Η Euler Hermes είναι πλέον Allianz Trade

Η Euler Hermes, ο παγκόσμιος ηγέτης στην ασφάλιση εμπορικών πιστώσεων, γίνεται Allianz Trade. Η Euler Hermes ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο και είναι πλέον η Allianz Trade. Η αλλαγή της εμπορικής επωνυμίας σε Allianz Trade θα είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα για την υποστήριξη του στρατηγικού της σχεδίου για το 2025.

Η Euler Hermes, είναι πλήρες μέλος του Ομίλου Allianz από το 2018.

Για περισσότερα από 100 χρόνια, παρέχει σε εταιρείες όλων των μεγεθών ισχυρά εργαλεία για να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους και να προστατεύουν τα περιουσιακά τους στοιχεία με ασφάλιση εμπορικών πιστώσεων και εγγυητικές επιστολές.

 

Στόχος Allianz Trade ήταν πάντα η πρόβλεψη και ο μετριασμός των κινδύνων μέσω της επιχειρηματικής ευφυΐας για να βοηθήσεi τις εταιρείες να συναλλάσσονται με αυτοπεποίθηση. Η σε βάθος γνώση για τις αγορές και τους οικονομικούς κύκλους, σε συνδυασμό με τα προγνωστικά αναλυτικά στοιχεία που εφαρμόζονται στο μεγαλύτερο σύνολο εταιρικών δεδομένων, επιτρέπουν στην Allianz Trade να τοποθετεί τους πελάτες ένα βήμα μπροστά.

Η Allianz Trade είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην ασφάλιση εμπορικών πιστώσεων, δραστηριοποιείται σε 52 χώρες και απασχολεί πάνω από 5.500 υπαλλήλους.

Η αλλαγή της εμπορικής επωνυμίας μας σε Allianz Trade σημαίνει ενίσχυση της θέσης ως παγκόσμιου παίκτη. Με τη νέα επωνυμία, θα επωφεληθεί ακόμη περισσότερο από τη φήμη και τη δύναμη της Allianz αλλά και από το εκτεταμένο παγκόσμιο δίκτυο πληροφοριών και τεχνογνωσίας του ομίλου.

  • «Είμαστε πλέον η Allianz Trade. Τι σημαίνει για την εταιρεία μας, για τους πελάτες μας και για τους υπαλλήλους μας; Με μια λέξη: περισσότερα. Περισσότερη παγκόσμια τεχνογνωσία και γνώση που εμπνέει περισσότερες τοπικές λύσεις. Περισσότερη εμπιστοσύνη στο αύριο με περισσότερες ευκαιρίες να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν. Περισσότερη διορατικότητα και προσαρμοσμένες υπηρεσίες. Περισσότερη ικανότητα να συμβαδίζουμε ακόμα καλύτερα με τους τεχνολογικούς μετασχηματισμούς. Περισσότερη προβολή για την προσέλκυση νέων ταλέντων και περισσότερες ευκαιρίες σταδιοδρομίας για τους υπαλλήλους μας. Υπάρχουν πολλά για τα οποία οφείλουμε να είμαστε ενθουσιασμένοι και μόλις αρχίσαμε να εξερευνούμε τις νέες μας δυνατότητες», σημειώνει η Clarisse Kopff, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Allianz Trade.

 

Ο Chris Townsend, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Allianz SE, προσθέτει:

  • «Είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε την Euler Hermes να γίνεται Allianz Trade και είμαστε πεπεισμένοι ότι η αλλαγή θα επιφέρει πολλά οφέλη σε ό,τι αφορά την ευαισθητοποίηση, την επιχειρηματική ανάπτυξη και την καινοτομία. Η Allianz Trade είναι μια μοναδική επιχείρηση που βασίζεται σε δεδομένα και τεχνολογία, για την οποία είμαστε εξαιρετικά περήφανοι».

Η νέα επωνυμία θα υποστηρίξει άμεσα την εφαρμογή του στρατηγικού σχεδίου για το 2025.

Αυτό το σχέδιο υπογραμμίζει την ισχυρή μας φιλοδοξία για ανάπτυξη σε όλες τις επιχειρηματικές και γεωγραφικές γραμμές και βασίζεται σε 3 πυλώνες:

  • Επέκταση των βασικών δραστηριοτήτων: Επεκτείνει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην ασφάλιση εμπορικών πιστώσεων. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την παροχή υπηρεσιών ανώτατου επιπέδου σε όλα τα τμήματα της αγοράς, βασιζόμενοι σε ασυναγώνιστα εργαλεία, πρωτοποριακές δεξιότητες και υποδομές και σε μια πολυκαναλική διανομή, που περιλαμβάνει το δίκτυο πρακτόρων της Allianz. Στοχεύουμε επίσης να επιταχύνουμε τη διείσδυση στην αγορά των Η.Π.Α..
  • Μηχανές ανάπτυξης κλίμακας: θα αναπτύξουμε επίσης ταχύτερα τους αναπτυξιακούς μηχανισμούς μας, όπως λύσεις εγγυήσεων και ειδικών λύσεων (Μονάδα Κάλυψης Συναλλαγών & Υπέρβασης Απώλειας). Είμαστε ήδη ειδικοί σε αυτούς τους τομείς δραστηριότητας και θα επενδύσουμε για να πετύχουμε περαιτέρω ανάπτυξη και γρήγορα να επεκτείνουμε τα μερίδια αγοράς μας.
  • Προετοιμασία για τον νέο κόσμο: η τρίτη προτεραιότητά μας επικεντρώνεται στον μακροπρόθεσμο σχεδιασμό, καθώς πιστεύουμε ότι είναι ζωτικής σημασίας να προετοιμαστούμε για το μέλλον του εμπορίου. Για να παραμείνουμε μπροστά στο παιχνίδι, πρέπει να αδράξουμε την ευκαιρία που μας δίνεται από τη μετατόπιση εμπορίου B2B στο διαδίκτυο και να γίνουμε βασικός παίκτης σε αυτό το νέο οικοσύστημα.

  • «Η ανάπτυξη βρίσκεται στο επίκεντρο της νέας στρατηγικής μας. Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις για πελάτες που δραστηριοποιούνται σε εθνικές και παγκόσμιες οικονομίες, επειδή η εμπορική πίστωση διασφαλίζει τη νομιμότητα και την επιτυχή εκτέλεση των επιχειρηματικών συναλλαγών. Παραμένουμε σταθερά προσηλωμένοι στην αποστολή μας για έγκαιρη, ακριβή ενημέρωση και συνετές, σταθερές υπηρεσίες που βασίζονται στη μεγάλη εμπειρία μας. Μπαίνουμε σε μια νέα, συναρπαστική φάση για την εταιρεία μας και είμαι ενθουσιασμένη που ξεκινάμε αυτό το ταξίδι με την αλλαγή επωνυμίας σε Allianz Trade», λέει η Clarisse Kopff.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*