Χρήστος Κώνστας

Banks.com.gr: Έχουμε 1 εκατομμύριο λόγους παραπάνω να συνεχίσουμε πιο δυνατά!…

Ένα εκατομμύριο μοναδικοί αναγνώστες, με σχεδόν τρία εκατομμύρια προβολές σελίδων, από την 1η Ιουλίου 2019 μέχρι και σήμερα, είναι η πλέον ξεκάθαρη απόδειξη πως το banks.com.gr κατάφερε να πετύχει κάτι εντυπωσιακό:

  • να παγιωθεί ως ένας από τους κύριους πόλους οικονομικής και επιχειρηματικής ενημέρωσης στην ελληνική αγορά, με αναλυτική θεματολογία, βάθος και πολύπλευρη διάσταση σχολίων και απόψεων και κύριο χαρακτηριστικό της ύλης του την πληροφορία πίσω από την είδηση.
Κι αυτό δύο μόλις χρόνια από την ημέρα που μπήκε δυναμικά στην καθημερινότητα της ethosMEDIA, μίας από τις πλέον σημαντικές ελληνικές εταιρείες επιχειρηματικής ενημέρωσης, δικτύωσης και εκδηλώσεων στην Ελλάδα, με σταθερά ποιοτικό περιεχόμενο («Intelligence, not just news!» όπως λέει και το slogan μας), χωρίς επικοινωνιακά τρικ με ευφάνταστους παραπλανητικούς τίτλους και πικάντικες λεπτομέρειες, αλλά -το κυριότερο- και χωρίς τεχνικές διόγκωσης των αριθμών.
Σε μία εποχή που κυριαρχούν τα fake news με τους πηχυαίους τίτλους και τις επίπλαστες επισκεψιμότητες μέσα από ακριβοπληρωμένα «like» στο Facebook, εμείς συνεχίζουμε με ενεργό κοινό, όπως αποτυπώνεται με την ποιοτική επισκεψιμότητα του «Β», να κάνουμε τη δουλειά μας συνειδητά πιστοί στο αυστηρό δόγμα της πολύπλευρης οικονομικής και επιχειρηματικής ενημέρωσης, αποφεύγοντας δημοφιλή θέματα «κοινωνικού ενδιαφέροντος» που σίγουρα προσφέρουν «θέαμα», «κάνουν κλικ», διασκεδάζουν, αλλά δεν ενημερώνουν για το τι μέλλει γενέσθαι στην πραγματική οικονομία.
  • Στο «Banks», είμαστε υπερήφανοι για την διαδραστικότητα των κειμένων μας, καθώς τόσο στην πλατφόρμα σχολίων, όσο και στα social media, δεκάδες χρήστες αλληλεπιδρούν και καταθέτουν την δική τους άποψη, μέσω σχολίου.
Βάσει των πιστοποιημένων και αδιαμφισβήτητων Google Analytics, ο κάθε αναγνώστης μας παραμένει τουλάχιστον δύο λεπτά στο κύριο θέμα που επιλέγει και περιηγείται και σε άλλα ενδιαφέροντα θέματα.
Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως το 66,5% των αναγνωστών μας αφορά σύνδεση από mobile συσκευές, στοιχείο που επιβεβαιώνει έναν από τους βασικούς αρχικούς μας στόχους:
  • να έχουμε ως αναγνώστες μας ενεργούς επαγγελματίες και να είμαστε μέσα από το περιεχόμενο μας χρήσιμοι σε αυτούς εκεί που μας χρειάζονται, την ώρα που μας χρειάζονται.

Πράγματι, επαγγελματίες της αγοράς, στελέχη επιχειρήσεων και χρηματοοικονομικών ομίλων, νομικοί, σύμβουλοι και απλοί εργαζόμενοι της καθημερινότητας, με ειλικρινές ενδιαφέρον για την πραγματική οικονομία, στηρίζουν καθημερινά την προσπάθεια της δημοσιογραφικής ομάδας της ethosMEDIA που εδώ και δεκαετίες αφήνει το αποτύπωμά της στην αγορά.

Κι εμείς «εξαργυρώνουμε» τη στήριξη τους αυτή θέτοντας καθημερινά νέους, υψηλότερους στόχους.

Προχωράμε με την ίδια όρεξη, όπως στις αρχές του 2018, οπότε και ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι. Βελτιωνόμαστε σε όλα τα επίπεδα, εμπλουτίζουμε τις ενότητές μας, διοργανώνουμε digital talks με κορυφαία στελέχη της αγοράς και reαl time σχολιασμό, δίνουμε έμφαση στο video content και γενικότερα βαδίζουμε στη νέα εποχή, δυνατοί με φρέσκιες ιδέες που θα αγκαλιάσει το κοινό μας.

Ειδικά τώρα που έχουμε 1 εκατομμύριο λόγους παραπάνω να συνεχίσουμε πιο δυνατά!…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*