Τέσσερις νέες ασφαλιστικές στο χαρτοφυλάκιο της Pricefox

Ατλαντική Ένωση, Hellas Direct, Interasco και Mapfre βρίσκονται από σήμερα στο χαρτοφυλάκιο πελατών της Pricefox.

της Ελενας Ερμείδου

Με τέσσερις επιπλέον  ασφαλιστικές εταιρείες ξεκινά από σήμερα συνεργσσία η πλατφόρμα ασφαλιστικής διαμεσολάβησης Pricefox:  την Ατλαντική Ένωση, την Hellas Direct, την Interasco και την Mapfre.

Σκοπός  οι συνεργασίες της Pricefox να εξασφαλίζουν αξιοπιστία και φερεγγυότητα στους πελάτες και η πλαφόρμα να βρίσκει καλύτερες τιμές για τους πελάτες της καθώς και να προσφέρει την καλύτερη εξυπηρέτηση στην Ελλάδα.

Οι καταναλωτές, πλέον “μπορούν να  συγκρίνουν προσφορές από 8 ασφαλιστικές εταιρείες γρηγορότερα από οπουδήποτε αλλού, καθώς καταφέραμε να δίνουμε προσφορές μόλις 30 δευτερόλεπτα από τη στιγμή που ο πελάτης βάλει την πινακίδα του, κάνοντας το Pricefox την γρηγορότερη πλατφόρμα στην Ελλάδα” αναφέρει ο . Δημήτρης Τσατίρης, Γενικός Διευθυντής του PricefoxΤέλος, συμπληρώνοντας ότι η πλατφόρμα προσφέρει την  “φθηνότερη οδική βοήθεια της αγοράς με την εγγύηση της Mapfre με 1.59€/μήνα.”

Η πλατφόρμα, η οποία ξεκίνησε την λειτουργίας της τον Δεκέμβριο του 2020 με 5 ασφαλιστικές εταιρείες (Εθνική Ασφαλιστική, Ευρώπη Ασφαλιστική, Euroins, Eurolife FFH και Groupama) και από σήμερα εντάσσει στην πλατφόρμα την Ατλαντική Ένωση, την Hellas Direct, την Interasco και την Mapfre, θα συνεχίσει να εμπλουτίζει τις συνεργασίες της τους επόμενους μήνες.

Σχετικά με την Ατλαντική Ένωση: Η Ατλαντική Ένωση δραστηριοποιείται στον ελληνικό ασφαλιστικό χώρο περισσότερα από 120 χρόνια και διαθέτει διεθνείς συνεργασίες σε επίπεδο μετόχων και αντασφαλιστών. Η εταιρεία προσφέρει ασφαλιστικές λύσεις σε ιδιώτες και επιχειρήσεις μέσα από τα ολοκληρωμένα, σύγχρονα και ευέλικτα προγράμματα που διαθέτει.

Σχετικά με την Hellas Direct: Η Hellas Direct είναι από τις πιο νέες εταιρείες στο χώρο της ασφάλειας αυτοκινήτου, με ιστορία πλέον  9 ετών. Έχει σημαντικές συνεργασίες με τις αντασφαλιστικές εταιρείες Swiss Re και Munich Re και κύριος επενδυτής της είναι ο Διεθνής Οργανισμός Χρηματοδότησης (IFC), μέλος του Ομίλου της Παγκόσμιας Τράπεζας.

Σχετικά με την Interasco: Η Interasco ΑΕΓΑ ιδρύθηκε το 1891 στην Θεσσαλονίκη και έχει συνεχή παρουσία στην ελληνική αγορά. Από το 2006 είναι θυγατρική της εταιρείας Harel Insurance Investments and Financial Services. Ο Όμιλος Harel είναι από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς και χρηματοοικονομικούς ομίλους με έδρα το Τελ Αβίβ και στηρίζει την Interasco στην επίτευξη των στόχων της και στην διατήρηση ισχυρής θέσης στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Σχετικά με την Mapfre: Η Mapfre εγκαταστάθηκε στην ελληνική αγορά το 1994 με την ίδρυση της Eurosos Assistance, Εταιρείας Παροχής Υπηρεσιών Βοήθειας και Πληροφοριών και το 1997 ξεκίνησε να λειτουργεί και ως ασφαλιστικό υποκατάστημα με την επωνυμία Mapfre Assistancia Athens Branch. Προσφέρει υπηρεσίες βοήθειας, ασφαλιστικά προϊόντα, προϊόντα ασφάλισης και εγγύησης αυτοκινήτου, καθώς και προϊόντα ειδικών κινδύνων με ασφαλιστικές εταιρείες, τράπεζες και αυτοκινητοβιομηχανίες.

Για περισσότερες πληροφορίες: press@pricefox.gr

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*