back to top
6.9 C
Athens
Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2025

Ο Νίκος Κακολύρης η νέα μεταγραφή της Eurolife ERB

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού μιας στρατηγικής επικοινωνίας που θα δώσει αξία στην εταιρεία, στους συνεργάτες και στους ασφαλισμένους, η Eurolife ERB επενδύει περαιτέρω στο στελεχιακό της δυναμικό, ορίζοντας τον ως Head of Communications και μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης.

Από τη συγκεκριμένη θέση, ο Νίκος Κακολύρης θα έχει την ευθύνη του σχεδιασμού και της υλοποίησης της επικοινωνιακής στρατηγικής της Eurolife ERB, με στόχους την καλύτερη και αποτελεσματικότερη προβολή της εταιρείας και την περαιτέρω ενδυνάμωση της εικόνας της, με γνώμονα την καινοτομία και την εξωστρέφεια.

- Advertisement -

Ο Νίκος Κακολύρης, διαθέτει σημαντική εμπειρία σε υψηλόβαθμες θέσεις μεγάλων εταιρειών του χώρου της επικοινωνίας και της διαφήμισης και είναι κάτοχος πτυχίου Επικοινωνίας & Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης από το Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Με αφορμή την ένταξη του Ν. Κακολύρη στο στελεχιακό δυναμικό της εταιρείας, o Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Eurolife ERB, Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, δήλωσε: «Είναι γεγονός ότι η επικοινωνία αλλάζει και μεταμορφώνεται συνεχώς. Στη Eurolife ERB θεωρούμε σημαντικό να επικοινωνούμε με συνέπεια και σαφήνεια το όραμά μας, τους στόχους μας, αλλά και τις λύσεις και προτάσεις που έχουμε για τη βελτίωση της ζωής των ασφαλισμένων, αξιοποιώντας το σύνολο των σύγχρονων καναλιών επικοινωνίας και δημιουργώντας ισχυρούς και ειλικρινείς δεσμούς με τα κοινά μας. Η επιλογή του κ. Κακολύρη ακολουθεί ακριβώς αυτή τη φιλοσοφία. Τον καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια της Eurolife ERB και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».

- Advertisement -

Αντίστοιχα, ο N. Κακολύρης δήλωσε:  «Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμένα, έπειτα από 17 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της επικοινωνίας,  να γίνομαι  μέλος της Eurolife ERB, μιας εταιρείας ηγέτιδας στον κλάδο, η οποία αποδεικνύει σταθερά ότι αντιλαμβάνεται την αξία της αλλαγής σε έναν κόσμο που συνεχώς εξελίσσεται. Από τη θέση του Head of Communications, στόχος μου είναι να συμβάλλω και εγώ από την πλευρά μου, ώστε η εταιρεία να συνεχίσει να αναπτύσσεται βιώσιμα, ανταποκρινόμενη αποτελεσματικά και με καινοτόμους τρόπους στην επίτευξη των στόχων της, με όραμα τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας για τους ασφαλισμένους, για τους συνεργάτες, αλλά και για το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Όταν ο Πρεμ Γουάτσα συνάντησε τον Αδ. Γεωργιάδη στο δείπνο της Eurolife FFH

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνάντηση με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Fairfax Financial Holdings, Πρεμ Γουάτσα.

Eurolife ERB: H “Σκλαβενίτης” και τα προνόμια  υγείας του ομαδικού προγράμματος

Από τον Νοέμβριο του 2019 οι εργαζόμενοι της «Σκλαβενίτης» απολαμβάνουν τις παροχές του ομαδικού προγράμματος  της Eurolife ERB. Mέσα από ένα

Εκπαιδευτική ημερίδα εξ αποστάσεως από τη Eurolife ERB

Μία digital εκπαιδευτική ημερίδα με θέμα «Ασφαλιστικός Κλάδος και Υγειονομική Κρίση: Βελτιστοποιώντας τις Επιχειρησιακές Στρατηγικές σε Περιβάλλον Αβεβαιότητας, με χρήση των Business Analytics» διοργάνωσε η Eurolife ERB

Η Eurolife ERB στήριξε έμπρακτα τα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας

Προσφέροντας 680.000 είδη ιατρικού και υγειονομικού εξοπλισμού, σε συνεργασία με το ΜΚΣ Δεσμός και το Υπουργείο Εργασίας &Κοινωνικών Υποθέσεων

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η Δ. Δρίτσα, ένα έμπειρο στέλεχος νέα Marine & Specialty Underwriting Manager της Karavias Underwriting Agency

H Karavias Underwriting Agency ανακοίνωσε την ένταξη της Δέσποινας Δρίτσα στην ομάδα της, ως Marine & Specialty Underwriting Manager.

ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ: Ζητείται στέλεχος με εμπειρία στις εκδόσεις του κλάδου πυρός και των λοιπών κλάδων

Η Ασφαλιστική Εταιρεία «ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ» αναζητά ασφαλιστικό στέλεχος με εμπειρία στις Εκδόσεις του Κλάδου Πυρός

Παρουσίαση της Capsula από την Aon στην εκδήλωση της ΣΔΑΔΕ

Η Aon είχε την τιμή και χαρά να στηρίξει την εκδήλωση του Συνδέσμου Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδας

ΠΑΡΟΝ: Ξεχωριστές στιγμές στην κοπή πίτας, ποιοι έδωσαν το παρών

Ξεχωριστές στιγμές έζησαν οι προσκεκλημένοι του ΠΑΡΟΝ στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικής πίτας του γραφείου

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Βασική Εκπαίδευση Διαμεσολαβητών από το ΕΚΠΑ

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα διοργανώνεται με στόχο την εκπαίδευση διαμεσολαβητών, όπως προβλέπεται από τον νόμο

Επιχειρηματικά βραβεία ΧΡΗΜΑ: O Διοικητής της ΤτΕ, θεσμικοί παράγοντες και κορυφαίοι εκπρόσωποι της αγοράς στα βραβεία-θεσμός

Οι επιχειρήσεις που στηρίζουν την ελληνική οικονομία και συμβάλλουν στην ανάπτυξη του χρηματιστηριακού θεσμού

Η ΕΑΕΕ έκοψε την πρωτοχρονιάτική πίτα στο παλαιό ιστορικό κτίριο του Χ.Α.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο πρόεδρος της ΕΑΕΕ Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου. Το φλουρί κέρδισε ο Παύλος Κασκαρέλης, Διευθύνων Σύμβουλος της «Υδρόγειος Ασφαλιστική»

Υποχρεωτική Ασφάλιση έναντι φυσικών καταστροφών & Εποπτεία TEA

Η Τράπεζα της Ελλάδος έχει επανειλημμένως τονίσει τη σημασία της συμβολής της ιδιωτικής ασφάλισης στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής

Χρυσή διάκριση για την INTERAMERICAN

Η INTERAMERICAN τιμήθηκε με Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Best Learning Technology Implementation»