Π. Δημητρίου: Τα αποτελέσματα της παραγωγής μας δικαιώνουν

Τη συνεπή πορεία ανάπτυξης που ακολουθεί η Generali καθώς και τη στοχευμένη προσπάθεια του ΣΕΜΑ για τη στήριξη των μελών του με στόχο τη συνεχή εξέλιξή τους και την αδιάκοπη ενημέρωση και κατάρτισή τους ώστε να μπορούν, όχι απλώς να ανταποκριθούν, αλλά να βρίσκονται πάντοτε στην πρώτη γραμμή, τόνισε ο Πρόεδρος του ΣΕΜΑ, κ. Μιχάλης Τζωρτζωρής, μιλώντας στο πλαίσιο πρόσφατου δείπνου γνωριμίας για τα μέλη του φορέα, που παρέθεσε η Διοίκηση της Generali.

Μ. Τζωρτζωρής: Οι μεσίτες ασφαλίσεων στην πρώτη γραμμή

Στην εκδήλωση, η οποία έλαβε χώρα στον πολυχώρο Ble Pavillion στον Άλιμο, με τους συμμετέχοντες και ξεπερνούν κατά πολύ το προσδοκώμενο, ο C.E.O. της Generali, κ. Πάνος Δημητρίου, αφού αναφέρθηκε στους στενούς και παραγωγικούς δεσμούς συνεργασίας που έχει αναπτύξει η εταιρεία με τους μεσίτες ασφαλίσεων, στάθηκε στην ιστορία της Generali, διεθνώς, αλλά και στην Ελλάδα, τονίζοντας ότι σκοπός της είναι να προσφέρει καινοτόμες, αξιόπιστες και προσωποποιημένες ασφαλιστικές λύσεις στους ασφαλισμένους.

Generali: Στον Καναδά, τη χώρα των συνθέσεων, το ταξίδι επιβράβευσης συνεργατών – Αλάσκα ο επόμενος προορισμός»

«Γι’ αυτό και εργαζόμαστε μεθοδικά και με συνέπεια. Η επιτυχημένη ολοκλήρωση της συγχώνευσης μετά την πρόσφατη εξαγορά ήταν αποτέλεσμα πολύμηνης προετοιμασίας, λεπτομερούς σχεδιασμού και αξιοποίησης της τεχνογνωσίας όλων των ανθρώπων μας. Τα αποτελέσματα της παραγωγής μας δικαιώνουν όχι μόνο ως προς τα νούμερα αλλά κυρίως ως προς τα ποιοτικά χαρακτηριστικά, κάτι που μας γεμίζει ιδιαίτερη ικανοποίηση» συμπλήρωσε ο κ. Π. Δημητρίου.

Όλα όσα έγιναν στο δείπνο γνωριμίας της Generali με τα μέλη του ΣΕΜΑ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*