back to top
31 C
Athens
Κυριακή 13 Ιουλίου 2025

Στο 14ο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας η Ergo Ασφαλιστική

H ERGO Ασφαλιστική επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της στη στήριξη της νέας γενιάς και την προώθηση της επιχειρηματικότητας στη χώρα μας, συμμετέχοντας δυναμικά στο 14ο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας, τη μεγαλύτερη συνάντηση Φοιτητών, Αποφοίτων και Νέων Επαγγελματιών με τον κόσμο των Επιχειρήσεων, που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, περισσότεροι από 5.000 επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες ομιλίες. Μεταξύ των ομιλητών, ξεχώρισαν τα στελέχη της ERGO Ασφαλιστικής, παρουσιάζοντας τις εμπειρίες τους σε θέματα αιχμής, όπως η ανάλυση δεδομένων, η τεχνολογία και η επιχειρηματική στρατηγική. Χάρη στην τεχνογνωσία και την εμπειρία τους, κατάφεραν να τραβήξουν το ενδιαφέρον του κοινού και να προσφέρουν πολύτιμες γνώσεις σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων.

- Advertisement -

Η Μαρίνα Κατσαντούρα και ο Δημήτρης Σταθάτος, μέλη της Βασικής Λειτουργίας Αναλογιστικής στην ERGO Ασφαλιστική, παρουσίασαν το έργο ενός Αναλογιστή – Data Analyst, αποκαλύπτοντας τα καθήκοντα και τις προκλήσεις του ρόλου.

Ο Κωνσταντίνος Χατζησυμεών, Chief Information & Processes Transformation Officer συμμετείχε σε πάνελ με θέμα την αξιοποίηση της ανάλυσης δεδομένων και τις προκλήσεις που επιφέρει η τεχνητή νοημοσύνη στον κλάδο. Η Μαίρη Καραπατάκη, Software Development Manager και ο Γρηγόρης Διρδίρης, Business Analysis & Application Development Governance Supervisor, παρουσίασαν το case study του chatbot εξυπηρέτησης πελατών “Χαρά”, στη θεματική «Πώς υλοποιούνται μεγάλα έργα πληροφορικής και ποιες ειδικότητες συμμετέχουν;» φωτίζοντας την υλοποίηση μεγάλων έργων πληροφορικής και τις σχετικές απαραίτητες δεξιότητες.

- Advertisement -

Παράλληλα με τις ομιλίες, η Ομάδα Ανθρώπινου Δυναμικού και άλλα στελέχη της ERGO προσέλκυσαν πληθώρα φοιτητών και νέων αποφοίτων στο περίπτερό της, εξοικειώνοντάς τους με τη φιλοσοφία και τη δραστηριότητα της εταιρείας, προσφέροντας επαγγελματική καθοδήγηση και συμβουλές για την ανάπτυξη καριέρας καθώς και ενημέρωση για τις ευκαιρίες καριέρας στην ERGO.

Σχετικές δημοσιεύσεις

ERGO Ασφαλιστική: «AI & Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση: Μια Στρατηγική Συμμαχία για το Παρόν και το Μέλλον»

Η Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) έχει ήδη αλλάξει τα δεδομένα στον ασφαλιστικό κλάδο, μεταμορφώνοντας ριζικά τον τρόπο λειτουργίας τόσο των εταιρειών

Τριπλή διάκριση για την ERGO Ασφαλιστική

Τρεις σημαντικές διακρίσεις απέσπασε η ERGO Ασφαλιστική στα φετινά Digital Finance Awards 2025, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία

ERGO Ασφαλιστική: Μονοψήφιες οι αυξήσεις στα ασφάλιστρα υγείας

Η ERGO Ασφαλιστική, παραμένοντας δίπλα στους ασφαλισμένους της, κατανοεί τις οικονομικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι ελληνικές οικογένειες

ERGO Ασφαλιστική: Νέο αποταμιευτικό πρόγραμμα εγγυημένου κεφαλαίου

Η ERGO Ασφαλιστική ανακοινώνει την κυκλοφορία του νέου της αποταμιευτικού προγράμματος εγγυημένου κεφαλαίου

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ο ΣΕΜΑ δίνει το σήμα: Στις 2 Οκτωβρίου 2025 η ετήσια συνάντηση στο Ble Pavillon

O Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ) διοργανώνει tην Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2025 τη μεγάλη ετήσια εκδήλωσή του, στον ατμοσφαιρικό χώρο

Κλ. Δημαρχιάδης, Πάνορμος: ΓΣ τον Ιούλιο, μετά την καλύτερη χρονιά στην ιστορία του cluster

Τον απολογισμό μιας εμβληματικής χρονιάς κάνει ο Κλ. Δημαρχιάδης με αφορμή την επικείμενη ΓΣ του cluster τον Ιούλιο

Πάνω από 400 στελέχη στο καλοκαιρινό ραντεβού του ΣΕΣΑΕ

Ο ΣΕΣΑΕ πραγματοποίησε στις 25 Ιουνίου την καλοκαιρινή του εκδήλωση στο Manor House του GOLF PRIVE της Γλυφάδας

Η ετήσια καλοκαιρινή συνάντηση του ΣΕΣΑΕ

Πιστός στο ραντεβού του ο ΣΕΣΑΕ πραγματοποίησε, ακόμη μια χρονιά, την καλοκαιρινή του εκδήλωση, την Τετάρτη 25 Ιουνίου 2025

Δημοφιλή Άρθρα

Sorry. No data so far.

Ροή Ειδήσεων

Σημαντικές εξελίξεις για τα ανασφάλιστα οχήματα

Καθοριστική συνάντηση της ηγεσίας του ΕΕΑ με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Δημήτρη Παπαστεργίου

Ο Ασφαλιστικός Πράκτορας στο επίκεντρο: Από την επαγγελματική εξουθένωση στην ευημερία

Η Επιτροπή Ασφαλιστικών Πρακτόρων του ΕΕΑ καθορίζει ένα νέο θεσμικό προσανατολισμό

Ν. Μακρόπουλος στην κάμερα του I.W.: Η ελληνική ασφαλιστική αγορά αλλάζει

Tο εφετινό Insurance Conference ανέδειξε και ανέλυσε όλα όσα συμβαίνουν στον κλάδο της Ιδιωτικής Ασφάλισης, μέσα από διακεκριμένους ομιλητές, στελέχη και επιχειρήσεις.

Τι προβλέπει η Αllianz-Trade για την οικονομία

Στην Ευρώπη, οι αμυντικές δαπάνες ξεπερνούν το όριο του 3,5% του ΑΕΠ που απαιτούν οι ΗΠΑ στα περισσότερα μέλη του ΝΑΤΟ

«Φως» για τη λύση του προβλήματος των ανασφάλιστων οχημάτων

Αντιπροσωπεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Γιάννη Χατζηθεοδοσίου και με τη συμμετοχή και του Προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ