Βγαίνουν σφήνες στην αγορά για να καλύψουν τα κενά

Ανοίγματα, ανάπτυξη, κέρδη είναι το τρίπτυχο της αγοράς. Και στην ελληνική ασφαλιστική αγορά υπάρχουν αρκετά. Τα γρανάζια τους υγιούς ανταγωνισμού ξεκίνησαν να δουλεύουν.  Ο κόσμος είναι υπό – ασφαλισμένος ή καθόλου ασφαλισμένος.

Μαθαίνουμε ότι μεσιτική που ήδη υπάρχει και γνωρίζει άριστα τα δεδομένα της ελληνικής και της διεθνούς οικονομίας, της εγχώριας και της διεθνούς ασφαλιστικής αγοράς και αντασφαλιστικής αγοράς ετοιμάζεται να μπει στο χώρο των συντάξεων και όχι μόνο.

Στην επόμενη ημέρας της ελληνικής οικονομίας  με τις με τις συντάξεις και το ασφαλιστικό να είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος πολλών φορέων και τις διαδικασίες για τα επαγγελματικά ασφαλιστικά ταμεία να ολοκληρώνονται τον προσεχή Ιανουάριο 2019, τα κενά θα είναι πολλά.

Μέσα στο μήνα κατεβαίνουν και οι Ελβετοί στην Ελλάδα για να μας κάνουν προτάσεις και να αντασφαλίσουν όπου υπάρχει ενδιαφέρον και ανάγκη.

Ενδιαφέρον υπάρχει και από τις ασφαλιστικές, απουσίαζουν όμως κάποιες από τα δρώμενα των ημερίδων στο τομέα των Ταμείων και των Συντάξεων.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*