Η ΕΑΕΕ υπογράφει την ευρωπαϊκή χάρτα οδικής ασφάλειας

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) ανανέωσε τη δέσμευσή της για την προαγωγή της οδικής ασφάλειας υπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας

Η κα Μαργαρίτα Αντωνάκη, Γενική Διευθύντρια της ένωσης εκπροσώπησε την ΕΑΕΕ στην ειδική εκδήλωσε για την υπογραφή που πραγματοποιήθηκε στις 3 Μαρτίου 2011 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών.

Στόχος της Χάρτας, η οποία αριθμεί πάνω 2.000 μέλη (εταιρείες, οργανισμούς, δημόσιες αρχές, συλλόγους κ.ά.) είναι η προαγωγή της οδικής ασφάλειας και η πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

H EAEE υπογράφει τη Χάρτα Οδικής ΑσφάλειαςΉδη η ΕΑΕΕ στο πλαίσιο της δέσμευσής της πραγματοποίησε ειδική, πρωτότυπη δράση με στόχο την ευαισθητοποίηση των νέων για θέματα οδικής ασφάλειας και συγκεκριμένα την αποτροπή τους από την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Επιπλέον, η ΕΑΕΕ μέσω των κκ. Δημητρίου Ζορμπά και Κωνσταντίνου Μπερτσιά εκπροσωπείται στο Εθνικό Συμβούλιο Οδικής Ασφάλειας, με στόχο να συμβάλει και μέσω του οργάνου αυτού στον περιορισμό των τροχαίων ατυχημάτων που μαστίζουν την Ελλάδα και στοιχίζουν τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*