ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ: Έχετε όνειρο ένα ηλεκτρικό BMW iX1 eDrive20; Drive Your Way to Victory !

Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική δίνει την δυνατότητα σε όλους τους συνεργάτες της να κάνουν για πάντα δικό τους το καταπληκτικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο μάρκας BMW iX1 eDrive20.

Οι Συνεργάτες της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική έχουν την ευκαιρία μέσω του «Exclusive Bonus 2024» του Νέου Κανονισμού Πωλήσεων να αποκτήσουν ένα από τα παρακάτω πανέμορφα αυτοκίνητα ανάλογα με την κατηγορία επίτευξης στόχου παραγωγής:

1η Κατηγορία ένα αυτοκίνητο μάρκας Opel Corsa Hybrid Auto με τεχνολογία 48V Hybrid
2η Κατηγορία ένα αυτοκίνητο μάρκας Opel Mokka Hybrid Auto Elegance (facelift)
3η Κατηγορία ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο μάρκας BMW iX1 eDrive20

Στον νέο διαγωνισμό συμμετέχουν όλοι οι Συνεργάτες της Εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων και των νέων συνεργατών οι οποίοι έχουν συνάψει σύμβαση συνεργασίας με την Εταιρεία μας.

Όσοι Συνεργάτες κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού επιτύχουν τον στόχο παραγωγής πριν την ημερομηνία λήξεως του διαγωνισμού τότε το αντίστοιχο ολοκαίνουργο αυτοκίνητο θα γίνει δικό τους.
Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα για τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις συμμετοχή σας στο διαγωνισμό καθώς και για τα οφέλη που προσφέρουμε στους συνεργάτες μας με τον Νέο Κανονισμό Πωλήσεων 2024 της Εταιρείας.

Ο Πρόεδρος και CEO της Ευρώπη Ασφαλιστική, μιας αμιγώς ελληνικής ασφαλιστικής εταιρείας, κ. Νικόλαος Μακρόπουλος δήλωσε για τo «Exclusive Bonus 2024» του Νέου Κανονισμού Πωλήσεων της εταιρείας:

«Με την ευελιξία και το άριστο service προς τους Πελάτες και τους Συνεργάτες μας, επιβεβαιώνεται ότι η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική είναι μία Ελληνική ασφαλιστική Εταιρεία που αναπτύσσεται σύγχρονα και αποτελεσματικά σε όλο το εύρος των δραστηριοτήτων της δημιουργώντας σημαντικά εχέγγυα για την περαιτέρω ισχυρή ανάπτυξή της στο άμεσο μέλλον.

Με τα καταξιωμένα στελέχη μας που χαρακτηρίζονται από υψηλού επιπέδου κατάρτιση και τεχνογνωσία η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική διακρίνεται στην ελληνική ασφαλιστική αγορά προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους συνεργάτες της με:

Έμπειρους Underwriters που είναι πάντα πρόθυμοι να απαντήσουν σε κάθε αίτημα δίνοντας εξατομικευμένες λύσεις

Άμεση ανταπόκριση στα αιτήματα προσφορών με χρήση σύγχρονων ψηφιακών εργαλείων για την εύκολη και γρήγορη υποβολή των αιτημάτων

Άμεση Καταβολή των Αποζημιώσεων ανεξαρτήτως ύψους ζημιάς
Εξειδικευμένα ασφαλιστικά προγράμματα προσαρμοσμένα στις ατομικές ανάγκες κάθε πελάτη
Αδιάλειπτη και άριστη εξυπηρέτηση πελατών

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*