Η Carglass® συμμετείχε στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών

Η Carglass® Ελλάδας συμμετείχε για ακόμη μια χρονιά στην πλέον καθιερωμένη γιορτή της Εξυπηρέτησης, που διοργανώνεται κάθε πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ). Με αφορμή τη μεγάλη γιορτή, η Carglass® «έγινε μέρος της μεγάλης γιορτής» με εκπλήξεις και δώρα για όλους. 

Η φετινή Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών πραγματοποιήθηκε 2 με 8 Οκτωβρίου με ρεκόρ συμμετοχών. Από τις 102 εταιρείες που συμμετείχαν δεν έλειπε η Carglass® που κάθε χρόνο συμμετέχει στον εορτασμό, με σκοπό να αναδείξει και να τιμήσει τους Ανθρώπους της που καθημερινά κάνουν τη Διαφορά στην Εξυπηρέτηση, με πραγματικό ενδιαφέρον. 

Αυτή τη χρονιά, η Carglass® πρόσφερε αναμνηστικά αρωματικά αυτοκινήτου με το λογότυπο της εταιρείας σε όλους τους αυτοκινητιστές που επισκέφτηκαν το πανελλαδικό Εταιρικό Δίκτυο Καταστημάτων. Για τους Ανθρώπους της, δημιούργησε ένα QUIZ γνώσεων που αφορούν την εταιρεία, μοίρασε αναμνηστικά sticky notes σε όλους τους agents του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πελατών και πρόσφερε καραμέλες με το λογότυπο της εταιρείας. Παράλληλα, η εταιρεία δημιούργησε ένα Instagram Frame με θέμα την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών, για τη δημιουργία αναμνηστικού φωτογραφικού υλικού με τους Ανθρώπους της. 

Οι Άνθρωποι της εταιρείας στην πρώτη γραμμή εξυπηρέτησης συμμετέχουν ενεργά στην διατήρηση ενός υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης, κάνοντας πράξη την φιλοσοφία και τις αξίες τις Carglass®. Γι’ αυτό και η εταιρεία, προχώρησε στην τιμητική Διάκριση δύο agents του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πελατών που επέδειξαν την καλύτερη επίδοση με βάση συγκεκριμένα KPIS, καθώς επίσης και τα εταιρικά καταστήματα με τον μεγαλύτερο μέσο όρο σε θετικές κριτικές πελατών. Το ειδικό βραβείο «REAL LIFE HEROES» του ΕΙΕΠ, προσφέρθηκε στον Σωτήρη Αποστολίδη, Τεχνικό Καταστήματος και Κινητής Μονάδας, για την ισχυρή δέσμευση του, που αναδεικνύεται από την επιθυμία πελάτων να εξυπηρετηθούν ξανά από τον συγκεκριμένο τεχνικό. 

Οι παραπάνω δράσεις ενισχύουν ακόμη περισσότερο την δέσμευση της εταιρείας στην άριστη εξυπηρέτηση των χιλιάδων οδηγών που επιλέγουν την Carglass® σε ετήσια βάση για την επιδιόρθωση της θραύσης σε κάποιο κρύσταλλο του οχήματός τους. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*