back to top
16.5 C
Athens
Παρασκευή 18 Απριλίου 2025

Πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας της Global Sustain

Τη νέα χρονιά υποδέχτηκε η Global Sustain, κόβοντας την πρωτοχρονιάτικη πίτα της παρουσία μελών, συνεργατών και φίλων. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019, στον φιλόξενο χώρο του Ecali Club στην Εκάλη, ενώ η βραδιά είχε πολλές εκπλήξεις και δώρα για τους καλεσμένους.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο κ. Μιχάλης Σπανός, Διευθύνων Σύμβουλος της Global Sustain, ξεκινώντας με την παρουσίαση του Ετήσιου Απολογισμού του έτους 2018, με ειδική αναφορά σε θέματα όπως: η αύξηση του κύκλου εργασιών της εταιρίας κατά 11%, οι νέες σημαντικές διεθνείς συνεργασίες (π.χ. Task Force on Climate-Related Financial Disclosures -TCFD), η συνέχιση υποστήριξης κοινωνικών και περιβαλλοντικών σκοπών και τέλος η αύξηση του προσωπικού της εταιρίας. Ακολούθησαν οι συνεργάτες της εταιρίας οι οποίοι παρουσίασαν τα σημαντικότερα επιτεύγματα της χρονιάς στον τομέα των υπηρεσιών και των διεθνών δραστηριοτήτων της Global Sustain, ενώ ο κ. Ηλίας Σκορδάς, Quantitative Research Director της Global Link παρουσίασε τα αποτελέσματα της ετήσιας έρευνας ικανοποίησης Stakeholders. Στη συνέχεια, αναφέρθηκαν οι προγραμματισμένες δράσεις της εταιρίας για το 2019, ενός έτους που επιφυλάσσει νέα projects, συνεργασίες και εκπαιδευτικά σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν οι ΜΚΟ που χρηματοδοτήθηκαν στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος χρηματοδότησης της Global Sustain. Συγκεκριμένα, οι ΜΚΟ που επιλέχθηκαν είναι η «Εθελοντική Διακονία Ασθενών» και η «ITHACA».

- Advertisement -

Ακόμη, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά η έκδοση Μελών της Global Sustain ”ReMembers”. Μέσα από τις σελίδες της έκδοσης αναδεικνύεται η πορεία των Μελών σε θέματα εταιρικής υπευθυνότητας και βιώσιμης ανάπτυξης, καταγράφοντας τις προτεραιότητες των εταιριών αλλά και τις τάσεις που επικρατούν αυτή την περίοδο. Η έκδοση είναι ανθρακικά ουδέτερη και πιστοποιημένη κατά FSC, όπως όλες οι εκδόσεις της Global Sustain. 

Στην εκδήλωση, η Global Sustain εγκαινίασε ένα νέο θεσμό, τα βραβεία Μελών “Global Sustain Members Awards”. Αναλυτικά, βραβεία απονεμήθηκαν στα εξής Μέλη:

- Advertisement -
  • Κατηγορία “Groupie”, Ομάδα Σύμπραξις για τη συμμετοχή της στα περισσότερα events της Global Sustain.
  • Κατηγορία “Social Media Follower”, TUV Austria Hellas για τη μεγαλύτερη συμμετοχή στα social media.
  • Κατηγορία “Forum Stalker”, Όμιλος ΟΤΕ για τις περισσότερες συμμετοχές σε forums σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
  • Κατηγορία Communicator”, Boussias Communications για τα περισσότερα Δελτία Τύπου και συνεντεύξεις στο www.globalsustain.org.
  • Κατηγορία “Collaborator”, Eurobank ως το Μέλος με τις περισσότερες συνεργασίες.
  • Κατηγορία “Player”, Ask2Travel για τα περισσότερα networking emails.
  • Κατηγορία “Eventista”, Ομάδα Σύμπραξις για την αξιοποίηση περισσότερων δωρεάν προσκλήσεων.
  • Κατηγορία “SOS”, TUV NORD HELLAS για τα περισσότερα members’ requests.
  • Κατηγορία “Sustaining Member”, Genesis Pharma για τα περισσότερα χρόνια ως  μέλος στην Global Sustain.
  • Κατηγορία “Member of the Υear”, Ομάδα Σύμπραξις για τις περισσότερες διακρίσεις στις κατηγορίες.

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος ακολούθησε κλήρωση και δόθηκαν δώρα στους παρευρισκόμενους, προσφορά των Μελών. Η Global Sustain έκλεισε τη βραδιά με την κοπή της πίτας και το cocktail networking μεταξύ των Μελών.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Στην EY Ελλάδος η πλειοψηφία του χαρτοφυλακίου έργων της Global Sustain

Η EY Ελλάδος, ηγέτιδα στην ελληνική αγορά παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών κλιματικής αλλαγής και βιώσιμης ανάπτυξης, και μέλος του διεθνούς δικτύου εταιρειών της EY, και η Global Sustain, ελληνική εταιρεία με περισσότερα από 15 χρόνια τεχνογνωσίας σε θέματα αειφορίας, εταιρικής υπευθυνότητας, πράσινης οικονομίας και υπεύθυνων επενδύσεων

Ημερίδα με θέμα: “Πόση δύναμη κρύβει ένας CEO σε καλή υγεία” από την Manifest Services

Την εναρκτήρια ομιλία στην ημερίδα έδωσε ο κ. Ιωάννης Ρούντος, Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ομίλου Interamerican

Ημερίδα με θέμα: “Πόση δύναμη κρύβει ένας CEO σε καλή υγεία” από την Manifest Services

Την εναρκτήρια ομιλία στην ημερίδα έδωσε ο κ. Ιωάννης Ρούντος, Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ομίλου Interamerican

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Syndea: Μια λαμπάδα, ένα χαμόγελο!

Με αίσθημα ευθύνης και προσφοράς, στη Syndea φέτος το Πάσχα, στηρίζουμε το σπουδαίο έργο του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Η αύξηση της παραγωγικότητας συνδέεται με την Ηγεσία και το Ανθρώπινο Δυναμικό

Η παρουσία της ΕΑΣΕ στο 10ο Delphi Forum αναδεικνύει τον κομβικό ρόλο των στελεχών και των Διοικήσεων στην ανάκαμψη της χώρας.

Αλλάζει την εικόνα της η Euroins Ελλάδος

Η Euroins Ελλάδος έθεσε σε κυκλοφορία τη νέα ιστοσελίδα της η οποία έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια αναβαθμισμένη και πιο

Ο Πάνορμος τίμησε την προσφορά και τη συλλογικότητα στο Πασχαλινό Gala

Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή πλήθους συνεργατών, εταίρων, φίλων και εκπροσώπων του κλαδικού τύπου πραγματοποιήθηκε

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Ευρώπη Holdings: Τα 68,3 εκατ. ευρώ της ΑΜΚ και οι νέες εξαγορές στον ασφαλιστικό κλάδο 

Προ των πυλών βρίσκεται η κεφαλαιακή αύξηση των 68,338 εκατ. ευρώ, που δρομολογεί η Ευρώπη Holdings, θυγατρική εταιρεία της Intracom.

ΤτΕ: Διενέργεια εξετάσεων για την πιστοποίηση ασφαλιστών στη Θεσσαλονίκη

Ανακοινώνεται ότι οι εξετάσεις πιστοποίησης επαγγελματικών γνώσεων Ασφαλιστικού Πράκτορα, σύμφωνα με την Πράξη Εκτελεστικής Επιτροπής

Στις 25 Απριλίου πληρώνει 1,2 δισ. ευρώ στους συνταξιούχους ο ΕΦΚΑ

Συνολικά 1.253.742.257,83 ευρώ θα καταβληθούν σε 2.530.742 δικαιούχους από τις 22 Απριλίου έως τις 25 Απριλίου 2025 στο πλαίσιο των προγραμματισμένων

O Γ. Χατζηθεοδοσίου στην Κεντρική Λαχαναγορά. Συζητήσεις με εμπόρους για την κίνηση στην αγορά

Την Κεντρική Λαχαναγορά του Ρέντη επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου

ΕΟΔΥ: Οδηγίες για την κατανάλωση τροφών στο πασχαλινό τραπέζι

Ο ΕΟΔΥ έδωσε οδηγίες για την κατανάλωση τροφών στο πασχαλινό τραπέζι. Ο Οργανισμός παραθέτει κανόνες κατά τον χειρισμό των τροφίμων