Great Place to Work® η Allianz Trade στην Ελλάδα

Η Allianz Trade στην Ελλάδα με υπερηφάνεια ανακοινώνει την απόκτηση της Πιστοποίησης του Great Place to Work®, (CERTIFIED by Great Place to Work®) μετά από τη διεξοδική αξιολόγηση που πραγματοποιήθηκε από τον οργανισμό Great Place to Work® Hellas. 

Η Πιστοποίηση αυτή βασίζεται, κατά κύριο λόγο, στα ανώνυμα και εμπιστευτικά  ερωτηματολόγια που συμπληρώνουν οι εργαζόμενοι της εταιρίας, σχετικά με την εμπειρία τους από το εργασιακό τους περιβάλλον.

Η Allianz Trade, κατακτώντας την Πιστοποίηση από το Great Place to Work®, ύψιστη διάκριση για μια εταιρία, επικυρώνει τη δέσμευσή της να προσφέρει ένα ευχάριστο και δημιουργικό περιβάλλον εργασίας, όπου κυριαρχούν πέντε  θεμελιώδεις αρχές: Αξιοπιστία, Σεβασμός, Δικαιοσύνη, Υπερηφάνεια και Συντροφικότητα. 

«Στην Allianz Trade τοποθετούμε τους ανθρώπους μας στο επίκεντρο της στρατηγικής μας και η πιστοποίηση Great Place to Work® αντικατοπτρίζει την καθημερινή μας πράξη. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γι’ αυτή την αναγνώριση, που μας γεμίζει περηφάνια και αυτοπεποίθηση για την αντιμετώπιση των προκλήσεων του μέλλοντος. Στην Allianz Trade υιοθετούμε το ομαδικό πνεύμα και την ανοικτή επικοινωνία, προστατεύοντας ταυτόχρονα την ψυχική υγεία και την προσωπική ζωή όλων και εδραιώνοντας μια ισχυρή εταιρική κουλτούρα. Οι άνθρωποί μας είναι αυτοί που μας κάνουν αυτό που είμαστε. Επιτυχία για εμάς είναι η δική τους επιτυχία», τόνισε η Τερέζα Σκαρλάτου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Allianz Trade στην Ελλάδα.

Η Allianz Trade είναι ο Παγκόσμιος Ηγέτης στην Ασφάλιση Εμπορικών Πιστώσεων και αναγνωρισμένος ειδικός στους τομείς των Εγγυήσεων, της Είσπραξης Απαιτήσεων, της Εμπορικής Πίστωσης και του Πολιτικού Κινδύνου. Το ιδιόκτητο δίκτυο πληροφοριών μας αναλύει καθημερινά τις αλλαγές στην οικονομική κατάσταση περισσότερων από 80 εκατομμυρίων επιχειρήσεων. Παρέχουμε στις ασφαλισμένες εταιρείες τη γνώση και την εμπιστοσύνη ώστε να συναλλάσσονται και να αναπτύσσονται με ασφάλεια, μέσα από τη διασφάλιση των εισπράξεών τους. Αποζημιώνουμε τις ασφαλισμένες εταιρείες σε περίπτωση μη είσπραξης των εμπορικών τους απαιτήσεων, αλλά, ακόμη πιο σημαντικό, τις βοηθάμε να προλάβουν και εξαρχής τις επισφάλειες. Σε κάθε περίπτωση, όταν συμβεί το απροσδόκητο, η πιστοληπτική μας αξιολόγηση AA εγγυάται τους πόρους, με την υποστήριξη της Allianz, για να παρέχουμε αποζημίωση για την εξασφάλιση των επιχειρήσεων. Με έδρα το Παρίσι, η Allianz Trade είναι παρούσα σε 52 χώρες με 5.500 υπαλλήλους. Το 2022, o ενοποιημένος κύκλος εργασιών μας ανήλθε στα 3,3 δισ. ευρώ με τις ασφαλισμένες επιχειρηματικές συναλλαγές παγκοσμίως να αντιπροσωπεύουν την περασμένη χρονιά έκθεση ύψους 1.057 δισ. ευρώ. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*