Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Κ. Φραγκογιάννης στα gefa24: Η διοργάνωση έχει καταστεί θεσμός για την αγορά και την εξωστρέφεια

Η διοργάνωση Greek Exports Forum & Awards διαχρονικά δίνει την ευκαιρία στους εν δυνάμει εξαγωγείς να ακούσουν τους πλέον κατάλληλους ανθρώπους, θεσμικούς και λοιπούς παράγοντες της αγοράς, να συζητούν για τα τελευταία οικονομικά δεδομένα, καθώς και για τα τελευταία αναπτυξιακά προγράμματα. Επιπλέον, επιτυχημένοι εξαγωγείς παρουσιάζουν τα success stories τους και μοιράζονται τις δικές τους πολύτιμες εμπειρίες και γνώσεις.

Τα Greek Exports Forum & Awards 2024 #gefa24 διοργανώνονται την Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, από την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων, ΕΝΔΥ ΟΕΥ του Υπουργείου Εξωτερικών και την ethosEVENTS.

Μέσω βίντεο απηύθυνε χαιρετισμό ο κ. Κώστας Φραγκογιάννης, Υφυπουργός Εξωτερικών, Αρμόδιος για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια, λόγω υποχρεώσεων εκτός Ελλάδας.

Η διοργάνωση έχει καταστεί θεσμός για την αγορά και την εξωστρέφεια. Η έννοια της αριστείας έχει βαθιές ρίζες στον ελληνικό πολιτισμό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*