Carglass®: Νέες χώρες – μέλη στη Διαδικασία Διεθνούς Εξυπηρέτησης Οχημάτων

Η Carglass® Ελλάδας, με χαρά καλωσορίζει και επίσημα το Μαρόκο, την Τουρκία, τη Ρωσία και την Ουκρανία στη Διαδικασία Διεθνούς Εξυπηρέτησης Οχημάτων  (International Service Process – ISP), η οποία υφίσταται και εφαρμόζεται στις χώρες του ομίλου της Belron ήδη από το 2010 και εξυπηρετεί κάθε χρόνο εκατομμύρια πελάτες παγκοσμίως.

Συγκεκριμένα, χάρη στην παγκόσμια παρουσία του ομίλου της Belron σε 40 χώρες, η Carglass®, είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό, μέσω της υπηρεσίας ISP, μπορεί να εξυπηρετήσει περιστατικά θραύσης κρυστάλλων για αυτοκινητιστές από οποιαδήποτε χώρα, αναλαμβάνοντας, όπως πάντα τις γραφειοκρατικές διαδικασίες για την διεκπεραίωση της ζημιάς.

Με αυτό τον τρόπο, οι πελάτες μπορούν να είναι σίγουροι ότι λαμβάνουν το ίδιο επίπεδο υψηλής εξυπηρέτησης σε όποια χώρα κι αν βρίσκονται, και πρωτίστως, ότι η εργασία πραγματοποιείται πάντα από πλήρως καταρτισμένους τεχνικούς, καθώς το Belron Way of Fitting, ο πιστοποιημένος πλέον τρόπος με τον οποίο πραγματοποιούνται οι εργασίες, εφαρμόζεται παγκοσμίως με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Συνεπώς, ο όμιλος της Belron είναι σε θέση να παρέχει εγγύηση για κάθε εργασία, με ισχύ σε όλες τις χώρες.

Παραμένοντας πιστή στο Σκοπό της, που είναι να κάνει τη Διαφορά με πραγματικό ενδιαφέρον, η Belron και κατ’ επέκταση η Carglass® Ελλάδας, με την προσθήκη και των τεσσάρων αυτών χωρών, διευρύνει ακόμα περισσότερο το πλαίσιο παγκόσμιας εξυπηρέτησης των αυτοκινητιστών και διασφαλίζει ότι οι υπηρεσίες της εταιρείας είναι παντού διαθέσιμες, προκειμένου να δίνει λύση στο πρόβλημά τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*