Tι συζήτησε η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας με την Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.

Ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Άδωνις Γεωργιάδης και οι Υφυπουργοί κ.κ. Βασίλης Σπανάκης και Πάνος Τσακλόγλου πραγματοποίησαν συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. κ. Γιώργο Καββαθά και τους συνεργάτες του.

Μετά τη συνάντηση, ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε:

«Θέλω ιδιαιτέρως να ευχαριστήσω τον κύριο Καββαθά και την Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. για την πρώτη τους επίσκεψη στο γραφείο μου, πλέον από τη θέση του Υπουργού Εργασίας. Η αλήθεια είναι πως και από τη νέα μου θέση υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα να υλοποιήσουμε μαζί με τους ανθρώπους της αγοράς για να λειτουργήσουν όλα καλύτερα, να γίνουν σεβαστά τα δικαιώματα των εργαζομένων αλλά και να ωφεληθεί η λειτουργία των επιχειρήσεων. Σε ένα τέτοιο πνεύμα καλοπιστίας και καλής συνεργασίας ξεκινάμε σήμερα και να είστε βέβαιοι ότι άμεσα θα πάρουμε αποφάσεις για να δώσουμε λύσεις σε χρονίζοντα προβλήματα».

Ο Υφυπουργός κ. Βασίλης Σπανάκης δήλωσε:

«Είχαμε την ευκαιρία σήμερα με τον Υπουργό να συναντήσουμε τον Πρόεδρο και τους συνεργάτες του Προέδρου της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. και να συζητήσουμε για τα θέματα τα οποία έχουν να κάνουν με τις αρμοδιότητες του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Με μεγάλο ενδιαφέρον κάναμε μια κουβέντα ουσιαστική. Μια κουβέντα η οποία πιστεύω ότι θα έχει πολύ γρήγορα αποτελέσματα και θα δείξει για άλλη μια φορά  τα γρήγορα αντανακλαστικά του Υπουργού στην επίλυση ζητημάτων που απασχολούν τους επαγγελματίες».

Ο Υφυπουργός κ. Πάνος Τσακλόγλου δήλωσε:

«Συναντηθήκαμε σήμερα με τον Πρόεδρο της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε, και συνεργάτες του.  Στη σύντομη αλλά εποικοδομητική συζήτηση που ακολούθησε, τέθηκαν διάφορα προβλήματα που απασχολούν τα μέλη της συνομοσπονδίας στα πεδία της εργασίας και της κοινωνικής ασφάλισης.  Όπως ανέφερε και ο Υπουργός κ. Γεωργιάδης, σε πνεύμα συνεργασίας θα γίνει προσπάθεια επίλυσής τους ώστε και η αγορά να λειτουργεί καλύτερα και τα δικαιώματα των εργαζομένων να είναι σεβαστά».

Ο Πρόεδρος της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. κ. Γιώργος Καββαθάς δήλωσε:

«Είχαμε μια συνάντηση με το νέο Υπουργό Εργασίας κ. Άδωνι Γεωργιάδη ως Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων μαζί με τους συνεργάτες μου και θέσαμε τα θέματα που αφορούν τους κλάδους που εκπροσωπεί η Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. Νομίζω ότι η συνεργασία μας και σε αυτό το Υπουργείο θα είναι αντίστοιχη της συνεργασίας που είχαμε στο Υπουργείο Ανάπτυξης. Ο κύριος Γεωργιάδης είναι Υπουργός που αντιλαμβάνεται γρήγορα και παίρνει γρήγορες αποφάσεις, κάτι που είναι πολύ θετικό για την επιχειρηματικότητα».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*