Υπ. Εργασίας: Τι απαντά για τις τριετίες και την απόφαση του ΣτΕ

Θέση για την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για τις τριετίες των εργαζομένων παίρνει το Υπουργείο Εργασίας, σε συνέχεια των ανακοινώσεων της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αναλυτικά:

«Είναι πραγματικά ακατανόητα όσα υποστηρίζονται από το ΣΥΡΙΖΑ για δήθεν «χαστούκια» στην κυβέρνηση, λόγω της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας για τις τριετίες των εργαζομένων», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εργασίας.

Η θέση αυτή επαναλήφθηκε πρόσφατα σε ανακοίνωση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων με αφορμή την απόφαση για αύξηση του κατώτατου μισθού.

Ας σταματήσει, λοιπόν, η προσπάθεια για σύγχυση και συσκότιση των εργαζομένων. Η θέση της κυβέρνησης για το θέμα είναι κρυστάλλινη. Και οι απαντήσεις μας για όλα αυτά δίνονται και θα δοθούν στην πράξη με τη σημαντική μείωση της ανεργίας σε σχέση με το 2019, την προσέλκυση επενδύσεων στη χώρα, τον τριπλασιασμό του ρυθμού των προγραμμάτων του ΟΑΕΔ για νέες δουλειές και τη νέα, ουσιαστική αύξηση του κατώτατου μισθού που επίκειται», καταλήγει.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*