back to top
9.1 C
Athens
Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2025

«Αέρας Νίκης» στο Συνδυασμό «Το Επιμελητήριο μας»

«Αέρα Νίκης» στο Συνδυασμό το «Επιμελητήριό μας» και τον κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου για την έως σήμερα δυναμική πορεία του και τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε ως πρόεδρος του ΕΕΑ, έδωσαν χθες εκπρόσωποι των επιχειρήσεων, της αποκεντρωμένης διοίκησης, και της πολιτικής προσερχόμενοι στη συγκέντρωση του Συνδυασμού.

Στη μεγαλειώδη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, στην Αίγλη Ζαππείου, οι παρευρισκόμενοι είτε χαιρετίζοντας δημόσια, είτε κατ΄ ιδίαν, απέδωσαν τιμή στον Συνδυασμό, ενώ αναγνωρίστηκαν και οι προσωποποιημένες προσπάθειες του κ. Ι. Χατζηθεοδοσίου να φέρει αποτελέσματα υπέρ των επιχειρήσεων, των επαγγελμάτων, της αγοράς, της οικονομίας.

- Advertisement -

Η επιβράβευση της έως σήμερα ανέλιξης του ΕΕΑ, η συμμετοχή του στα κοινά, η παρεμβατική του δράση υπέρ των μελών του και της αγοράς, η αποδοχή για τα όσα δρομολογούνται και η αναγνώριση της ευρείας δυναμικής που έχει επιτευχθεί ήταν «κοινός τόπος» για τους συμμετέχοντες.

Η ανέλπιστα μεγάλη προσέλευση του κόσμου, ήταν εντυπωσιακή. Παρακολούθησαν μέσω των χαιρετισμών που προηγήθηκαν -της κεντρικής ομιλίας του κ. Χατζηθεοδοσίου- την πρωτοφανή αναγνώριση που έχει επιτύχει το Επιμελητήριο στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, στην Πολιτική, στην Κοινωνική και Επιχειρηματική κοινότητα.

- Advertisement -

Διάχυτο ήταν και το ενδιαφέρον για το μέλλον και τα όσα έχουν δρομολογούνται από τον Συνδυασμό με στόχο το ΕΕΑ να εξελιχθεί δυναμικά σε ένα πιο σύγχρονο ευρωπαϊκό επιμελητήριο όπου θα μπορεί να προσφέρει στα μέλη του όπως ανάλογα ισχύει στα επιμελητήρια των άλλων ευρωπαϊκών χωρών.

Στην ομιλία του ο κ. Ι. Χατζηθεοδοσίου έδωσε δείγμα των ρεαλιστικών και πραγματοποιήσιμων στόχων του ΕΕΑ για το επόμενο διάστημα καθώς, όπως ανάφερε, έχουν τεθεί οι βάσεις και πλέον μπορούν να γίνουν πιο γρήγορα και συγκεκριμένα βήματα με σαφή προσανατολισμό. Οι επόμενες κορυφές για το ΕΕΑ είναι συγκεκριμένες και θα κατακτηθούν με απώτερο στόχο να βελτιωθεί το περιβάλλον λειτουργίας της αγοράς, να ομαλοποιηθούν οι συνθήκες λειτουργίας των επιχειρήσεων και να προσφέρει υψηλές και ποιοτικές υπηρεσίες το ΕΕΑ στα μέλη του.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ

Μεταξύ αυτών που προσήλθαν και τίμησαν την εκδήλωση ήταν οι: κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος – Πρόεδρος ΚΕΕΕ & Πρόεδρος ΕΒΕΑ, κ. Βασίλης Κορκίδης – Πρόεδρος ΕΣΕΕ & Πρόεδρος ΕΒΕΠ, κ. Παύλος Ραβάνης – Πρόεδρος ΒΕΑ, κ. Γιώργος Μπενέτος – Πρόεδρος ΕΕΠ, κ. Ανδριανός Μιχάλαρος – Πρόεδρος ΒΕΠ, ο κ. Δημήτρης Μαζαράκης – Πρόεδρος ΕΑΕΕ, οι Δήμαρχοι, κ. Ανδρέας Παχατουρίδης – Δήμαρχος Περιστερίου, κ. Γιώργος Καπλάνης – Δήμαρχος Αγ. Βαρβάρας, κ. Ηρακλής Γκότσης – Δήμαρχος Ν. Ιωνίας, κ. Νίκος Ζενέτος – Δήμαρχος Ιλίου, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κ. Βασίλης Λεβέντης, οι Βουλευτές κ. Ιωάννης Μανιάτης, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, κα Εύη Χριστοφιλοπούλου, κ. Μιχάλης Τσελέπης, κ. Σάκης Ιωαννίδης – πρώην Πρ. ΟΝΕΔ – Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Δ., κ. Γιώργος Ζησιμάτος – Εκπρόσωπος Τύπου ΑΝΕΛ, δεκάδες Πρόεδροι Σωματείων και Συλλόγων, Στελέχη από την ασφαλιστική αγορά καθώς και δημοσιογράφοι από τα ΜΜΕ, ανάμεσά τους ο Πρόεδρος και Διευθυντής του ΑΠΕ – ΜΠΕ κ. Μιχάλης Ψύλος, η κα. Πόπη Τσαπανίδου, η κα. Μάγδα Τσέγκου, από τον Κλαδικό Τύπο της ασφαλιστικής αγοράς η κα. Μαρίνα Δρακάτου ο κ. Ευάγγελος Σπύρου, ο εργατολόγος κ. Δημήτρης Μπούρλος, ο κ. Γιώργος Ρωμανιάς, ο κ. Γρηγόρης Πλαταράς – Πρόεδρος των Εκδοτών, και πολλοί άλλοι.

   

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Ε.Ε.Α. και Περιφέρεια Αττικής ξεκινούν μία νέα εποχή συνεργασίας

Αντιπροσωπεία της Διοίκησης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου

IWtalks: Πως βλέπει ο πρόεδρος του ΕΕΑ το παρόν και μέλλον της διαμεσολάβησης;

Απαντά στο πώς βλέπει το παρόν και το μέλλον της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης στην εγχώρια ασφαλιστική αγορά

Ο Γ. Χατζηθεοδοσίου στο IWtalks για την ισχυρή φωνή των Διαμεσολαβούντων στο ΕΕΑ

Ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου μιλά στο IWtalks

Ι. Χατζηθεοδοσίου, ΕΕΑ: Το κόμμα μας είναι οι Μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Δεν έχουμε πολιτικό κόμμα, το δικό μας κόμμα είναι οι Μικρομεσαίες επιχειρήσεις, δήλωσε ο Ι. Χατζηθεοδοσίου, παρουσία εκπροσώπων των επαγγελματικών ενώσεων και των πολιτικών κομμάτων

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Έναρξη νέου κύκλου Σεμιναρίων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης για το 2025 από την NP Ασφαλιστική

Νέο κύκλο σεμιναρίων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Επανεκπαίδευση) Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, ξεκινάει εντός του Μαρτίου

ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική: Αποκλειστικός χορηγός της εκδήλωσης της Ακαδημίας Αθηνών για την «Κλασική Παιδεία στην Ελληνική Εκπαίδευση»

Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας και παραμένοντας πιστή στην δέσμευσή της

Eurolife FFH: Απόδοση 3.18% στα ομαδικά προγράμματα διαχείρισης κεφαλαίου

Και το 2024, η Eurolife FFH πρόσφερε σημαντικές αποδόσεις στα ομαδικά προγράμματα διαχείρισης κεφαλαίου στους ασφαλισμένους της

Νέες αυτοματοποιημένες διαδικασίες για ταχύτερη εξυπηρέτηση και άμεσες αποζημιώσεις

Η Εθνική Ασφαλιστική προχωρά δυναμικά στην ψηφιακή εποχή, ολοκληρώνοντας μια σημαντική επένδυση σε σύγχρονες τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης

Δημοφιλή Άρθρα

Sorry. No data so far.

Ροή Ειδήσεων

«Όαση» για τις συναλλαγές η ασφάλιση πιστώσεων

Η εγχώρια αγορά, χρόνια τώρα, ήδη από το 2008, που ξέσπασε η διεθνής οικονομική κρίση και η Ελλάδα, 24 μήνες μετά, βίωσε τη δική της πολυετή

Το δημογραφικό στο μικροσκόπιο της Eurostat: O ευρωπαϊκός πληθυσμός γερνάει…

Η μέση ηλικία του πληθυσμού της ΕΕ έφθασε την 1η Ιανουαρίου 2024 τα 44,7 χρόνια, ανακοινώθηκε από τη Eurostat. Αυτό σημαίνει πως

Πώς θα κρατήσετε τους πελάτες σας στις Κυκλάδες και την Κρήτη

Από εκεί που ψάχναμε για πελάτες για να ασφαλίσουν την περιουσία τους, ψάχνουμε να δούμε πότε τα επιστημονικά συμπεράσματα ....

Έγκριση θεραπευτικής αγωγής για τον μικροκυτταρικό καρκίνο του πνεύμονα

To «πράσινο φως» έδωσε ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΜΑ) σε νέα θεραπευτική επιλογή για τον μικροκυτταρικό καρκίνο του πνεύμονα.

Έναρξη νέου κύκλου Σεμιναρίων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης για το 2025 από την NP Ασφαλιστική

Νέο κύκλο σεμιναρίων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Επανεκπαίδευση) Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, ξεκινάει εντός του Μαρτίου