Προστάτευσε τον Άγιο Βασίλη & κέρδισε δωρεάν ασφάλιση Υγείας από την Generali!

 

Οι ημέρες των γιορτών πλησιάζουν και o Άγιος Βασίλης προετοιμάζεται! Πως θα προστατέψει όμως τον εαυτό του, τους υπαλλήλους του και τα δώρα, από τα ρίσκα της χαρμόσυνης -αλλά παράλληλα δύσκολης- αποστολής του; Ο Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός “Santa Safe” από τη Generali δημιουργήθηκε ώστε να μεριμνήσει ακριβώς γι’ αυτό!

Ένα πρωτότυπο κάλεσμα προς τους χρήστες του Facebook να γράψουν τη δική τους ασφαλιστική κάλυψη στο φανταστικό πολυασφαλιστήριο συμβόλαιο, που καλύπτει τον Άγιο Βασίλη και την αποστολή των δώρων, χρησιμοποιώντας τη φαντασία, το χιούμορ και τη δημιουργικότητα τους! Τρεις τυχεροί, που θα αναδειχθούν μετά από κλήρωση, θα κερδίσουν ετήσια ασφάλιση Υγείας, μέσω του προγράμματος Health Keeper & πρόσθετη οδοντιατρική κάλυψη Dental Protection. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα μετατροπής του ασφαλιστηρίου σε Family Edition, για την κάλυψη ολόκληρης της οικογένειας!

Επισκεφτείτε τη σελίδα της Generali Hellas στο Facebook και γράψτε κι εσείς μια κάλυψη για τον Άγιο Βασίλη και την ομάδα του! Φρόντισε όλα τα δώρα να φτάσουν έγκαιρα στον προορισμό τους και ίσως είσαι εσύ ένας από τους νικητές. Δεν απαιτούνται ειδικές τεχνικές γνώσεις, παρά μόνο γιορτινή διάθεση και φαντασία!

 

www.generali.gr

 

https://www.facebook.com/GeneraliHellas/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*