Carglass®: Χριστουγεννιάτικο Bazaar από τον οργανισμό «Equal Society» 

Η Carglass® πραγματοποίησε Χριστουγεννιάτικο Bazaar για την υποστήριξη του οργανισμού «Equal Society», που βρίσκεται καθημερινά δίπλα σε ευάλωτους συμπολίτες μέσα από τις κοινωνικές του δομές. Στο Bazaar που πραγματοποιήθηκε στα Κεντρικά Γραφεία της εταιρείας στη Μεταμόρφωση Αττικής την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, ο οργανισμός «Equal Society» διέθεσε προς πώληση χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στολίδια και γούρια.

Ο οργανισμός «Equal Society» ιδρύθηκε το 2010 με την πίστη πως κάθε άνθρωπος αξίζει να έχει τις ίσες ευκαιρίες και να αξιοποιήσει στο έπακρο τις δυνατότητες και τα ταλέντα του. Μέσα από τις παρεμβάσεις και τις δράσεις του, ο οργανισμός συμβάλλει ενεργά στην καταπολέμηση του κοινωνικού αποκλεισμού, της ανεργίας και της φτώχειας και στην εξάλειψη των διακρίσεων κάθε είδους. Στέκεται στο πλευρό δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων συμβάλλοντας παράλληλα στη δημόσια συζήτηση για την υποστήριξη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της αξιοπρεπούς διαβίωσης και των ίσων ευκαιριών και μέσα από δράσεις προσφέρει ίσες ευκαιρίες στους τομείς της εκπαίδευσης, της απασχόλησης, της κοινωνικής πρόνοιας, της υγείας, της έρευνας και του πολιτισμού. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τη δράση του οργανισμού στο www.equalsociety.gr.

Με στόχο την οικονομική ενίσχυση του οργανισμού, στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar διατέθηκαν προς πώληση χειροποίητα προϊόντα όπως κεριά, σαπούνια, γούρια, στολίδια, βραχιολάκια κ.α.. Όλα τα προϊόντα ήταν δημιουργίες των μελών της θεατρικής ομάδας αστέγων «Walkabout», καθώς επίσης ωφελούμενων, εθελοντών και εργαζόμενων του οργανισμού, που δημιούργησαν τα προϊόντα υπό την καθοδήγηση ενός έμπειρου επαγγελματία.

Για την Carglass® η συστηματική και έμπρακτη υποστήριξη οργανισμών που κάνουν τη Διαφορά στην κοινωνία πηγάζει από το ισχυρό αίσθημα ανταποδοτικότητας και αποτελεί βασικό κομμάτι της πρωτοβουλίας «Giving Back». Η εταιρεία δεσμεύεται να συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στις τοπικές μη κερδοσκοπικές οργανώσεις, που αφήνουν ένα πραγματικό αποτύπωμα και χαράζουν νέους ορίζοντες για το μέλλον. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*