Την Κυριακή η δενδροφύτευση της ΕΑΕΕ

Σε μια περίοδο όπου η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί την μεγαλύτερη προτεραιότητα για το σύνολο της κοινωνίας, η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος προχωρά σε ένα ευρύ πρόγραμμα ενεργειών κοινωνικής ευθύνης.

Με πρωτεργάτη τον Πρόεδρο Επικοινωνίας του Συνδέσμου, κ. Θεόδωρο Κοκκάλα,  η ΕΑΕΕ, ξεκινά το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης με τη διοργάνωση  Εθελοντικής Δενδροφύτευσης την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στο Πάνειο όρος στα Καλύβια Αττικής, σε συνεργασία με την περιβαλλοντική, μη κερδοσκοπική οργάνωση «Ελλάδα Καθαρή».

Οι εθελοντές σε μία έκταση 6 στρεμμάτων θα φυτεύσουν 1.500  δέντρα. Η δράση θα διαρκέσει 4 ώρες και σημείο συνάντησης είναι το Δημαρχείο Καλυβίων στις 09.30. Παράλληλα  υπάρχει η δυνατότητα για όσους το επιθυμούν ανα αναχωρήσουν με πούλαν στις 08.30  από την πλατεία Συντάγματος (έμπροσθεν κτιρίου ΕΛΤΑ).

Το iw χαιρετίζει και στηρίζει τη συγκεκριμένη ενέργεια και δεσμεύεται εκτός από την επικοινωνιακή προβολή της Δενδροφύτευσης, να συμμετάσχει και ενεργά μέσω των εργαζομένων του, που σχεδιάζουν να παρευρεθούν στη Δενδροφύτευση. 

Από την πλευρά μας θεωρούμε χρέος μας να καλέσουμε όλες τις δυνάμεις του κλάδου να στηρίξουν με την εθελοντική συμμετοχή τους τη σημαντική αυτή πρωτοβουλία αποδεικνύοντας ότι όλοι μαζί και θέλουμε και μπορούμε να συμβάλουμε με πολλούς τρόπους στη δημιουργία μιας καλύτερης ζωής.

Για να κατεβάσετε τη δήλωση συμμετοχής πατήστε εδώ

Για να δείτε το πρόγραμμα πατήστε εδώ

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*