back to top
21.1 C
Athens
Παρασκευή 23 Μαΐου 2025

Στην Ευρωκλινική Αθηνών το υπερσύγχρονο Σύστημα Ρομποτικής Χειρουργικής da Vinci SI

Η Ευρωκλινική Αθηνών βελτιώνει ακόμη περισσότερο την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει στους ασθενείς της, αναβαθμίζοντας τα χειρουργεία της με την εγκατάσταση του νέου υπερσύγχρονου ρομποτικού συστήματος DA-VINCI Si HD 4-ARM.

Πρόκειται για ένα από τα πλέον σύγχρονα και άρτια εξοπλισμένα συστήματα Ρομποτικής Χειρουργικής παγκοσμίως που συνδυάζει απεικόνιση 3D και ιδιαίτερα βελτιωμένη ακρίβεια και έλεγχο.

- Advertisement -

Το σύστημα da Vinci SI ανοίγει σε ασθενείς και ιατρούς νέες εναλλακτικές στην ελάχιστα επεμβατική χειρουργική, σε σχέση με τις λύσεις που υπήρχαν τα προηγούμενα χρόνια σε επεμβάσεις καρκίνου του προστάτη, γυναικολογίας, παχυσαρκίας, γενικής χειρουργικής. Τα πλεονεκτήματα για τον ασθενή, σε σχέση με τα συμβατικά χειρουργεία, είναι πολύ σημαντικά και συνοψίζονται σε σημαντικά μειωμένο χρόνο νοσηλείας, μηδαμινή απώλεια αίματος, ελάχιστο μετεγχειρητικό πόνο και δυσφορία, πολύ μικρότερο κίνδυνο μόλυνσης καθώς και άρτια αισθητικά αποτελέσματα.

«Στόχος της Ευρωκλινικής με την απόκτηση του νέου συστήματος da Vinci SI είναι  η ρομποτική χειρουργική με ανθρώπινη προσέγγιση» είπε σχολιάζοντας την εγκατάστασή του ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ευρωκλινικής κ. Αντώνης Βουκλαρής. Και συνεχίζει: «Μετά από 10 χρόνια εμπειρίας στη ρομποτική χειρουργική και περισσότερες από 200 επεμβάσεις το χρόνο, με κύριο γνώμονα το καλό του ασθενή, ιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό αξιοποιούν πλέον το νέο υπερσύγχρονο μηχάνημα προς όφελος των ασθενών. Η Ευρωκλινική συνεχίζει τις επενδύσεις σε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, παραμένοντας πιστή στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και έχοντας τον ασθενή στο Κέντρο της φροντίδας και των εξελίξεων».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Ο Όμιλος Ευρωκλινικής καταργεί τη… χαρτούρα

Ο Όμιλος Ευρωκλινικής πραγματοποιεί ένα ακόμα σημαντικό βήμα στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού, καταργώντας από τα σημεία υποδοχής των Κλινικών του τα έντυπα σε φυσική μορφή

Σύμβαση ΕΔΟΕΑΠ και με την «Ευρωκλινική» για πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια περίθαλψη

Επισημαίνεται ότι ο ΕΔΟΕΑΠ είχε οφειλές 1,250 εκατ. ευρώ στην «Ευρωκλινική» και για αυτό είχε δεσμευθεί το (κεντρικό) κτήριο του Οργανισμού (Σισίνη 18, Αθήνα). Το κτήριο αποδεσμεύθηκε και περιήλθε στην κύρια κυριότητα του ΕΔΟΕΑΠ (Σεπτέμβριος 2019) κατόπιν εξόφλησης με σημαντική έκπτωση, ύστερα από επίπονες και σκληρές διαπραγματεύσεις της νυν διοίκησης

Πανευρωπαϊκή πρωτιά από την Ευρωκλινική: Ολική αρθροπλαστική ισχίου/γόνατος χωρίς νοσηλεία!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στην Ευρώπη πραγματοποιήθηκε στην Ευρωκλινική Αθηνών από την χειρουργική ομάδα του Δρ. Βασίλειου

14η Επιστημονική Ημερίδα Ευρωκλινικής Παίδων: Το παιδί στο κέντρο των παιδιατρικών εξελίξεων

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία και τις επιστημονικές τους παρουσιάσεις καταξιωμένοι παιδίατροι, καθηγητές του Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς και ο συγγραφέας-εγκληματολόγος Ευγένιος Τριβιζάς

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Τα τέσσερα καυτά θέματα της αγοράς

Τέσσερα πολύ σοβαρά θέματα έθιξε ο Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου Πρόεδρος της ΕΑΕΕ σήμερα στην άτυπη δημοσιογραφική συνάντηση.

Στο σφυρί ακίνητα των Commercial Value, Ασπίς Πρόνοια και Ιντράστ

Ο Ασφαλιστικός Εκκαθαριστής προκηρύσσει Πλειοδοτικό Διαγωνισμό πώλησης των ακινήτων

«Γ. Χατζηθεοδοσίου: Το 2ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο που διοργανώνει το ΕΕΑ μπορεί να δώσει απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα για το μέλλον των ΜμΕ»

Ζούμε πλέον στην εποχή της παγκοσμιοποίησης και οι αλληλεπιδράσεις στο οικονομικό πεδίο είναι κάτι φυσιολογικό.

ΕΙΑΣ: Πρόγραμμα Ομαδικών Ασφαλίσεων & Αξιολόγισης Εταιρικών Κινδύνων

Οι Ομαδικές Ασφαλίσεις αποτελούν εξαιρετικά ανερχόμενο Κλάδο Ασφαλιστικής Δραστηριότητας και έναν εκ των πλέον νευραλγικών «μοχλών»

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Τα τέσσερα καυτά θέματα της αγοράς

Τέσσερα πολύ σοβαρά θέματα έθιξε ο Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου Πρόεδρος της ΕΑΕΕ σήμερα στην άτυπη δημοσιογραφική συνάντηση.

Στο σφυρί ακίνητα των Commercial Value, Ασπίς Πρόνοια και Ιντράστ

Ο Ασφαλιστικός Εκκαθαριστής προκηρύσσει Πλειοδοτικό Διαγωνισμό πώλησης των ακινήτων

ΒΕΑ: Ζητά παράταση προθεσμίας και επανεξέταση του πλαισίου ασφάλισης των μικρών επιχειρήσεων

Την επανεξέταση του πλαισίου ασφάλισης των επιχειρήσεων και ταυτόχρονα την παράταση εφαρμογής του μέτρου και της επιβολής προστίμων...

Από την INTERAMERICAN, CEO στη Howden Agents ο Τάσος Ηλιακόπουλος

Η Howden ανακοινώνει μία νέα προσθήκη στην ομάδα της, με την ένταξη του Τάσου Ηλιακόπουλου, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα CEO στην Howden Agents

Υποχρεωτική ασφάλιση επιχειρήσεων και κλάδος Υγείας κυριάρχησαν στην έναρξη του Meeting της Ύδρας

Ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης το 25ο Insurance & Reinsurance Meeting το συνέδριο επικεντρώνεται στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά