back to top
38.3 C
Athens
Σάββατο 26 Ιουλίου 2025

ΠΟΑΔ: Στα Ιωάννινα η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση

Την Κυριακή 26/1/2025 πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της ΠΟΑΔ στην πόλη των Ιωαννίνων με εκπροσώπους τους εκλέκτορες και τους Προέδρους των Πρωτοβάθμιων Σωματείων.

Την ΓΣ τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και ο ΓΓ του ΕΕΑ κ. Δημήτρης Γαβαλάκης Από την πόλη των Ιωαννίνων, την Γ.Σ. τίμησαν τόσο ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων κ. Σπύρος Μπέκας όσο και ο Αντιδήμαρχος Ιωαννιτών κ. Χρήστος Τάτσης.

- Advertisement -

Στον χαιρετισμό ο κ. Χατζηθεοδοσίου εξήρε το έργο της ΠΟΑΔ υπερτονίζοντας την συνοχή που έχει η ΠΟΑΔ και το έργο που επιτελεί πανελλαδικά, ανέλυσε τα φλέγοντα σημεία των ημερών – τις αγκυλώσεις που ταλανίζουν την ασφαλιστική διαμεσολάβηση και την αρωγή που προσφέρει το ΕΕΑ στο έργο του Επαγγελματία Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή καθώς και την πρόθεση του ΕΕΑ να εισφέρει οικονομικά σε εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες της ΠΟΑΔ.

Ο κ. Γαβαλάκης ο οποίος εξήρε την προσπάθεια και κυρίως την συνοχή της ΠΟΑΔ και έθεσε στο σώμα ζητήματα που άπτονται των ενδιαφερόντων της πλειοψηφίας της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.

- Advertisement -

Στον χαιρετισμό ο Πρόεδρος του τοπικού επιμελητηρίου Ιωαννίνων κ. Μπέκας έθεσε το Επιμελητήριο Ιωαννίνων στην διάθεση τόσο της ΠΟΑΔ όσο και του Σωματείου Ασφαλιστών Ηπείρου, αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο που παράγεται τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο.

Ο Αντιδήμαρχος Ιωαννιτών κ. Τάτσης καλωσόρισε τις εργασίες της Γ.Σ. της ΠΟΑΔ στην πόλη των Ιωαννίνων τονίζοντας την σημαντικότητα της πρωτοβουλίας του ΔΣ της ΠΟΑΔ να πραγματοποιεί τις ετήσιες Γ.Σ., σε περιφερειακές πόλεις και μετέφερε το μήνυμα του ίδιου του Δημάρχου Ιωαννιτών για την στήριξη του Σωματείου Ασφαλιστών Ηπείρου, στο σημαντικό έργο που επιτελεί.

Οι Βουλευτές του Νομού Ιωαννίνων κ. Ιωάννης Τσίμαρης και η κα. Μαρία Κεφάλα απέστειλαν χαιρετιστήριες επιστολές.

Ο Γ.Γ. της ΠΟΑΔ, κ. Δημήτρης Μουντάκης παρουσίασε τον διοικητικό απολογισμό του έτους 2024 ο οποίος και εγκρίθηκε από το σώμα.

Στην συνέχεια, ο Ταμίας της ΠΟΑΔ, κ. Δημήτρης Σκιτζής παρουσίασε τον οικονομικό απολογισμό του έτους 2025 καθώς και τον προϋπολογισμό του έτους 2025 τα όποια επίσης εγκρίθηκαν από το σώμα.

Ο Β’ Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Γεράσιμος Μιχαλάτος παρουσίασε στους συνέδρους το πρώτο Ομαδικό Πανελλαδικό Συμβόλαιο ζωής και υγείας το οποίο και χειροκροτήθηκε από το σύνολο των συμμετεχόντων καθώς αποτελεί μια καινοτομία ως προς την δομή του και τις καλύψεις του ενώ απευθύνετε σε όλες τις κατηγορίες της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης συντονιστές, μεσίτες, πράκτορες οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στα πρωτοβάθμια Σωματεία Μέλη της ΠΟΑΔ.

Στην συνέχεια o Α’ Αντιπρόεδρος της ΠΟΑΔ, κ. Αλέξανδρος Ιωάννου παρουσίασε το εκπαιδευτικό προγράμματος της ΠΟΑΔ για το πρώτο εξάμηνο του 2025 με θέμα τις ασφαλίσεις περιουσίας μέσω του ΕΙΑΣ με την συνδρομή του ΕΕΑ και το οποίο απευθύνεται σε όλα τα μέλη των σωματείων που αποτελούν τα μέλη της ΠΟΑΔ.

Τέλος, τον λόγο έλαβαν οι σύνεδροι οι οποίοι ανέπτυξαν θέματα και προβληματα που αφορούν τον κλάδο υγείας και τις επιπτώσεις στον Έλληνα καταναλωτή αλλά και μείζονα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην ασφάλιση περιουσίας των περιοχών που χτυπήθηκαν από τις φυσικές καταστροφές του 2023- 2024 .

Σχετικές δημοσιεύσεις

Όχι άλλη Ιφιγένεια στην ασφαλιστική αγορά

Η δημόσια τοποθέτηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΟΑΔ) για τα πρόσφατα δημοσιεύματα που εμπλέκουν

Η ΠΟΑΔ για την αλλαγή της διαδικασίας των αποζημιώσεων

Η απόφαση της Εθνικής Ασφαλιστικής να προβεί σε αλλαγή της διαδικασίας των αποζημιώσεων σε μεγάλο αριθμό και συγκεκριμένου τύπου

Συνάντηση της ΠΟΑΔ με τον Στ. Κωνσταντά στην ΔΕΙΑ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών – ΠΟΑΔ – μετά από αίτημα που υπέβαλε προς την Διεύθυνση Εποπτείας

Κάλεσμα της ΠΟΑΔ για συμμετοχή στην απεργία της 28η Φεβρουαρίου

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών ΠΟΑΔ, καλεί τα μέλη της να συμμετέχουν στην Πανελλήνια Απεργία

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Πώς η κλιματική αλλαγή «τιμολογείται» από τις ασφαλιστικές

Η κλιματική αλλαγή δεν είναι πλέον απλή θεωρία ή μακρινό πρόβλημα. Η Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφαλίσεων (EIOPA) τονίζει πως οι ασφαλιστικές εταιρείες στην Ευρώπη

ΣΕΜΑ: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του Ιωάννη Μακρυμίχαλου

«Η πορεία του και η συμβολή του θα μείνουν ανεξίτηλες» - «Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε το έργο του με την υπευθυνότητα και τις αρχές που ο ίδιος υπηρέτησε»

Ο Γεώργιος Καραβίας αποχαιρετά τον Γιάννη Μακρυμίχαλο

Με λόγια βαθιάς εκτίμησης και συγκίνησης, ο Γεώργιος Καραβίας – μέλος Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών

Ανάληψη δράσης για τον οικονομικό-ασφαλιστικό εγγραμματισμό ζητούν οι ασφαλιστικές της ΕΕ

Ποια μέτρα συνιστά η Insurance Europe - Δείτε το έγγραφο «Προώθηση της χρηματοοικονομικής και ασφαλιστικής παιδείας στην ΕΕ»

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Πώς η κλιματική αλλαγή «τιμολογείται» από τις ασφαλιστικές

Η κλιματική αλλαγή δεν είναι πλέον απλή θεωρία ή μακρινό πρόβλημα. Η Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφαλίσεων (EIOPA) τονίζει πως οι ασφαλιστικές εταιρείες στην Ευρώπη

ΣΕΜΑ: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του Ιωάννη Μακρυμίχαλου

«Η πορεία του και η συμβολή του θα μείνουν ανεξίτηλες» - «Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε το έργο του με την υπευθυνότητα και τις αρχές που ο ίδιος υπηρέτησε»

Έρευνα Revolut για τους Έλληνες ταξιδιώτες: Απάτες φοβάται η Gen Z, κλοπές οι μεγαλύτεροι

Η οικονομική διαχείριση των διακοπών αποτελεί σημαντικό μέλημα για τους Έλληνες, χωρίς να περνά απαρατήρητο το ζήτημα της ασφάλειας

Ο Γεώργιος Καραβίας αποχαιρετά τον Γιάννη Μακρυμίχαλο

Με λόγια βαθιάς εκτίμησης και συγκίνησης, ο Γεώργιος Καραβίας – μέλος Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών

EIOPA: Πρόοδος των αρχών ανταγωνισμού στην αξιολόγηση εξωτερικών αναθέσεων

Αν και η έκθεση επισημαίνει αρκετές βελτιώσεις, εντοπίζει επίσης τομείς που απαιτούν περαιτέρω προσοχή