“Άρωμα γυναίκας” στο τιμόνι της GFIA

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Ενώσεων (GFIA) εξέλεξε τη Σούζαν Νίλι για να αναλάβει τα ηνία της, ενώ παράλληλα διόρισε την εκτελεστική της επιτροπή, κατά τη διάρκεια της γενικής της συνέλευσης.

Η Neely, η οποία είναι πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος του Αμερικανικού Συμβουλίου Ασφαλιστών Ζωής, παίρνει τη σκυτάλη από τον Don Forgeron, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Insurance Bureau of Canada. Ο Tim Grafton, διευθύνων σύμβουλος του Insurance Council of New Zealand, θα αναλάβει τον προηγούμενο ρόλο της Neely ως αντιπρόεδρος. Επιπλέον, η Norma Alicia Rosas, γενική διευθύντρια της Associaciòn Mexicana de Instituciones de Seguros, η οποία είναι μέλος της Federaciòn Interamericana de Empresas de Seguros, αναλαμβάνει από τον Grafton ως membership executive. Τα νέα πόστα των στελεχών της GFIA  θα έχουν διάρκεια δύο ετών.

Η Neely σχολίασε σχετικά: «Είναι τιμή μου που εκλέγομαι πρόεδρος της GFIA και ανυπομονώ να αξιοποιήσω την επιτυχία του Don Forgeron στην ηγεσία του οργανισμού τα τελευταία δύο χρόνια. Ο Don και άλλοι ηγέτες έχουν ενισχύσει σημαντικά την αποστολή της GFIA να αποτελέσει μια ενιαία φωνή σε παγκόσμια ασφαλιστικά ζητήματα. Θα αξιοποιήσουμε αυτή τη δυναμική το 2023 με μια μελέτη που διερευνά τα κενά προστασίας και θα αναπτύξει συστάσεις πολιτικής με βάση τα ευρήματά της.

«Οι ασφαλιστικές εταιρείες συνεισφέρουν σημαντικά στις κοινωνίες και τις οικονομίες σε όλο τον κόσμο μέσω της προστασίας που παρέχουν και των επενδύσεων που πραγματοποιούν. Μαζί μέσω της GFIA, θα προωθήσουμε λύσεις στις προκλήσεις που αφορούν την προστασία από κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι χώρες και θα συνεργαστούμε με παγκόσμιους φορείς χάραξης πολιτικής και διαμορφωτές προτύπων που αναζητούν τρόπους να βοηθήσουν τους ανθρώπους τους να ευδοκιμήσουν».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*