back to top
34.4 C
Athens
Τρίτη 1 Ιουλίου 2025

Μ. Ανδρουλιδάκης: «Οργανωμένη παρουσίαση»

androulidakis2Συνεχίζουμε λοιπόν μέσα από το Insurance World, την παρουσίαση των άρθρων του βιβλίου, του επίτιμου επιθεωρητή πωλήσεων, συντονιστή, ασφαλιστή, συγγραφέα, αρθρογράφου, κ. Μιχάλη Ανδρουλιδάκη.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 (ΣΕΛΙΔΑ 47)
«ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ»

- Advertisement -

[divider]

cover«Η Ιστορία των Ασφαλειών και ο Ασφαλιστικός Σύμβουλος σήμερα»

- Advertisement -

Μιχαήλ Γ. Ανδρουλιδάκης

Το βιβλίο εντύπως και σε όλη του την έκταση μπορείτε να το προμηθευτείτε από τον εκδοτικό οίκο Παπαζήση.
Τηλ. 210-3838020

[divider]

Ο συγγραφέας Μιχάλης Ανδρουλιδάκης όπως αναφέρει και αποδεικνύει μέσα από τη δική του σκοπιά, ότι οι ασφάλειες έχουν μια ιστορία με συνέχεια. Μια ιστορία με μεγάλη σημασία, καθώς αποτελεί την παράδοση του κλάδου η οποία δημιουργείται με το πέρασμα των χρόνων. Αυτή την παράδοση μετουσιωμένη σε διδακτική παραίνεση έχει καταγράψει στο βιβλίο του που αναμφισβήτητα αποτελεί ένα καλό φίλο, ένα ικανό συνεργάτη, και υποδειγματικό επαγγελματία, λένε οι άνθρωποι που τον συναναστρέφονται.

Ο κ. Ανδρουλιδάκης συνεχίζοντας, αναφέρει ότι μέσα στο βιβλίο του δίνει συνοπτικά και καίρια όλα όσα χρειάζεται ένας ασφαλιστής να μάθει ή να επιβεβαιώσει και τα οποία αποτελούν επαγγελματικό ελιξίριο για το μέλλον. Παρέχει γνώση για τις πωλήσεις, για τον προσδιορισμό των ασφαλιστικών αναγκών, για την προσπέλαση εμποδίων και σε πολλά άλλα χρήσιμα επαγγελματικά θέματα.

Η εμφάνιση στον τομέα αυτό γίνεται με την ευγενική υποστήριξη του κ. Μιχάλη Ανδρουλιδάκη ο οποίος έχει αναπτυχθεί και συγγραφικά. Με την προτροπή του, και την ευγενική έγκριση του εκδοτικού οίκου «ΠΑΠΑΖΗΣΗ» θα δημοσιεύουμε αποσπάσματα του βιβλίου του «Η Ιστορία των Ασφαλειών και ο Ασφαλιστικός Σύμβουλος σήμερα». Η χρηστικότητά τους ανεκτίμητη στον κάθε ασφαλιστικό σύμβουλο, συντονιστή, διευθυντή εκπαίδευσης, διευθυντή πωλήσεων και όχι μόνον.

Συνεχίζοντας την ανάπτυξη του κεφαλαίου 2 θα αναφερθώ στην «Οργανωμένη παρουσίαση». Πιστεύω ότι ποτέ δεν πρέπει να γίνεται ένα ραντεβού για πώληση και ο σύμβουλος να μη έχει στο μυαλό του μια οργανωμένη παρουσίαση.

Ας αναπτύξουμε λοιπόν την συγκεκριμένη ενότητα η οποία περιλαμβάνει αρκετά επί μέρους θέματα τα οποία θα συνεχιστούν στα επόμενα Insurance World και τα οποία θα πρέπει να γνωρίζετε, για να έχετε την πλήρη εικόνα της ενότητας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μη ξεχάσετε στην  επόμενη καταχώρηση του NEWSLETTER του Insurance World, να διαβάσετε την συνέχεια διαφόρων ενοτήτων του κεφαλαίου 2.

[embeddoc url=”http://insuranceworld.gr/wp-content/uploads/2017/01/androulidakis-047.pdf” height=”900px” download=”all”]

Σχετικές δημοσιεύσεις

H “βίβλος” της Επαγγελματικής Ασφάλισης διά χειρός Χ. Νούνη

Μόλις κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Παπαζήση το βιβλίο του Δρ. Χρήστου Νούνη με τίτλο: «Το Οικοσύστημα της Επαγγελματικής Ασφάλισης στην Ελλάδα

25. Μ.Ανδρουλιδάκης: «Αναλύσεις των ασκήσεων 8 – 9 – 10 επί των πωλήσεων».

Μη ξεχάσετε στην επόμενη καταχώρηση του NEWS LETTER του insurance world, να διαβάσετε την αποφώνηση του βιβλίου

24 Μ.Ανδρουλιδάκης: «Αναλύσεις των ασκήσεων 4 έως & 7 επί των πωλήσεων».

Το βιβλίο εντύπως και σε όλη του την έκταση μπορείτε να το προμηθευτείτε μέσω INTERNET (Google) των εκδόσεων: BOOKS PLUS I.K.E -ΙΑΝΟΣ-ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ, επίσης από οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο ζητώντας το με την ονομασία

Μ.Ανδρουλιδάκης: Αναλύσεις των 3 πρώτων ασκήσεων επί των πωλήσεων

Διαβάστε μέσω του P.D.F. που ακολουθεί, την ανάλυση των άρθρων και των ενοτήτων που θα βρείτε μέσα στο βιβλίο και που με αυτό τον τρόπο θα συνεχισθεί η περιγραφή του κεφαλαίου 10.

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Α.Σαρρηγεωργίου: H ασφαλιστική αγορά είναι ο μεγαλύτερος θεσμικός επενδυτής της χώρας

Η ασφαλιστική αγορά είναι πάνω από όλα οι άνθρωποί της, αλλά και αριθμοί.

Νικόλαος Βαγιάννης: Ο ρόλος των μεσίτη ασφαλίσεων καθίσταται πιο κρίσιμος από ποτέ

Η ασφαλιστική αγορά διέρχεται περίοδο έντονων μετασχηματισμών. Οι νέες προσδοκίες των ασφαλισμένων οδηγούν τις εξελίξεις.

Δήμητρα Λύχρου: Να ακουστούν οι φωνές των επαγγελματικών πρώτης γραμμής

Από το βήμα απηύθυνε χαιρετισμό η κα. Δήμητρα Λύχρου, Πρόεδρος, Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος (ΕΑΔΕ) & Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος (Ε.Ε.Α.Ε)

Allianz: Εξι φορές πιο ακριβές οι πυρκαγιές, τι να προσέξουν οι επιχειρήσεις

Τα 10 θερμότερα χρόνια από το 1850 έχουν συμβεί όλα την τελευταία δεκαετία (2015-2024), με το 2024 να είναι το θερμότερο που έχει καταγραφεί

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

ΤτΕ: Η εποπτεία του ασφαλιστικού κλάδου την επόμενη 3ετία

Στη χρηματοοικονομική ευρωστία των ασφαλιστικών και στην προστασία των ασφαλισμένων επικεντρώνει τις δράσεις της η Τράπεζα της Ελλάδος

Η ασφαλιστική διαμεσολάβηση κρατά τα μπόσικα στην υγεία

Η ασφαλιστική διαμεσολάβηση νομοτελειακά θα πρέπει να συμμετάσχει στις συνομιλίες με τις ιδιωτικές κλινικές για τα ασφαλιστήρια υγείας

Δωρεά της MEGA BROKERS στον Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών του Δήμου Αθηναίων

Στην δωρεά 30 τηλεοράσεων στον Ξενώνα Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών...

Η Allianz Trade συνεργάζεται με τη Stripe στον τομέα των B2B διαδικτυακών πωλήσεων

Η Allianz Trade, ο κορυφαίος πάροχος Ασφάλισης Εμπορικών Πιστώσεων παγκοσμίως, επέλεξε τη Stripe, την εταιρεία που αναπτύσσει ψηφιακές χρηματοοικονομικές

Αλλαγές σε 7+1 άξονες φέρνει το νέο εργασιακό νομοσχέδιο

Μεταξύ των στόχων του ΥΠΕΚΑ είναι ο εκσυγχρονισμός του σχετικού πλαισίου, η απλοποίηση των διαδικασιών και η ενίσχυση της εργασιακής ασφάλειας