Ιδ. Ασφάλιση: Ο διάολος μεταμορφώνεται σε άγγελο

Τι, και αν λένε ότι δεν θέλουν την ιδιωτική ασφάλιση και λιβανίζουν για να διώξουν το διάολο από το σπίτι τους, … αυτά τα λένε στον έξω κόσμο για να διατηρήσουν όσο μπορούν ‘το επίπεδο’ που χτίστηκε γερά και κόστισε ακριβά για να συντηρηθεί τις τελευταίες δεκαετίες. Στο πέρασμα αυτών των ετών, μόνο το ‘χρώμα’ άλλαζε κατά την συντήρηση, από μπλε, σε πράσινο, ξανά σε μπλε και πράσινο και τελευταία σε κόκκινο.

Οι ίδιοι, που λαλούν κατά της ιδιωτικής ασφάλισης, λειτουργούν και ως προάγγελοι της ιδιωτικής ασφάλισης, και ειδικά του δεύτερου πυλώνα ασφάλισης που είναι τα επαγγελματικά ταμεία.

Γνωρίζουν την πραγματικότητα και θέλουν να βοηθήσουν τους εργαζόμενους τους και είναι απολύτως υπεύθυνο αυτό. Δίνουν και ένα ακόμα μήνυμα προς την υπόλοιπη κοινωνία, μεταδίδουν την γνώση και την αξία της ιδιωτικής ασφάλισης.

Καλά προχωράμε, το νέο ‘επίπεδο’ για να χτιστεί θέλει όμως περισσότερη ειλικρίνεια από όλους. Αυτό δεν λέμε μερικοί που μας αρέσουν όλα τα χρώματα αρκεί το περιεχόμενο να είναι αξιόπιστο ώστε να μην καρπώνονται τα οφέλη οι μονόφθαλμοι;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*