back to top
9.1 C
Athens
Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2025

e-ΕΦΚΑ: “Στενό μαρκάρισμα” της διοίκησης με στόχο τις ποιοτικότερες υπηρεσίες

«Με πλήρη επίγνωση των τεράστιων ευθυνών, αλλά και συναίσθηση των δυσκολιών που αντιμετωπίζουμε, σας καλώ να συστρατευτούμε προς την κατεύθυνση της εκπλήρωσης των προσδοκιών που έχουν οι πολίτες από εμάς και που επιθυμούν άμεση εξυπηρέτηση, με ευγένεια και απλουστευμένες διαδικασίες» αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο διοικητής του e-ΕΦΚΑ Παναγιώτης  Δουφεξής, σε επιστολή του προς τους υπαλλήλους του φορέα, αναλαμβάνοντας τα νέα του καθήκοντα.

Όπως επισημαίνει, αποτελεί μεγάλη τιμή γι’ αυτόν η ανάληψη της διοίκησης του e-ΕΦΚΑ σε μια κρίσιμη χρονική συγκυρία για τον φορέα, καθώς καλείται να αντεπεξέλθει σε μια σειρά σημαντικών αλλαγών, προκλήσεων και προβλημάτων.

- Advertisement -

«Ο e-ΕΦΚΑ καλύπτει με την αποστολή του το σύνολο του ελληνικού πληθυσμού μέσα από το τεράστιο φάσμα υπηρεσιών και παροχών που προσφέρει στους εργαζόμενους, στους εργοδότες, στους συνταξιούχους, στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και στις οικογένειές τους. Είναι χρέος μας να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο τρόπο στις ανάγκες, τις αγωνίες, αλλά και τις απαιτήσεις τους, επιδεικνύοντας ενσυναίσθηση, ανθρωπιά και κοινωνικό πρόσημο. Οφείλουμε να βελτιώσουμε, στο μέτρο του δυνατού, τόσο το επίπεδο εξυπηρέτησης όσο και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες» σημειώνει ο κ. Δουφεξής.

Παράλληλα υπογραμμίζει ότι, κατά τη σταδιακή επιστροφή όλων μας στη νέα κανονικότητα, που διαμορφώνει η μετά-Covid εποχή, σε συνδυασμό με τη μείωση του ποσοστού τηλεργασίας, τα υποκαταστήματα του e-ΕΦΚΑ αποτελούν και πάλι τους κύριους κόμβους εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων.

- Advertisement -

«Ως εκ τούτου, θα ήθελα να επιδείξετε στον ύψιστο βαθμό τον επαγγελματισμό που σας διακρίνει και να ανταποκρίνεστε στα e-mails και στις τηλεφωνικές κλήσεις των πολιτών. Καλώ τους διευθυντές όλων των υποκαταστημάτων και των Διευθύνσεων που εξυπηρετούν κοινό να προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες, για να αποκατασταθεί το συντομότερο η ομαλή επικοινωνία του πολίτη με τον e-EΦΚΑ» τονίζει.

Και προσθέτει: «Θα ήθελα να γνωρίζετε ότι το γραφείο μου θα είναι πάντα ανοιχτό για την παρουσίαση των δυσχερειών που αντιμετωπίζετε, αλλά και των προτάσεών σας για επίλυσή τους.

»Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον καθέναν από εσάς προσωπικά για τη δουλειά σας, την ανιδιοτέλεια και τον σεβασμό που επιδεικνύετε στην αποστολή σας.

»Ευελπιστώ σε μία αγαστή και γόνιμη συνεργασία με καθέναν από εσάς που θεωρώ συνοδοιπόρους στον δρόμο της πραγμάτωσης του δύσκολου εγχειρήματος του ψηφιακού μετασχηματισμού του e-ΕΦΚΑ, αλλά και της αναβάθμισής του σε έναν Εθνικό Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης με ανθρώπινο πρόσωπο που σέβεται τον πολίτη και τις ανάγκες του, αλλά και τους εργαζόμενους σε αυτόν».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις μηνός Μαρτίου 2025

Τις ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων μηνός Μαρτίου 2025 ανακοίνωσε ο e-ΕΦΚΑ. Συγκεκριμένα, οι ημερομηνίες πληρωμής ακολουθούν τον κανόνα

e-ΕΦΚΑ: Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Φεβρουαρίου

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας, θα καταβληθούν οι συντάξεις μηνός Φεβρουαρίου 2025 από τον e-ΕΦΚΑ.

Από πότε θα έχουν οι ασφαλισμένοι νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες

Την υλοποίηση νέων ηλεκτρονικών υπηρεσιών δρομολογεί ο e-ΕΦΚΑ, έως το τέλος του 2023.

Σταθερά βήματα διοίκησης

«Κάνε όσο πολύπλοκα σχέδια θέλεις, αλλά οι εντολές που δίνεις για την εφαρμογή τους πρέπει να είναι απλές και ξεκάθαρες». Η φράση αυτή ανήκει στον Γάλλο ηγέτη Ναπολέοντα Βοναπάρτη

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Έγκριση θεραπευτικής αγωγής για τον μικροκυτταρικό καρκίνο του πνεύμονα

To «πράσινο φως» έδωσε ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΜΑ) σε νέα θεραπευτική επιλογή για τον μικροκυτταρικό καρκίνο του πνεύμονα.

Έναρξη νέου κύκλου Σεμιναρίων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης για το 2025 από την NP Ασφαλιστική

Νέο κύκλο σεμιναρίων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Επανεκπαίδευση) Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, ξεκινάει εντός του Μαρτίου

Οι θέσεις Insurance Europe σχετικά με την προώθηση πρότασης Omnibus

Μεταξύ των προωθούμενων νομοθετικών πρωτοβουλιών της συγκαταλέγεται η υιοθέτηση πρότασης Omnibus

Η NN Group ολοκλήρωσε την πώληση των δραστηριοτήτων της στην Τουρκία


Ο όμιλος NN ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της πώλησης των τουρκικών δραστηριοτήτων του στη Zurich Turkiye.

Δημοφιλή Άρθρα

Sorry. No data so far.

Ροή Ειδήσεων

«Όαση» για τις συναλλαγές η ασφάλιση πιστώσεων

Η εγχώρια αγορά, χρόνια τώρα, ήδη από το 2008, που ξέσπασε η διεθνής οικονομική κρίση και η Ελλάδα, 24 μήνες μετά, βίωσε τη δική της πολυετή

Το δημογραφικό στο μικροσκόπιο της Eurostat: O ευρωπαϊκός πληθυσμός γερνάει…

Η μέση ηλικία του πληθυσμού της ΕΕ έφθασε την 1η Ιανουαρίου 2024 τα 44,7 χρόνια, ανακοινώθηκε από τη Eurostat. Αυτό σημαίνει πως

Πώς θα κρατήσετε τους πελάτες σας στις Κυκλάδες και την Κρήτη

Από εκεί που ψάχναμε για πελάτες για να ασφαλίσουν την περιουσία τους, ψάχνουμε να δούμε πότε τα επιστημονικά συμπεράσματα ....

Έγκριση θεραπευτικής αγωγής για τον μικροκυτταρικό καρκίνο του πνεύμονα

To «πράσινο φως» έδωσε ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΜΑ) σε νέα θεραπευτική επιλογή για τον μικροκυτταρικό καρκίνο του πνεύμονα.

Έναρξη νέου κύκλου Σεμιναρίων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης για το 2025 από την NP Ασφαλιστική

Νέο κύκλο σεμιναρίων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Επανεκπαίδευση) Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, ξεκινάει εντός του Μαρτίου