back to top
21.7 C
Athens
Τρίτη 13 Μαΐου 2025

KPMG: Στο «πράσινο» The Wave της Prodea, τα νέα γραφεία

Στην καρδιά της Αθήνας, με τις πλέον σύγχρονες τεχνολογικές και κτηριακές υποδομές, αλλά και βιοκλιματικές προδιαγραφές LEED Gold, η KPMG στεγάζει τη νέα αναπτυξιακή της πορεία

Σε σύναψη συμφωνίας έχουν προβεί οι KPMG στην Ελλάδα και PRODEA Investments για την εγκατάσταση των νέων γραφείων της KPMG στο βιοκλιματικό κτήριο The Wave, ιδιοκτησίας της PRODEA, που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Συγγρού 44, στην Αθήνα.

- Advertisement -

Design και αειφορία στον πλέον μοντέρνο χώρο εργασίας

Πρόκειται για ένα κτήριο γραφείων επιφάνειας 5.500 τ.μ., το οποίο ανακαινίζεται πλήρως σύμφωνα με τις πλέον σύγχρονες τάσεις της αειφορίας και τεχνολογίας, Αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το τέλος του 2022 και να πιστοποιηθεί για τα βιοκλιματικά χαρακτηριστικά του κατά LEED Gold, παρέχοντας τις βέλτιστες συνθήκες εργασίας και εξοικονόμησης ενέργειας. H νέα πρόσοψη του κτηρίου, σχεδιασμένη από την αρχιτεκτονική ομάδα της Tsolakis Architects, είναι εμπνευσμένη από την αέναη κινητικότητα της Λεωφόρου Συγγρού που μεταφράστηκε σε μια κίνηση κύματος και ταυτόχρονης σκίασης και έδωσε το όνομα του κτηρίου, «The Wave – το Κύμα.» 

- Advertisement -

Τοπόσημο για το επιχειρείν με θέα την εμβληματική Ακρόπολη 

Το κτήριο βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή του επιχειρηματικού κέντρου της Αθήνας, σε απόσταση αναπνοής από το Μουσείο της Ακρόπολης και τη Διονυσίου Αεροπαγίτου και εξυπηρετείται από δύο σταθμούς μετρό, τραμ και λοιπά μέσα μαζικής μεταφοράς.

Στο φυτεμένο δώμα, με την εξαιρετική θέα στην Ακρόπολη, τη θάλασσα και τον αστικό ιστό, θα δημιουργηθεί ένας μοναδικός χώρος για χρήση από το προσωπικό, αλλά και για εκδηλώσεις της εταιρείας. 

Ο κος Νίκολαος Βουνισέας, Senior Partner της KPMG στην Ελλάδα δήλωσε: «Τα νέα γραφεία σηματοδοτούν την «αλλαγή σελίδας» και την προσήλωση μας σε ένα μεγάλο στρατηγικό πλάνο για περαιτέρω ανάπτυξη προς όλες τις κατευθύνσεις. Το κέντρο της Αθήνας αποτελεί πια σημαντικό πόλο έλξης επενδυτών και επιχειρηματικών δραστηριοτήτων με έντονο πολιτιστικό και ψυχαγωγικό γίγνεσθαι. Στο πλαίσιο αυτό, η KPMG στην Ελλάδα θα βρίσκεται στον παλμό των εξελίξεων και στην «καρδιά» του επιχειρηματικού άξονα που διαγράφει η Λεωφόρος Συγγρού. 

Παράλληλα, με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές, οι νέοι μας χώροι αφουγκράζονται τόσο τις περιβαλλοντολογικές μας δεσμεύσεις για να ένα πιο βιώσιμο μέλλον, όσο και την παροχή μοντέρνων τεχνολογικών και κτιριακών υποδομών για το πιο σπουδαίο κεφάλαιο της KPMG: τους ανθρώπους μας.»     

Ο κος Αριστοτέλης Καρυτινός, Διευθύνων Σύμβουλος της PRODEA Investments, δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για την εταιρεία μας η μακροχρόνια συνεργασία που ξεκινάμε με την KPMG στο The Wave, ένα κτήριο εξαιρετικής ποιότητας και προβολής, που αναπτύσσεται με γνώμονα τις αρχές της βιωσιμότητας και ταυτίζεται απόλυτα με το κύρος και τις αρχές της KPMG. Η επιλογή από την KPMG ενός κτηρίου της PRODEA είναι η καλύτερη αναγνώριση της ποιότητας που προσφέρουμε αλλά και της συνέπειας και αφοσίωσης προς την εξυπηρέτηση των μισθωτών μας σε όλη τη διάρκεια της μισθωτικής μας σχέσης.».

Δείτε εδώ μια βίντεο-μακέτα του The Wave το οποίο θα στεγάσει τα νέα γραφεία της KPMG στην Ελλάδα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

“Intelligent Industries”: Oδηγός για τη μεγιστοποίηση της αξίας της Τεχνητής Νοημοσύνης

Η νέα παγκόσμια έρευνα της KPMG “Intelligent Industries” θεμελιώνει ένα οδηγό για τη μεγιστοποίηση της αξίας της Τεχνητής Νοημοσύνης

Το νέο λογιστικό πρότυπο, η AI, ο μετασχηματισμός και τα φορολογικά κυριαρχούν στην ατζέντα του ασφαλιστικού κλάδου

Για 14η συνεχόμενη χρονιά, η KPMG στην Ελλάδα, προχώρησε στη δημοσίευση της Ετήσιας Έκθεσης για την Ασφαλιστική Αγορά για το 2024

Μία άλλη ματιά στα προβλήματα Υγείας και Ζωής από τoν Δημ. Μαζαράκη

Συνομιλήσαμε για το σημερινό καθεστώς των ιδιωτικών κλινικών και νοσοκομείων και για το δείκτη των παλαιών χαρτοφυλακίων υγείας -legacy-.

Η συζήτηση Μαζαράκη (Εθνική Ασφαλιστική)-Χρηστίδη (Allianz) στο πάνελ της KPMG

Πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία έβγαλε η συζήτηση Μαζαράκη- Χρηστίδη στο πάνελ της KPMG κατά τη πρόσφατη παρουσίαση των αποτελεσμάτων των ασφαλιστικών εταιρειών του 2023.

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Pricefox: Πόσο κοστίζει η ασφάλεια μηχανής στην Ελλάδα;

Το Pricefox, η κορυφαία πλατφόρμα online σύγκρισης τιμών και αγοράς ασφάλειας μηχανής, έκανε έρευνα και σύγκρινε το κόστος των ασφαλίστρων.

Η Επιτροπή Αφαλιστικών Πρακτόρων ΕΕΑ για τις αλλαγές στις αποζημιώσεις ασφαλιστηρίων υγείας της Εθν. Ασφαλιστικής

Την αντίδρασή της στις αλλαγές του τρόπου καταβολής αποζημιώσεων παλαιών ασφαλιστηρίων υγείας από την Εθνική Ασφαλιστική

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι ιδιοκτήτες οχημάτων για την υποχρεωτική ασφάλιση έναντι φυσικών καταστροφών

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ), με αφορμή τη θέσπιση της υποχρεωτικής ασφάλισης οχήματος έναντι φυσικών καταστροφών

Insurancemarket: Eνδιαφέροντα ευρήματα και οι τάσεις στο Ετήσιο Report για την online ασφάλιση

Το insurancemarket.gr, δημοσιεύει το Ετήσιο Report 2024 για την online ασφάλιση, επιβεβαιώνοντας την ηγετική του θέση στην

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Φαρμακοποιοί Αττικής για τα ΦΥΚ: Η παράκαψη των φαρμακείων θέτει σε κίνδυνο τους ασθενείς

Την πλήρη αντίθεσή του δηλώνει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής στη διάθεση φαρμάκων σοβαρών παθήσεων (ΦΥΚ) από τον ΕΟΠΥΥ

Tι συζητήθηκε στη συνεδρίαση της Επιτροπής Ασφαλιστικών Πρακτόρων του Ε.Ε.Α.

Επίκαιρα θέματα που αφορούν την ασφαλιστική διαμεσολάβηση αλλά και τον κλάδο ασφάλισης εν γένει τέθηκαν στο τραπέζι της συνεδρίασης

Η ΠΟΑΔ για την αλλαγή της διαδικασίας των αποζημιώσεων

Η απόφαση της Εθνικής Ασφαλιστικής να προβεί σε αλλαγή της διαδικασίας των αποζημιώσεων σε μεγάλο αριθμό και συγκεκριμένου τύπου

Pricefox: Πόσο κοστίζει η ασφάλεια μηχανής στην Ελλάδα;

Το Pricefox, η κορυφαία πλατφόρμα online σύγκρισης τιμών και αγοράς ασφάλειας μηχανής, έκανε έρευνα και σύγκρινε το κόστος των ασφαλίστρων.

Αναταράξεις στην ασφαλιστική αγορά

Ισχυρές αναταράξεις και χαμηλό βαρομετρικό, πληροφορείται σήμερα ο Ανασφάλιστος ότι πλησιάζουν την περιοχή της ασφαλιστικής αγοράς.