ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική: Αύξηση κερδοφορίας και νέα δίκτυα συνεργατών

Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας και ελπίδας για τη νέα χρονιά πραγματοποιήθηκε για 38η συνεχή χρονιά η εκδήλωση της κοπής της πίτας από την «ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική».

Την αυλαία άνοιξε ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και Εντεταλμένος Σύμβουλος της εταιρίας, κύριος Δ. Χριστοδουλιάς, κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό των πεπραγμένων του έτους.

Όσον αφορά τα οικονομικά αποτελέσματα του 2014, θετικά ήταν τα βασικά οικονομικά μεγέθη με αύξηση κερδοφορίας για την εταιρεία, θέτοντας νέους, υψηλότερους στόχους για το 2015.DYNAMIS INS 2

Προτεραιότητες της ΔΥΝΑΜΙΣ για το νέο έτος αποτελούν, η προσέγγιση νέων δικτύων συνεργατών, η περαιτέρω στελέχωση της εταιρίας με νέο ανθρώπινο δυναμικό, επιστημονικής κατάρτισης και η συνεχής επένδυση στο καινοτόμο διαδικτυακό μηχανογραφικό σύστημα που θα τεθεί σε λειτουργία μέσα στο έτος, ενέργειες που θα ολοκληρώσουν την εναρμόνιση της εταιρίας με το Solvency II.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστικής, κύριος Π. Καρακώστας παρότρυνε το προσωπικό να συνεχίσει πάνω στο έργο της προσωπικής εξυπηρέτησης των πελατών καθώς συμβάλλοντας στη δημιουργία προστιθέμενης αξίας για την εταιρία που στόχο έχει να φέρει τον Πολιτισμό στην Ασφάλιση.
Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των ανθρώπων, που με την προσπάθεια και την αφοσίωση τους ξεχώρισαν μέσα στη χρονιά που πέρασε ενώ η γιορτή συνεχίστηκε σε γνωστό εστιατόριο στην περιοχή της Πειραϊκής.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*