλου κ. Philippe Donnet

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Με επιτυχία η ετήσια εκδήλωση της ERGO για τα Δίκτυα Ανεξάρτητων Συνεργατών και Μεσιτών!

Με κεντρικό μήνυμα “Η εμπιστοσύνη σας, δύναμη και δέσμευσή μας”, η ERGO Ασφαλιστική πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την ετήσια εκδήλωση

Υδρόγειος Ασφαλιστική: Αναπτυξιακή πορεία και ισχυρές επιδόσεις. Αύξηση παραγωγής, υψηλή κερδοφορία

Χρονιά σημαντικών εξελίξεων και δυναμικής πορείας αποτέλεσε το 2024 για την Υδρόγειο Ασφαλιστική, η οποία συνεχίζει με σταθερά βήματα

Β. Μπέκας: Όλα για την υγεία τις ασφαλιστικές και τα ιδ.νοσοκομεία

Τις απόψεις του για την ιδιωτική υγεία και τις αυξήσεις ασφαλίστρων καταθέτει σήμερα στο IW.gr ο κος Βασίλειος  Θ. Μπέκας

Ποιος εξαγοράζει την Banca Generali;

Σε μία περίοδο έντονης κινητικότητας στον τραπεζικό κλάδο της Ιταλίας....

Ν. Ζάχος: Είμαστε μια εταιρεία που κτίστηκε πάνω σε αρχές και σε ανθρωποκεντρική προσέγγιση

«Η NP Ασφαλιστική, ως η νεότερη ασφαλιστική εταιρεία στην Ελλάδα, έχει μια ανοδική πορεία στην αύξηση των μεγεθών της και, βεβαίως