Σε καινοτόμες εφαρμογές επενδύει η Mapfre Asistencia

Σημαντική διάκριση έλαβε η Mapfre Asistencia SA στο πλαίσιο ετήσιου διαγωνισμού για το Business IT όπου η εταιρεία βραβεύθηκε για τις άριστες επιδόσεις της στον τρόπο με τον οποίο αξιοποιεί τις δυνατότητες της σύγχρονης Τεχνολογίας στο πλαίσιο της Επιχειρηματικής της Στρατηγικής.

MAPFRE

Ο εκπρόσωπος της MAPFRE ASISTENCIA, Πάνος Νικολόπουλος (ΙΤ Manager)

Η εταιρεία βραβεύθηκε για την καινοτομία – δημιουργικότητα και ευρηματικότητα, όσον αφορά την υψηλής τεχνολογίας εφαρμογή που δημιούργησε, μέσω της οποίας επιτυγχάνεται καλύτερη, αποτελεσματικότερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση και φροντίδα των ασφαλισμένων που έχουν υποστεί ατύχημα, με τη χρήση εξελιγμένων Tablets PC και τεχνολογιών mobile internet.

Συγκεκριμένα, η πρωτοποριακή εφαρμογή της Mapfre Asistencia SA, η οποία αναπτύχθηκε στη σύγχρονη πλατφόρμα Galaxy της SingularLog
ic με επιπλέον ανάπτυξη από την εταιρεία Upgrade, ενσωματώνει ειδικά σχεδιασμένες και διαμορφωμένες λειτουργίες και τεχνολογίες, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο:

• πλήρη και άμεση καταγραφή των πληροφοριών ατυχήματος κατά τη στιγμή της εξυπηρέτησης,

• ακριβέστατη και ταχύτατη απεικόνιση του ατυχήματος (αποτύπωση σχεδιαγράμματος ατυχήματος, λήψη και διαχείριση των απαραίτητων φωτογραφιών), καθώς και

• ολοκληρωμένη ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο των αρμόδιων ασφαλιστικών εταιρειών, μέσω του συMAPFRE_3στήματος της Mapfre Asistencia.

Ως εκ τούτου, η συγκεκριμένη εφαρμογή συμβάλλει καθοριστικά στην αναβαθμισμένη εξυπηρέτηση των πελατών, καθώς μειώνεται εντυπωσιακά ο χρόνος που απαιτείται για τη διαχείριση του ατυχήματος, ελαττώνονται σημαντικά τα διαχειριστικά έξοδα για τις ασφαλιστικές εταιρείες, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζεται γρήγορη αποζημίωση των πελατών.

 

Μέσα από το διαγωνισμό αναδείχθηκαν οι βέλτιστες πρακτικές αξιοποίησης Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών από επιχειρήσεις και οργανισμούς του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα.

Όπως δήλωσε ο κ. Πάνος Νικολόπουλος, ΙΤ Manager, κατά τη βράβευση της εταιρείας «η διάκριση αυτή αποτελεί την επιβράβευση της προσπάθειας μιας ομάδας ανθρώπων που εργάστηκαν σκληρά για τον άρτιο σχεδιασμό, αλλά και τη βέλτιστη υλοποίηση της εφαρμογής αυτής, η οποία ανέτρεψε τα έως τώρα δεδομένα του Κλάδου Βοηθείας στην Ελλάδα εδραιώνοντας τη Mapfre Asistencia ως πρωτοπόρο εταιρεία στον τομέα της».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*