Carglass®: Ανανέωση Πιστοποίησης ISO 

Για ακόμη μια χρονιά, η Carglass® Ελλάδας ανανέωσε την πιστοποίηση ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015, για την αυστηρή τήρηση των διαδικασιών που ακολουθεί στο πλαίσιο της εύρυθμης και σωστής λειτουργίας της, από τον φορέα πιστοποίησης Bureau Veritas Hellas A.E.. Η πιστοποίηση ISO ανανεώνει αδιαλείπτως για την Carglass®  ήδη από το 2005. 

Η Carglass® παρακολουθώντας συνεχώς τις εξελίξεις του κλάδου των αυτοκινήτων και επιδιώκοντας να ανταποκρίνεται θετικά στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών της, έχει θεσπίσει αυστηρά πρότυπα διαδικασιών. Με απόλυτο στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης πελατών, η εταιρεία εφαρμόζει αυστηρά πρότυπα στην ολοκλήρωση των τεχνικών εργασιών, τόσο στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων οχημάτων, όσο και στην παραμετροποίηση κάμερας ADAS και ακολουθεί συγκεκριμένες διαδικασίες εσωτερικής διαχείρισης και λειτουργίας. Με την πιστοποίηση, αναγνωρίζεται πως το ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας που έχει αναπτύξει και ακολουθεί η Carglass®, εναρμονίζεται πλήρως με τις ενδεδειγμένες επιχειρησιακές πρακτικές που απαιτούνται για τη διατήρηση της πιστοποίησης ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015. 

Για την Carglass® η δέσμευση στη διαρκή βελτίωση των εσωτερικών επιχειρησιακών πρακτικών της και των τεχνικών μεθόδων που ακολουθεί αποτελεί πρωταρχικό στόχο. Η εύρυθμη λειτουργία της εταιρείας και η αυστηρή εφαρμογή των βέλτιστων πρακτικών αποτυπώνεται σε όλο το ταξίδι του πελάτη, από την πρώτη του επικοινωνία με την Carglass® μέχρι την επιτυχή ολοκλήρωση της εργασίας, και ακόμη την αποζημίωση της ζημιάς, εφόσον πρόκειται για ασφαλιστικό περιστατικό. 

Με γνώμονα την πελατοκεντρική της φιλοσοφία και με βασικό Στόχο να δίνει λύσεις στα προβλήματα των Ανθρώπων με πραγματικό ενδιαφέρον, η Carglass® δεσμεύεται για την αδιάλειπτη εφαρμογή των αυστηρών προτύπων, αλλά και τη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών της.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*