Η Affidea οικοδομεί γερά θεμέλια για το μέλλον

της  Μαρουσώ Τρέσσου, Διευθύντρια Ασφαλιστικών Εταιρειών και Δικτύου, Affidea Ελλάδος

 

Πάγια δέσμευση της Affidea αποτελεί η παροχή ολοκληρωμένων πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας για όλους. Η ποιοτική εξυπηρέτηση είναι το στοιχείο που καθορίζει την εμπειρία των εξεταζόμενων, ο ακρογωνιαίος λίθος για τη σωστή συνεργασία που οδηγεί στην ανάπτυξη και η Affidea το γνωρίζει πολύ καλά. Για αυτό, εκτός από την άριστη εξυπηρέτηση των ασθενών, έχει δημιουργήσει ένα πλέγμα υπηρεσιών προς τους συνεργάτες, έτσι ώστε με ασφαλείς διαδικασίες και άρτια εκπαιδευμένο ιατρικό προσωπικό να ανταποκρίνεται με αποτελεσματικότητα και ταχύτητα στις ανάγκες υγείας όλων.

Το να προσφέρεις εξαιρετική εξυπηρέτηση σημαίνει να κάνεις κάτι παραπάνω από το αναμενόμενο. Και αυτό δημιουργεί δεσμούς ζωής και σχέσεις βάθους. Εκτιμώ ότι «κλειδί» στην προσπάθεια προσφοράς εξαιρετικής εμπειρίας στον εξεταζόμενο είναι ο σεβασμός, η κατανόηση στο πρόβλημα υγείας, η ενσυναίσθηση. Θέλουμε οι ασθενείς να νιώθουν ότι είμαστε δίπλα τους κάθε στιγμή, προσερχόμενοι σε ένα οικείο, ανθρώπινο, φιλόξενο και ζεστό περιβάλλον που μειώνει το άγχος και την αγωνία τους. Όλα αυτά αποτελούν δεσμεύσεις ποιότητας για την Affidea και αποδεικνύονται από τα ευρήματα του ερωτηματολογίου ικανοποίησης ασθενών που διενεργούμε καθημερινά στα κέντρα του ομίλου μας πανελλαδικά.

Η Affidea πρωτοπορεί στις υπηρεσίες προς τους συνεργάτες με καινοτομία και αυξανόμενη χρήση τεχνολογίας, χωρίς να χάνει την ανθρώπινη υπόστασή της. Χαρακτηριστικό γνώρισμα του Ομίλου είναι η διαρκής βελτίωση και εξέλιξη των υπηρεσιών του με ό,τι πιο πρωτοπόρο μπορεί να εφαρμοστεί στον χώρο της πρωτοβάθμιας περίθαλψης.

Με πυξίδα την εγγύηση ποιότητας της μητρικής εταιρείας και την τεχνογνωσία στο συντονισμό και στην εξυπηρέτηση ασφαλισμένων που έχει αναπτύξει στην ελληνική αγορά, η Affidea οικοδομεί γερά θεμέλια για το μέλλον και δημιουργεί τις προϋποθέσεις ώστε να συνεχίσει να καλύπτει τις ανάγκες υγείας των εξεταζόμενων και τα επόμενα χρόνια.

Βασικές αρχές μας είναι και παραμένουν, βάζοντας τον πήχη ολοένα ψηλότερα, η υπεροχή στην εξυπηρέτηση, η διασφάλιση της ασφάλειας των εξεταζόμενων μέσω του εκσυγχρονισμού του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και της υιοθέτησης καινοτόμων μεθόδων, η ειλικρινής φροντίδα και ευγένεια που συνθέτουν τη συνολική εμπειρία από την επίσκεψη στα διαγνωστικά μας κέντρα. Ο ιδιαίτερος σχεδιασμός των μονάδων με υψηλού επιπέδου τεχνολογική υποδομή, εξειδικευμένο προσωπικό και καθημερινή χρήση νέων τεχνολογικών εφαρμογών συντελούν ώστε οι πελάτες μας να νιώθουν μοναδικοί και ξεχωριστοί. Οι αξίες μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την συνέπεια, την αξιοπιστία και την καινοτομία, ώστε να ικανοποιούμε πλήρως τις προσδοκίες των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται το πολυτιμότερο αγαθό, την υγεία τους. Εμείς είμαστε εδώ για να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες τους.

Η σχέση μας με τις ασφαλιστικές εταιρείες είναι σχέση στρατηγική, εμπιστοσύνης και βάθους. Χτίζεται καθημερινά. Αφού πρώτα διασφαλίσαμε όλα τα παραπάνω που έχω αναφέρει, δηλαδή την τεχνολογία αιχμής, την αξιοπιστία των ιατρικών αποτελεσμάτων, την ιατρική τεχνογνωσία, την ασφάλεια των εξεταζόμενων μας, την άριστη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των ασθενών, επεκταθήκαμε και στον χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης καθόλα έτοιμοι να ανταποκριθούμε και στις πιο υψηλές απαιτήσεις.

Μέλημά μας, λοιπόν, είναι καθημερινά να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες της ασφαλιστικής αγοράς και να ανταποκρινόμαστε στις προκλήσεις των καιρών, πριν ακόμη από την δημιουργία της ανάγκης.

Γιατί για εμάς, πάνω από όλα είναι η υγεία!

Επιμέλεια: Ελενα Ερμείδου

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*