Θέσπιση υποτροφίας στη μνήμη του Συμεών Κιούκα

Είμαστε στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη θεσμοθέτηση της υποτροφίας “ΣΥΜΕΩΝ ΚΙΟΥΚΑΣ”, προς τιμή του αείμνηστου Συνεργάτη και Φίλου, Συμεών Κιούκα.

Αυτό αναφέρει ανακοίνωση της Δύναμις Ασφαλιστική και σημειώνει:

“Η ΔΥΝΑΜΙΣ Α.Ε.Γ.Α. από κοινού με την COVER INSURANCE και τον Γιάννη Κιούκα, αποτίοντας ελάχιστο φόρο τιμής στο έργο και την προσφορά του εκλιπόντος και με αφετηρία την ερχόμενη ακαδημαϊκή χρονιά (2023-2024), παρέχουν πλήρη υποτροφία φοίτησης σε έναν εργαζόμενο, προερχόμενο απ’ τις δύο εταιρίες κάθε χρόνο, στο πρόγραμμα Ασφαλιστικών Σπουδών του ΕΙΑΣ (EIASDIPLOMAinINSURANCESCIENCEANDOPERATIONS).

Δικαιούχος της υποτροφίας για την προσεχή χρονιά είναι η αγαπητή συνάδελφος κα Βασιλική Χουλιάρα, υπεύθυνη εκδόσεων του Κλάδου Μεταφορών και Σκαφών της ΔΥΝΑΜΙΣ Α.Ε.Γ.Α. επιθυμώντας με αυτόν τον τρόπο, αμφότερες οι εταιρίες, να αναγνωρισθεί εμπράκτως η ευδόκιμη παρουσία και προσφορά της στην εταιρία και στο δίκτυο, επί σειρά ετών.

Το ολοκληρωμένο και κατάλληλα ανασχεδιασμένο Ετήσιο Πρόγραμμα Ασφαλιστικών Σπουδών, διάρκειας διακοσίων πενήντα (250) εκπαιδευτικών ωρών, συνιστά ουσιαστική και διαχρονική εκπαιδευτική συμβολή του ΕΙΑΣ στην περαιτέρω ισχυροποίηση και επικαιροποίηση της τεχνογνωσίας των στελεχών της ασφαλιστικής αγοράς μας και οδηγεί τους αποφοίτους στην απόκτηση του καταξιωμένου Τίτλου Ασφαλιστικών Σπουδών EIASDiplomainInsuranceScienceandOperations.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στην νέα αυτή δυναμική πρωτοβουλία.”