Ενημέρωση για την Ιδιωτική Ασφάλιση σε σχολείο της Ρόδου

Ο Σύλλογος  των  Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφάλιση Δωδεκανήσου “ΙΣΧΥΣ” με αφορμή την Ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης, πραγματοποίησε ενημέρωση σε Δημοτικό Σχολείο της Πόλεως Ρόδου για την Ιστορία και τον Θεσμό της Ιδιωτικής Ασφάλισης.

Σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρει:

Η παρουσίαση που έγινε από τα μέλη του συλλόγου,  συνοδευόταν από προβολή εικόνων με τη μορφή κόμικς και περιελάμβανε ιστορική αναδρομή από την πρώτη μορφή ασφάλισης το 3.000 π.Χ. έως και σήμερα.

Δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην συνεισφορά των Ροδίων στην καταγραφή του Εθιμοτυπικού Δικαίου της θάλασσας όπως και την  Αρχή της Γενικής Αβαρίας που θεσπίστηκε το 900π.Χ, έμεινε γνωστή ως ο Ρόδιος Ναυτικός Κώδικας και κατά την βάση της ισχύει Παγκόσμια έως και σήμερα.

Η γνώση που δόθηκε στα παιδιά όσο και η ευαισθητοποίηση για την συμβολή του θεσμού σε όλο το φάσμα του Ανθρώπινου και Επιχειρηματικού βίου, τους έδωσε μία άλλη οπτική της λέξης Ασφάλεια.

Ελπίζουμε η δράση μας που θα συνεχιστεί κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς και σε άλλα Δημοτικά σχολεία της Ρόδου, να ωθήσει τα παιδιά στο να αποκτήσουν Καλές Συνήθειες, Ασφαλιστική Συνείδηση και να τους δώσει το έναυσμα για να δημιουργήσουν ένα πιο Ασφαλή κόσμο.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΙΣΧΥΣ»

ΑΣΦΑΛΙΖΩ Ο,ΤΙ ΑΓΑΠΩ

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*