back to top
7 C
Athens
Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2025

Ο 36ος Μαραθώνιος της Αθήνας με την ασφάλεια της ERGO

Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου συνολικά 55.000 δρομείς έτρεξαν με την ασφάλεια της ERGO (Μεγάλου Χορηγού του ΣΕΓΑ) στους αγώνες του 36ου Μαραθωνίου της Αθήνας κατακλύζοντας τους δρόμους της πρωτεύουσας.

Η εταιρεία έδωσε δυναμικό παρόν σε όλους τους αγώνες με τη δική της ERGO Running Team, η οποία φέτος αριθμούσε πάνω από 360 μέλη, ενώ το εντυπωσιακό περίπτερό της στο “Χωριό των Χορηγών” τράβηξε την προσοχή χιλιάδων επισκεπτών κάθε ηλικίας, οι οποίοι συμμετείχαν στις δράσεις που προσέφερε κερδίζοντας δώρα.

- Advertisement -

Παράλληλα, η ERGO πιστή στη δέσμευσή της προς όλους τους δρομείς είχε παρουσία με την ομάδα των επίσημων Εμψυχωτών της κατά τη διάρκεια της διαδρομής των αγώνων, για να τους ενθαρρύνει να πραγματοποιήσουν το δικό τους ΕΡΓΟ.

- Advertisement -

Παράλληλα, για άλλη μια χρονιά, η ERGO Ασφαλιστική είχε τη χαρά να χορηγήσει τον Αγώνα Δρόμου 3χλμ. ERGO, που διοργανώθηκε για δεύτερη φορά στα πλαίσια του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία συνέδεσε τους αγώνες Run Greece, που διεξήχθησαν καθ’ όλη τη διάρκεια του 2018 σε επτά πόλεις στην Ελλάδα, σε έναν τελικό αγώνα την ημέρα της μεγάλης γιορτής του Αθλητισμού, παρέχοντας φιλοξενία, μετακίνηση και διαμονή στους 20 κορυφαίους της κάθε Περιφέρειας και στις αντίστοιχες αποστολές τους.

Η ERGO, το Σάββατο 10 Νοεμβρίου καλωσόρισε στην Αθήνα και τους 140 δρομείς του Αγώνα 3 χλμ. ERGO και προς τιμή τους παρέθεσε δείπνο παρουσία μελών του Δ.Σ. και στελεχών του ΣΕΓΑΣ και της εταιρείας.

Μετά τις ολιγόλεπτες ομιλίες και τις απαραίτητες τεχνικές οδηγίες που τους έδωσαν οι αρμόδιοι του ΣΕΓΑΣ για τον αγώνα, όλοι μαζί μοιράσθηκαν ένα αναμνηστικό video που επιμελήθηκε η ERGO, με στιγμές από την αντίστοιχη περσινή διοργάνωση.

Ο κος Στάθης Τσαούσης, Διευθυντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών της ERGO, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε υπερήφανοι που για 2η χρονιά, στηρίζοντας τη διοργάνωση αυτού του αγώνα, σας υποδεχόμαστε στην Αθήνα. Αξίζουν σε όλους σας θερμά συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας, την επιμονή σας και φυσικά τη συμμετοχή σας στον τελικό, καθώς αυτή είναι που αξίζει περισσότερο από το αποτέλεσμα».

Έκλεισε δε το καλωσόρισμα του με ένα μήνυμα ψυχής –κίνητρο– προς τους δρομείς, από το μέλος της ERGO Running Team Μάριο Γκολέμη, ο οποίος αν και με κινητικά προβλήματα μετέχει μαζί με τους συνοδούς του τα τελευταία χρόνια στην κλασική διαδρομή του μαραθώνιου δρόμου με σύνθημα “Μια Αστραπή η Ζωή, μα προλαβαίνουμε”.

Στον Αγώνα Δρόμου 3χλμ της ERGO, στην ομαδική συμμετοχή, νικήτρια αναδείχθηκε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην Κατηγορία Ανδρών και η Περιφέρεια Ηπείρου στην Κατηγορία Γυναικών.

Η ERGO Ασφαλιστική συγχαίρει θερμά τους δρομείς όλων των αγώνων του Μαραθωνίου και ανανεώνει το ραντεβού της μαζί τους στη διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας, στις 17 Μαρτίου 2019.

Σχετικές δημοσιεύσεις

O Σύλλογος Εργαζομένων του Ομίλου ERGO έκοψε την πίτα για το 2025

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η διοργάνωση της κοπής πίτας από τον  Πανελλήνιο Σύλλογο Εργαζομένων του Ομίλου ERGO στην Ελλάδα

ERGO Ασφαλιστική: True Leader για 10η φορά

Η ERGO Ασφαλιστική διακρίθηκε ως TRUE LEADER για 10η φορά, επιβεβαιώνοντας τη σταθερή της δέσμευση στην επιχειρηματική αριστεία

Δράσεις και ευχές από τον Σύλλογο εργαζόμενων ERGO Ασφαλιστικής

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Ομίλου ERGO στην Ελλάδα,  ολοκλήρωσε τις δράσεις του για τις γιορτές

Τρεις ασφαλιστικές εταιρίες στους «TRUE LEADERS»

Η ICAP CRIF, για 14η χρονιά, βράβευσε σε μια λαμπερή βραδιά, τις 100 Εταιρείες και τους 12 Ομίλους που ξεχώρισαν ως Τrue Leaders το 2023

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Χρυσή διάκριση για την INTERAMERICAN

Η INTERAMERICAN τιμήθηκε με Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Best Learning Technology Implementation» στα Brandon Hall Group Human Capital Management (HCM) Excellence Awards, για την εκπαιδευτική πλατφόρμα Digital Learning Academy. Η διάκριση αυτή αναδεικνύει την αφοσίωση της εταιρείας στην καινοτομία...

Ν. Μακρόπουλος, Πρόεδρος Ευρώπης Aσφαλιστικής: Ο τυχερός ασφαλιστής της ΕΑΕΕ το 2025

Την τύχη του Νικόλαου Μακρόπουλου που βέβαια κάθε άλλο από τυχαία είναι, την επισφράγισε ένα ακόμα χαρμόσυνο γεγονός.

Η Δ. Δρίτσα, ένα έμπειρο στέλεχος νέα Marine & Specialty Underwriting Manager της Karavias Underwriting Agency

H Karavias Underwriting Agency ανακοίνωσε την ένταξη της Δέσποινας Δρίτσα στην ομάδα της, ως Marine & Specialty Underwriting Manager.

ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ: Ζητείται στέλεχος με εμπειρία στις εκδόσεις του κλάδου πυρός και των λοιπών κλάδων

Η Ασφαλιστική Εταιρεία «ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ» αναζητά ασφαλιστικό στέλεχος με εμπειρία στις Εκδόσεις του Κλάδου Πυρός

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Υποχρεωτική Ασφάλιση έναντι φυσικών καταστροφών & Εποπτεία TEA

Η Τράπεζα της Ελλάδος έχει επανειλημμένως τονίσει τη σημασία της συμβολής της ιδιωτικής ασφάλισης στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής

Χρυσή διάκριση για την INTERAMERICAN

Η INTERAMERICAN τιμήθηκε με Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Best Learning Technology Implementation» στα Brandon Hall Group Human Capital...

Ν. Μακρόπουλος, Πρόεδρος Ευρώπης Aσφαλιστικής: Ο τυχερός ασφαλιστής της ΕΑΕΕ το 2025

Την τύχη του Νικόλαου Μακρόπουλου που βέβαια κάθε άλλο από τυχαία είναι, την επισφράγισε ένα ακόμα χαρμόσυνο γεγονός.

Η Δ. Δρίτσα, ένα έμπειρο στέλεχος νέα Marine & Specialty Underwriting Manager της Karavias Underwriting Agency

H Karavias Underwriting Agency ανακοίνωσε την ένταξη της Δέσποινας Δρίτσα στην ομάδα της, ως Marine & Specialty Underwriting Manager.

Η ανακύκλωση της αγοράς και τα συγχωροχάρτια

α διαζύγια των τραπεζών με τις ασφαλιστικές δεν άντεξαν στον χρόνο, μπήκαν στον μηχανισμό της ανακύκλωσης και βγήκαν με άλλο πρόσωπο.