Carglass®: Δωρεά Ειδών Πρώτης Ανάγκης σε ορφανοτροφεία της Θεσσαλονίκης

Για ακόμη μια χρονιά, η Carglass® πρόσφερε είδη Πρώτης Ανάγκης στο ορφανοτροφείο θηλέων «Μέλισσα» και στο «Ελληνικό Παιδικό Χωριό», για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών των παιδιών, σε φιλανθρωπικό τουρνουά που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, υπό την αιγίδα του Δήμου Πυλαίας- Χορτιάτη.

Η Carglass® με πραγματικό ενδιαφέρον ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόσκληση με στόχο την ενίσχυση της προσπάθειας του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη για την ανθρωπιστική βοήθεια για το ορφανοτροφείο θηλέων «ΜΕΛΙΣΣΑ» που εδρεύει στο Πανόραμα και για το «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ» στο Φίλυρο. Η Carglass® πρόσφερε είδη πρώτης ανάγκης για τα παιδιά, όπως τρόφιμα, απορρυπαντικά, χαρτικά κ.α., στο φιλανθρωπικό τουρνουά που πραγματοποιήθηκε από τον Αθλητικό Μορφωτικό Όμιλο «ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ» στο «ΔΑΚ Πυλαίας».

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Giving Back» και με αίσθημα ανταποδοτικότητας και την συνεισφοράς προς την κοινωνία, η Carglass® υποστηρίζει έμπρακτα τις οργανώσεις που με τις δράσεις τους προάγουν τη φιλανθρωπία στις τοπικές κοινωνίες. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*