back to top
16.8 C
Athens
Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2026

Την 1η Οκτωβρίου ανοίγει τις πύλες του το 12ο Εκπαιδευτικό Συνέδριο της GAMA στην Ελλάδα

Ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση έρχεται την Τετάρτη 1η Οκτωβρίου 2025, με το 12ο Εκπαιδευτικό Συνέδριο της GAMA στην Ελλάδα, που διοργανώνουν η ΕΣΑΠΕ και η GAMA Global Hellas–Cyprus, στο αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη (Πειραιώς).

Το Insurance World, ως χορηγός επικοινωνίας, θα μεταφέρει όλες τις λεπτομέρειες για ένα συνέδριο που αναμένεται να αποτελέσει κορυφαία στιγμή για τον κλάδο.

- Advertisement -

Το φετινό συνέδριο έχει θέμα «The New Era of Leadership» και θα διεξαχθεί διά ζώσης, από τις 11:00 έως τις 17:40, δίνοντας έμφαση στη γνώση, στη διαδραστικότητα και στη δικτύωση. Για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθούν απονομές βραβείων παγκόσμιου επιπέδου της GAMA Global, σε επαγγελματίες που διακρίθηκαν διεθνώς για την κορυφαία παραγωγικότητά τους.

Στο βήμα θα ανέβουν διακεκριμένοι ομιλητές από την παγκόσμια ασφαλιστική βιομηχανία: η Bonnie Godsman, President & CEO της GAMA Global, ο Ed Deutschlander, CEO της North Star Resource Group με εισήγηση «Four Decades of Wisdom and Best Practices», ο Κωνσταντίνος Κίντζιος με την ομιλία «Character eats talent for breakfast», ο Παραολυμπιονίκης Στέλιος Μαλακόπουλος με το θέμα «A second chance» και ο Θοδωρής Σπηλιώτης με την ξεχωριστή παρουσίαση «Ο Καραγκιόζης CEO».

- Advertisement -

Παράλληλα, θα διεξαχθούν πάνελ στελεχών ασφαλιστικών εταιρειών και συντονιστών ασφαλιστικών πρακτόρων για τις προκλήσεις και τα χαρακτηριστικά της νέας ηγεσίας στην ασφαλιστική αγορά.

Το αναλυτικό πρόγραμμα ξεκινά με προσέλευση στις 10:30, επίσημη έναρξη στις 11:00 από τη Φανή Θεοφανίδου, χαιρετισμούς επισήμων και Gold Χορηγών, καθώς και την τοποθέτηση της Bonnie Godsman. Στη συνέχεια ακολουθούν βραβεύσεις συντονιστών ασφαλιστικών πρακτόρων, οι ομιλίες των Ed Deutschlander, Κωνσταντίνου Κίντζιου, Στέλιου Μαλακόπουλου και Θοδωρή Σπηλιώτη, δύο μεγάλα πάνελ συζήτησης, ενώ το συνέδριο θα ολοκληρωθεί στις 17:40 με την αλλαγή Προεδρίας της GAMA Global Hellas–Cyprus.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος και του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών. Gold Sponsors είναι οι ERB Cyprialife, Eurolife FFH και NN Hellas, Silver Sponsors οι Interamerican και Εθνική Ασφαλιστική, ενώ Bronze Sponsors οι Grawe Insurance Company (Cyprus) Ltd και ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον σύνδεσμο εγγραφής. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από την ΕΣΑΠΕ (www.esape.gr) και τη GAMA Global Hellas–Cyprus (www.gamahellas.com), καθώς και μέσω της κας Ρούλας Τσεκουρλούκη στα τηλέφωνα 210 9242707 και 210 9221573 ή στο email info@esape.gr.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Σπύρος Ιερείδης: «Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα δεν θα είναι η πρόβλεψη, αλλά η ικανότητα προσαρμογής»

Συνέντευξη του CFA, Chartered MCSI Manager Asset Management της CISCO (Cyprus Investment & Securities Corp. Ltd), στον Λάμπρο Ρόδη

Live Vidcast | ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 9: «αν ήξερες!» πώς μια ελληνική ασφαλιστική ιδέα ταξιδεύει από χώρα σε χώρα»

Στο πλαίσιο του #inco26, ο δημοσιογράφος και Διευθυντής Σύνταξης του Insurance World, Λάμπρος Αριστ. Ρόδης, συνομίλησε σε ένα ξεχωριστό 15λεπτο live vidcast της ethosMEDIA με τον Αντώνη Τσακνάκη

Τι θα διαβάσετε στο νέο τεύχος του Insurance World

Το τεύχος Μαΐου-Ιουνίου 2026 κυκλοφορεί με κεντρικό θέμα τη συνέντευξη του Νίκου Βαγιάννη, CEO της Export Credit Greece

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η Interamerican παρουσιάζει τη νέα της καμπάνια:
«Ό,τι για εσένα είναι σπουδαίο, για εμάς είναι τα πάντα» με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Καρέτσα

Η Interamerican παρουσιάζει τη νέα της καμπάνια με κεντρικό μήνυμα «Ό,τι για εσένα είναι σπουδαίο, για εμάς είναι τα πάντα» και πρωταγωνιστή τον διεθνή

Ατομικός Επενδυτικός Λογαριασμός Ανηλίκων: Η νέα ευκαιρία για τις ασφαλιστικές στην αποταμίευση 

Μια νέα ευκαιρία για την ασφαλιστική αγορά δημιουργεί το σχέδιο νόμου για τον Ατομικό Επενδυτικό Λογαριασμό Ανηλίκων (Α.Ε.Λ.Α.)

H EUROINS Ελλάδος Xρυσός Χορηγός της 8ης Εθνικής Συνδιάσκεψης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών

Tην αναβάθμιση της συνεργασίας με τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και την ενίσχυση της παρουσίας της στους κλάδους non-motor ανέδειξε η EUROINS Ελλάδος

Cyber Resilience Masterclass: Από την αντίδραση στη στρατηγική θωράκιση

Η κυβερνοασφάλεια δεν αποτελεί πλέον αποκλειστικά τεχνικό ζήτημα, αλλά κρίσιμο παράγοντα για την οικονομική και επιχειρησιακή βιωσιμότητα

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Around the table 2026: Η Mastercard σε προσκαλεί να ανακαλύψεις τη γαστρονομική πλευρά της Αθήνας

Μετά από τέσσερις επιτυχημένες διοργανώσεις, το Around the table επιστρέφει στην Αθήνα για 5η συνεχόμενη χρονιά, έχοντας πλέον καθιερωθεί

Η Interamerican παρουσιάζει τη νέα της καμπάνια:
«Ό,τι για εσένα είναι σπουδαίο, για εμάς είναι τα πάντα» με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Καρέτσα

Η Interamerican παρουσιάζει τη νέα της καμπάνια με κεντρικό μήνυμα «Ό,τι για εσένα είναι σπουδαίο, για εμάς είναι τα πάντα» και πρωταγωνιστή τον διεθνή

Ατομικός Επενδυτικός Λογαριασμός Ανηλίκων: Η νέα ευκαιρία για τις ασφαλιστικές στην αποταμίευση 

Μια νέα ευκαιρία για την ασφαλιστική αγορά δημιουργεί το σχέδιο νόμου για τον Ατομικό Επενδυτικό Λογαριασμό Ανηλίκων (Α.Ε.Λ.Α.)

H EUROINS Ελλάδος Xρυσός Χορηγός της 8ης Εθνικής Συνδιάσκεψης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών

Tην αναβάθμιση της συνεργασίας με τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και την ενίσχυση της παρουσίας της στους κλάδους non-motor ανέδειξε η EUROINS Ελλάδος

Βιογραφικό με AI: Οι συμβουλές της Kaspersky για ασφαλή και αποτελεσματική αναζήτηση εργασίας

Σύμφωνα με την τελευταία έρευνα* της Kaspersky, το 90% των συμμετεχόντων δηλώνει ότι χρησιμοποιεί εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης