back to top
7.3 C
Athens
Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2025

Interamerican: Χορηγός φοιτητικού διαγωνισμού του Δικτύου CSR Hellas για την υπευθυνότητα στο επιχειρείν

Αναγνωρίζοντας τον κομβικό ρόλο που διαδραματίζει το Δίκτυο CSR Hellas για την ανάπτυξη της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στη χώρα μας, η Interamerican αποτελεί έναν από τους χορηγούς του Φοιτητικού Διαγωνισμού «Νίκος Αναλυτής», που οργανώνει για τρίτη χρονιά το Δίκτυο. Παράλληλα, η εταιρεία με αυτή την πρωτοβουλία της αναδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για την εδραίωση μιας επιχειρηματικής κουλτούρας για την υπευθυνότητα, τροφοδοτούμενης από τις ιδέες και τη δυναμική της νέας γενιάς μέσω της συνεργασίας της ακαδημαϊκής με την επιχειρηματική κοινότητα.

Η Interamerican υποστηρίζει τον Διαγωνισμό οικονομικά και επιπλέον, είναι αποκλειστικός χορηγός ταξιδιωτικής ασφάλισης της 15μελούς αποστολής -νικητών του Διαγωνισμού και συνοδών- που θα συμμετάσχει στο ταξίδι εκπαιδευτικού σκοπού τον προσεχή Νοέμβριο στην έδρα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στις Βρυξέλλες.

- Advertisement -

Ο Διαγωνισμός και φέτος απευθύνθηκε σε ομάδες φοιτητών προ/μεταπτυχιακών προγραμμάτων, με αντικείμενο τη συγγραφή εργασίας επί του θέματος «Ο ρόλος της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στο επιχειρείν ως μοχλός ανάπτυξης», με έμφαση στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και κατά προτίμηση στους κλάδους τουρισμού, ναυτιλίας και αγροτο-διατροφής. Επισημαίνεται ότι η Interamerican υλοποιεί ειδικό έργο ασφαλιστικής υποστήριξης μικρομεσαίων επιχειρήσεων και δραστηριοποιείται στους εν λόγω επαγγελματικούς τομείς αναλαμβάνοντας την κάλυψη κινδύνων και ενισχύοντας, έτσι, τη βιώσιμη αειφορία των επιχειρήσεων που την εμπιστεύονται.

Ήδη κατά τον Ιούλιο ολοκληρώθηκε η υποβολή των εργασιών από τις συμμετέχουσες ομάδες και θα προκριθούν οι τρεις καλύτερες εργασίες. Στο πλαίσιο του Διαγωνισμού, το Δίκτυο CSR Hellas συνεργάζεται με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έχει την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Γραφείου Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.

- Advertisement -

Η Interamerican αποτελεί κύριο μέλος του Δικτύου από το 2007 και κατ΄ακολουθία, ένα από τα ιδρυτικά μέλη (2008) για την Ελλάδα του Global Compact (Οικουμενικού Συμφώνου) του ΟΗΕ, που εκπροσωπείται τοπικά από το Δίκτυο CSR Hellas.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Διεθνής διάκριση για την INTERAMERICAN

Ο Όμιλος INTERAMERICAN συνεχίζει να πρωτοπορεί στον τομέα της βιώσιμης ανάπτυξης, κατακτώντας το Silver Medal από τον κορυφαίο ανεξάρτητο

ΕΣΗΕΑ: 24ωρη απεργία την Τρίτη

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ)

Χρυσή διάκριση για την INTERAMERICAN

Η INTERAMERICAN τιμήθηκε με Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Best Learning Technology Implementation»

Interamerican: Προσαρμογή ασφαλίστρων υγείας πάντοτε με σεβασμό στους ασφαλισμένους

Η Interamerican, παραμένοντας πιστή στη δέσμευσή της για την παροχή ασφαλιστικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και με πλήρη κατανόηση

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η Ευρώπη μόνη Ασφαλιστική στην artoza, επιστέγασμα των καινοτόμων ιδεών Ν. Μακρόπουλου

Μεγάλη παρουσία στο περίπτερο της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος στη μεγάλη κλαδική έκθεση artoza θεσμό για την αγορά, έχει η Ευρώπη Ασφαλιστική, επιστέγασμα πρωτοποριακών ιδεών του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου Νικόλαου Μακρόπουλου.

Έναρξη νέου κύκλου Σεμιναρίων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης για το 2025 από την NP Ασφαλιστική

Νέο κύκλο σεμιναρίων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Επανεκπαίδευση) Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, ξεκινάει εντός του Μαρτίου

ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική: Αποκλειστικός χορηγός της εκδήλωσης της Ακαδημίας Αθηνών για την «Κλασική Παιδεία στην Ελληνική Εκπαίδευση»

Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας και παραμένοντας πιστή στην δέσμευσή της

Eurolife FFH: Απόδοση 3.18% στα ομαδικά προγράμματα διαχείρισης κεφαλαίου

Και το 2024, η Eurolife FFH πρόσφερε σημαντικές αποδόσεις στα ομαδικά προγράμματα διαχείρισης κεφαλαίου στους ασφαλισμένους της

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Η Ευρώπη μόνη Ασφαλιστική στην artoza, επιστέγασμα των καινοτόμων ιδεών Ν. Μακρόπουλου

Μεγάλη παρουσία στο περίπτερο της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος στη μεγάλη κλαδική έκθεση artoza θεσμό για την αγορά, έχει η Ευρώπη Ασφαλιστική, επιστέγασμα πρωτοποριακών ιδεών του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου Νικόλαου Μακρόπουλου.

«Όαση» για τις συναλλαγές η ασφάλιση πιστώσεων

Η εγχώρια αγορά, χρόνια τώρα, ήδη από το 2008, που ξέσπασε η διεθνής οικονομική κρίση και η Ελλάδα, 24 μήνες μετά, βίωσε τη δική της πολυετή

Το δημογραφικό στο μικροσκόπιο της Eurostat: O ευρωπαϊκός πληθυσμός γερνάει…

Η μέση ηλικία του πληθυσμού της ΕΕ έφθασε την 1η Ιανουαρίου 2024 τα 44,7 χρόνια, ανακοινώθηκε από τη Eurostat. Αυτό σημαίνει πως

Πώς θα κρατήσετε τους πελάτες σας στις Κυκλάδες και την Κρήτη

Από εκεί που ψάχναμε για πελάτες για να ασφαλίσουν την περιουσία τους, ψάχνουμε να δούμε πότε τα επιστημονικά συμπεράσματα ....

Έγκριση θεραπευτικής αγωγής για τον μικροκυτταρικό καρκίνο του πνεύμονα

To «πράσινο φως» έδωσε ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΜΑ) σε νέα θεραπευτική επιλογή για τον μικροκυτταρικό καρκίνο του πνεύμονα.